72 години от бомбардировки над София

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

messi.fan

Re: 72 години от варварските бомбардировки на САЩ над София

Мнениеот messi.fan » 10 яну 2016 21:38

fcb_bg написа:Видя ли ги моралистите - довтаса да посерат над Русия в съвсем друг конфликт без да рекат и една заслужена плювня по реднешките бомби по цивилни. Видя ли хубаво?
да видя колко си последователен сега.

Спокойно. Аз взех нещата в свои ръце и предприех необходимите мерки спрямо този трол.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 яну 2016 21:39

diplomat написа:
1982 написа:
fcb_bg написа:Видя ли ги моралистите - довтаса да посерат над Русия в съвсем друг конфликт без да рекат и една заслужена плювня по реднешките бомби по цивилни. Видя ли хубаво?

Защото темата не е направена за бомбите по цивилните, а със съвсем друга цел. За плюене и конфронтации. Поредната такава тема тук.

Няма смисъл. Остави ги да се пенят и плюнчат. На Барсата само такава тема му дай и ще е на фронта до 4 часа сутринта, ако трябва.

До 4 след обяд на следващата неделя издържам. Ама мен лично ме подразни що тоя търси сметка само от мен.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 10 яну 2016 21:40

messi.fan написа:

Спокойно. Аз взех нещата в свои ръце и предприех необходимите мерки спрямо този трол.

Виждате ли си месията, русофили? Едно джудженце-доносник, безполов безпишковец, който единствено създава теми, за да изкарва банове на неудобните нему и за да има поле за изява за всичките руски поддръжници. Да ви е сладко и дано да ви приседне.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 10 яну 2016 21:43

Скапаните американски говеда бомбардират София, но години след това се намират родоотстъпници, които с пяна на уста са готови да защитават дори и това. Срам за България!

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 10 яну 2016 21:47

Падна ми в очите, Моралиста. Да знаеш.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 яну 2016 21:48

diplomat написа:Виждате ли си месията, русофили? Едно джудженце-доносник, безполов безпишковец, който единствено създава теми, за да изкарва банове на неудобните нему и за да има поле за изява за всичките руски поддръжници. Да ви е сладко и дано да ви приседне.

Всъщност темата е пълна ебавка с данка и нейните полюции. Копиран е и стил, и начин на изложение. Което не пречи да се споменат тези бомбардировки, абсолютно безсмислени от всякаква гледна точка.
Според мен трябва тези теми да се спрат, ама кой съм аз? ;)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Uncle_Sam
Контакти:

Мнениеот Uncle_Sam » 10 яну 2016 21:52

"Преди 89-а година у нас се криеше, че англо-американските самолети са кацали в Украйна, когато Съветската армия вече е била в контранастъпление, зареждали са със съветски бомби и пак са бомбардирали България и Румъния. Има протоколи от срещи на Сталин с британския външен министър Антъни Идън, които бяха издадени като книга в Съветския съюз. Идън казва на Сталин, че Великобритания ще бомбардира българите, и Сталин казва: „Да, бомбардирайте ги, те заслужават това." Тези редове бяха изтрити както от съветското издание, така и от българския превод. Но бяха запазени в англо-американското издание. Тогава имаше цензура, но сега, след като няма, трябва да се каже историческата истина за поведението на Сталин и Чърчил спрямо България", академик Георги Марков.
След ВСВ Русия отново се опитва да унищожи Европа. Този път съюзник им е ИДИЛ.

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Мнениеот Тони » 10 яну 2016 21:54

Да, да. Направо си кажи, че руснаците са маскирали самолети и са ни бомбардирали те.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 10 яну 2016 21:57

Uncle_Sam написа:"Преди 89-а година у нас се криеше, че англо-американските самолети са кацали в Украйна, когато Съветската армия вече е била в контранастъпление, зареждали са със съветски бомби и пак са бомбардирали България и Румъния. Има протоколи от срещи на Сталин с британския външен министър Антъни Идън, които бяха издадени като книга в Съветския съюз. Идън казва на Сталин, че Великобритания ще бомбардира българите, и Сталин казва: „Да, бомбардирайте ги, те заслужават това." Тези редове бяха изтрити както от съветското издание, така и от българския превод. Но бяха запазени в англо-американското издание. Тогава имаше цензура, но сега, след като няма, трябва да се каже историческата истина за поведението на Сталин и Чърчил спрямо България", академик Георги Марков.

Съветските бомби са несъвместими с тези самолети. За горивото също имам съмнения. Интересно как руското ПВО е разпознавало тези самолети и не ги е атакувало. Ставаш за заместник на данка, дерзай! :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”