Татяна Дончева: Бутат Левски за служебен шампион

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Татяна Дончева: Бутат Левски за служебен шампион

Мнениеот sandi74 » 09 яну 2016 23:04

ММ1914 написа:
sandi74 написа:Червените еднорози са ваша слабост,болка и печал.Колко пъти подред ви мушкаха :?: :o

На нас може да са ни слабост, но ти се втурваш да ги яздиш. :)

Пак ставаш ревнива.Спокойно,те са изцяло ваши поне сте вече свикнали и притръпнали. :mrgreen: :?

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 яну 2016 23:07

sandi74 написа:
ММ1914 написа:
sandi74 написа:Червените еднорози са ваша слабост,болка и печал.Колко пъти подред ви мушкаха :?: :o

Пак ставаш ревнива.Спокойно,те са изцяло ваши поне сте вече свикнали и притръпнали. :mrgreen: :?

Както казахме преди 4-5 страници, живота те е убил достатъчно, теб надали някога някой те е ревнувал. Ти си просто едно прахосване на ресурси, дребно човече, живеещо в собствените си скотски мисли и мизерията която сам е постигнал.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2016 23:08

peliforewer написа:Чета,чета и си викам Господи добре че не съм от ФК Левски,няма такива ограничени фенове ,някоя си адвокатка си казала личното мнение за футбола в България и коментиращите от синия лагер скочиха да я обиждат,оплюват,ако имат възможност и физически ще я унищожат.Тъй като обичате да казвате че сте отбора на народа,ми е интересно да чуя това ли е българския народ злобен,ограничен,не приемащ различно мнение.Обръщам се с извинения към всички нормални фенове на ФК Левски,този текст не касае тях,само им алармирам че това което става в държавата,се случва и с футбола отнемат се бизнеси,закриват се отбори ,на някой им се подхвърлят хапки/Лудогорец и спонсорирането от Виваком/за да си траят,ако това Ви харесва ок ,но на нормалния българин взе да му писва.

То щото от червения лагер сте едни широко скроени, даже и на Гаргантюа ще сте му широки, но не ви е гнус да вярвате на мозъчните изригвания на плазмодия ГА, или на Полкоуника. С широко отворени очи и зяпнали уста слушахте Лупи, сега повтаряте същото и с Ганчев, но сте широко, много широко скроени, също като канарчетата!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

sandi74

Мнениеот sandi74 » 09 яну 2016 23:09

ММ1914 написа:
sandi74 написа:
ММ1914 написа:

Както казахме преди 4-5 страници, живота те е убил достатъчно, теб надали някога някой те е ревнувал. Ти си просто едно прахосване на ресурси, дребно човече, живеещо в собствените си скотски мисли и мизерията която сам е постигнал.

Спокойно,спокойно,по цвета на калъфките ще ви познаят а и стара любов ръжда не хваща :mrgreen: :lol:

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 09 яну 2016 23:09

Слабо. Вълка от Петолъчкастрийт си е ваш, ГАтанасов е негов пророк. И този вълк ви изведе в нова галактика, на умиращите отрочета на един отживял строй.

Ние не се занимаваме вече с "вълци" облечени в бяла премяна ! Ние си имаме кучета "вълкодавци" !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще спомена само за "кучето" Денев, за "Кучето" СТОИЧКОВ - страх още ви побива !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 яну 2016 23:10

Кашчей написа:
peliforewer написа:Чета,чета и си викам Господи добре че не съм от ФК Левски,няма такива ограничени фенове ,някоя си адвокатка си казала личното мнение за футбола в България и коментиращите от синия лагер скочиха да я обиждат,оплюват,ако имат възможност и физически ще я унищожат.Тъй като обичате да казвате че сте отбора на народа,ми е интересно да чуя това ли е българския народ злобен,ограничен,не приемащ различно мнение.Обръщам се с извинения към всички нормални фенове на ФК Левски,този текст не касае тях,само им алармирам че това което става в държавата,се случва и с футбола отнемат се бизнеси,закриват се отбори ,на някой им се подхвърлят хапки/Лудогорец и спонсорирането от Виваком/за да си траят,ако това Ви харесва ок ,но на нормалния българин взе да му писва.

То щото от червения лагер сте едни широко скроени, даже и на Гаргантюа ще сте му широки, но не ви е гнус да вярвате на мозъчните изригвания на плазмодия ГА, или на Полкоуника. С широко отворени очи и зяпнали уста слушахте Лупи, сега повтаряте същото и с Ганчев, но сте широко, много широко скроени, също като канарчетата!

Не си прав Кашчей, бъди точен. На Лупи му се вързаха два пъти. :)
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 яну 2016 23:11

hristo1306 написа:Слабо. Вълка от Петолъчкастрийт си е ваш, ГАтанасов е негов пророк. И този вълк ви изведе в нова галактика, на умиращите отрочета на един отживял строй.

Ние не се занимаваме вече с "вълци" облечени в бяла премяна ! Ние си имаме кучета "вълкодавци" !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ще спомена само за "кучето" Денев, за "Кучето" СТОИЧКОВ - страх още ви побива !!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Това второто, не посмя да влезе на терена на една годишнина. Да тръпки. :)

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 яну 2016 23:20

Кашчей написа:

Знам че с интерес ми следиш "творчеството" но нямам намерение да водя дискусия с теб защото си е загуба на време ,а пък и мерлото си го изпих и не ми се ходи до терасата да си наливам още :) .Нито ГА е плазмодии,нито Полковника ти е длъжник с нещо,те си имат свои тези и си ги отстояват,в коментарите им има факти и ако желаеш можеш да коментираш и ги обориш,между впрочем последното което четох от Полковника беше за едни членове 25 и 27 от правилника на БФС,влез в Проспорт и му опонирай.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 09 яну 2016 23:36

peliforewer написа:
Кашчей написа:

Знам че с интерес ми следиш "творчеството" но нямам намерение да водя дискусия с теб защото си е загуба на време ,а пък и мерлото си го изпих и не ми се ходи до терасата да си наливам още :) .Нито ГА е плазмодии,нито Полковника ти е длъжник с нещо,те си имат свои тези и си ги отстояват,в коментарите им има факти и ако желаеш можеш да коментираш и ги обориш,между впрочем последното което четох от Полковника беше за едни членове 25 и 27 от правилника на БФС,влез в Проспорт и му опонирай.

Знаеш ли в колко правилници на БФС има членове с тези номера :mrgreen: От едно котило сте всички "горди армейци" и само цветът на фланелките ви различава от левскарите-всичко друго ви е еднакво!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 09 яну 2016 23:42

hristo1306 написа:Слабо. Вълка от Петолъчкастрийт си е ваш, ГАтанасов е негов пророк. И този вълк ви изведе в нова галактика, на умиращите отрочета на един отживял строй.
Ние не се занимаваме вече с "вълци" облечени в бяла премяна ! Ние си имаме кучета "вълкодавци" !!! :mrgreen:

Да, "вълкодавци" имате. Вълците като ги видят и се давят от смях! :lol: :lol: :lol:

Кашчей написа:... От едно котило сте всички "горди армейци" и само цветът на фланелките ви различава от левскарите-всичко друго ви е еднакво!

Е, не всички можем да стигнем това съвършенство да сме "многобройни" и "верни" дунавци. Нямате стигане! :mrgreen:

Върни се в “Свободна зона”