Кашчей написа:peliforewer написа:Кашчей написа:peliforewer написа:Чета,чета и си викам Господи добре че не съм от ФК Левски,няма такива ограничени фенове ,някоя си адвокатка си казала личното мнение за футбола в България и коментиращите от синия лагер скочиха да я обиждат,оплюват,ако имат възможност и физически ще я унищожат.Тъй като обичате да казвате че сте отбора на народа,ми е интересно да чуя това ли е българския народ злобен,ограничен,не приемащ различно мнение.Обръщам се с извинения към всички нормални фенове на ФК Левски,този текст не касае тях,само им алармирам че това което става в държавата,се случва и с футбола отнемат се бизнеси,закриват се отбори ,на някой им се подхвърлят хапки/Лудогорец и спонсорирането от Виваком/за да си траят,ако това Ви харесва ок ,но на нормалния българин взе да му писва.
То щото от червения лагер сте едни широко скроени, даже и на Гаргантюа ще сте му широки, но не ви е гнус да вярвате на мозъчните изригвания на плазмодия ГА, или на Полкоуника. С широко отворени очи и зяпнали уста слушахте Лупи, сега повтаряте същото и с Ганчев, но сте широко, много широко скроени, също като канарчетата!
Знам че с интерес ми следиш "творчеството" но нямам намерение да водя дискусия с теб защото си е загуба на време ,а пък и мерлото си го изпих и не ми се ходи до терасата да си наливам още.Нито ГА е плазмодии,нито Полковника ти е длъжник с нещо,те си имат свои тези и си ги отстояват,в коментарите им има факти и ако желаеш можеш да коментираш и ги обориш,между впрочем последното което четох от Полковника беше за едни членове 25 и 27 от правилника на БФС,влез в Проспорт и му опонирай.
Знаеш ли в колко правилници на БФС има членове с тези номераОт едно котило сте всички "горди армейци" и само цветът на фланелките ви различава от левскарите-всичко друго ви е еднакво!
Хайде да не се обиждаме. Петолъчки в родата нямам, нито партийни секретари.