korteneca написа:
Прилича малко на бушмена от "Боговете сигурно са полудели"
Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- blue atack
- Контакти:
Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти
- blue atack
- Контакти:
Sinite ot Sofia написа:С освобождаването на Милийката става ясно, че ще вземем още един ЦЗ, освен Ал. Ал. Да кажем, че единия от тримата в понеделник ще е Бурабия, кой ли ще е 3тият? Аз залагам на втория ЦЗ!
Аз залагам на един нападател, за Венци Христов се пише.
blue atack написа:korteneca написа:
Прилича малко на бушмена от "Боговете сигурно са полудели"
![]()
![]()
Черният е класа. Има бързина, скорост, ще раздвижи фланга
Поне от клипчетата му, не ми изглежда да е крило. Момчето се мъчи за нападател...
blue atack написа:Sinite ot Sofia написа:С освобождаването на Милийката става ясно, че ще вземем още един ЦЗ, освен Ал. Ал. Да кажем, че единия от тримата в понеделник ще е Бурабия, кой ли ще е 3тият? Аз залагам на втория ЦЗ!
Аз залагам на един нападател, за Венци Христов се пише.![]()
Тоя трябва да е вторият съблечен, ако се осмели да дойде.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
Аз предлагам да ме картотекират мен. Ще изляза евтино - за 1000 лева на месец ще стоя на пейката, от време на време ще влизам да разходя фланелката, освен това ще повтарям пред всеки който ме пита, че съм дошъл в отбора да стана шампион и да оставя следа в отбора. Ако ни свирнат някоя дузпа може и да уцеля вратата даже.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
Betchualeng Arnaikem написа:Аз предлагам да ме картотекират мен. Ще изляза евтино - за 1000 лева на месец ще стоя на пейката, от време на време ще влизам да разходя фланелката, освен това ще повтарям пред всеки който ме пита, че съм дошъл в отбора да стана шампион и да оставя следа в отбора. Ако ни свирнат някоя дузпа може и да уцеля вратата даже.
Мен мЪ кефи безкрайно как "Левски" и ЦСКА са с най-добрите школи у нас и как вечно се оглеждате откъде да гепите някой футболист, щото сте "Левски" и трябва да играе и..да си изгуби формата при вас
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
- blue avalanche
- Контакти:
Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:Аз предлагам да ме картотекират мен. Ще изляза евтино - за 1000 лева на месец ще стоя на пейката, от време на време ще влизам да разходя фланелката, освен това ще повтарям пред всеки който ме пита, че съм дошъл в отбора да стана шампион и да оставя следа в отбора. Ако ни свирнат някоя дузпа може и да уцеля вратата даже.
Мен мЪ кефи безкрайно как "Левски" и ЦСКА са с най-добрите школи у нас и как вечно се оглеждате откъде да гепите някой футболист, щото сте "Левски" и трябва да играе и..да си изгуби формата при вас
По-добре слаб при нас,отколкото силен при врага!
Кашчей написа:Betchualeng Arnaikem написа:Аз предлагам да ме картотекират мен. Ще изляза евтино - за 1000 лева на месец ще стоя на пейката, от време на време ще влизам да разходя фланелката, освен това ще повтарям пред всеки който ме пита, че съм дошъл в отбора да стана шампион и да оставя следа в отбора. Ако ни свирнат някоя дузпа може и да уцеля вратата даже.
Това се прави защото се търси готов футболист , а не се чака година две за да свикне със състава .Търси се бърза печалба , а така не става .Трябва постепенно .
- ralka_levskarka
- Контакти:
Отборът на Левски ще подсили защитата си като привлече румънския централен защитник Сърджан Лукин, който преди време игра за Ботев Пловдив под ръководството на Станимир Стоилов.
Левски замина за Свиленград с 22-а футболисти
След Мехди Бурабия и Александър Александров това ще е третият футболист, който ще подпише със „сините“ в понеделник. Именно заради взимането на двамата централни защитници - Александров и Лукин - не бе продължен договорът на Йордан Милев.
Роденият на 4 март 1986 година Лукин игра за Ботев през 2014-а година. Той записа 4 мача, като вкара и един гол.
Припомняме, че след заседанието на Управителния съвет преди няколко дни Георги Иванов заяви, че Левски ще подпише с Нар през уикенда, а с други трима в понеделник, визирайки Александров, Бурабия и Лукин.
Остава неизвестен нападателят, който ще вземе Левски, за да играе на върха на атаката.
Левски замина за Свиленград с 22-а футболисти
След Мехди Бурабия и Александър Александров това ще е третият футболист, който ще подпише със „сините“ в понеделник. Именно заради взимането на двамата централни защитници - Александров и Лукин - не бе продължен договорът на Йордан Милев.
Роденият на 4 март 1986 година Лукин игра за Ботев през 2014-а година. Той записа 4 мача, като вкара и един гол.
Припомняме, че след заседанието на Управителния съвет преди няколко дни Георги Иванов заяви, че Левски ще подпише с Нар през уикенда, а с други трима в понеделник, визирайки Александров, Бурабия и Лукин.
Остава неизвестен нападателят, който ще вземе Левски, за да играе на върха на атаката.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]
Нямам лоши впечатления от този докато играеше за Ботев. Даже май се справяше прилично. 
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]