Привет!Ето и резултатите от гласуването:
1.sin4ec
2.aleksandrov77
3.FLANKER
Поздравления за призьорите , това признание от потребителите на форума заслужено ще ги топли цяла година.Още веднъж - честито!
Класация - "Потребител на годината"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Класация - "Потребител на годината"
Последна промяна от GOLEADOR на 05 яну 2016 09:33, променено общо 1 път.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
Второ място звучи добре! 

Последна промяна от habarovsk на 08 яну 2016 00:23, променено общо 1 път.
Честито, тавариш, догодина .... пардон, таз година, повече се потруди и може и да те огреЙ.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
1982 написа:Честито, тавариш, догодина .... пардон, таз година, повече се потруди и може и да те огреЙ.
Аз като добър човек ще му кажа как да заеме първото място:
-прави си още 27 профила
-с част от тях коментира само футбол без да споменава Зенит, може да бъде симпатизант едновременно на Марек, Ливърпул и Сараево, като се избягват силно пристрастни мнения (за да не се издаде кой е)
-с друга част от профилите коментира наистина безпристрастно световната политика, мацките и колите
-след като по този начин никой не се усеща, че това са пак негови профили гласува с всичките 27 за себе си, като при част от гласовете може да го направи с ирония (за прикритие)
-свързва се с мен за да научи как да ми заплати хонорар за идеята.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Betchualeng Arnaikem написа:1982 написа:Честито, тавариш, догодина .... пардон, таз година, повече се потруди и може и да те огреЙ.
-прави си още 27 профила
-с част от тях коментира само футбол без да споменава Зенит, може да бъде симпатизант едновременно на Марек, Ливърпул и Сараево, като се избягват силно пристрастни мнения (за да не се издаде кой е)
-с друга част от профилите коментира наистина безпристрастно световната политика, мацките и колите
-след като по този начин никой не се усеща, че това са пак негови профили гласува с всичките 27 за себе си, като при част от гласовете може да го направи с ирония (за прикритие)
Ти направо му връчи първото място в ръцете!
Остава само да го заплашиш, че ако не се свърже до няколко дни, ти ще си регистрираш 28 профила и много по-лесно от него ще пишеш неутрално, докато след година не дойде време да му забиеш ножа в гърба. Образно казано де

Believe in her, if you are able...
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Alkonost написа:Betchualeng Arnaikem написа:1982 написа:Честито, тавариш, догодина .... пардон, таз година, повече се потруди и може и да те огреЙ.
-прави си още 27 профила
Ти направо му връчи първото място в ръцете!
Остава само да го заплашиш, че ако не се свърже до няколко дни, ти ще си регистрираш 28 профила и много по-лесно от него ще пишеш неутрално, докато след година не дойде време да му забиеш ножа в гърба. Образно казано де
Направи ми 28 профила, че мен ме мързи. Аз после ще гласувам от тях за себе си.. ако не ме домързи де :D
Подарък му правя да, защото съм добър човек с голямо сърце !
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Тва с голямото сърце, винаги ме кара да се усмихвам, защото от медицинска гледна точка, голямото сърце означава болно сърце и хипертония. 

... и после внезапно си направих секуро.
язе написа:Тва с голямото сърце, винаги ме кара да се усмихвам, защото от медицинска гледна точка, голямото сърце означава болно сърце и хипертония.
...а от разговорна гледна точка означава човек който обича .Широко скроен .

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
язе написа:Тва с голямото сърце, винаги ме кара да се усмихвам, защото от медицинска гледна точка, голямото сърце означава болно сърце и хипертония.
Знам. А комбинирано с други проблеми си е жив ад, това го знам от личен опит. Ама пак се усмихвам, щото и да не го правя положението няма да се подобри, та съм отложил тръшкането за следващия век.
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Аз, разбира се. Всяка друга кандидатура би била неуместна.
Няма смисъл да казвам, че превъзхождам останалите по интелектуални и физически характеристики, защото ще се обидят.
За "Модератор на годината" трябва да бъде избран някого измежду paceto и Madridist. Те са (единствените) хората, които си вършат работата съвестно.
За "Раздел на годината" е логично да избран Кошчето с отпадъците, където (за мое огромно съжаление) се намират голяма част от темите ми, които трябва да бъдат четени повече и от Библията!
Амин! И дано през 2016-та форумът не пропадне още повече!
Няма смисъл да казвам, че превъзхождам останалите по интелектуални и физически характеристики, защото ще се обидят.
За "Модератор на годината" трябва да бъде избран някого измежду paceto и Madridist. Те са (единствените) хората, които си вършат работата съвестно.
За "Раздел на годината" е логично да избран Кошчето с отпадъците, където (за мое огромно съжаление) се намират голяма част от темите ми, които трябва да бъдат четени повече и от Библията!
Амин! И дано през 2016-та форумът не пропадне още повече!
[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100