Кашчей написа:Мистри написа:Кашчей написа:Мистри написа:Кашчей написа:Тео е студент, който до преди 2 години живееше около Орлов мост, но явно се е преместил, защото сега стига с велосипед за 15 минути до центъра на София...каквото и да значи понятието "Център на София". Запознат с всички дела в и около "Левски", дори за ЦСКА не знае толкова много. За едно нещо обаче му свалям шапка и то сериозно-не приема "Литекс" да става ЦСКА и твърдо отстоява позиция за истинският ЦСКА.
За "новософиянците" като този, центъра на София е Лъвов мост, защото там работят роднините им от женски пол, за да ги издържат в платените университети .
По темата.
Нормално ли е адвокат, политик, да се явява небръсната пред камери?
Цъцъцъ....за 15 минути с велосипед от Овча купел до Лъвов мост-трябва да е Ненчо Стайков поне, или Габровски.
ПП- Преди години по една крива уличка стигах за десетина минути от последната спирка на тролей 9 в "Борово" до автогара "Овча купел"-това колко далеко ще да е от центъра
Ако знаеш какво се разбира под "център" и как се измерват разстоянията в един град /коя е нулевата точка/, сам ще го изчислиш.Знаеш ли?
Знам кое се приема за център на града при нас, в Пловдив, в Търново, във Варна, в ГО, но София ми е много разтегливо понятие, а познавам града от Централна гара до НДК и малко надолу, както и на изток до Парк -хотел Москва, малко от Борово, малко от Надежда, по-точно "Свобода", но за последното спомените ми са сравнително бледи. познавам и бул. "Прага", Подуене, от гарата до паметника "Левски"..не е много наистина. Та около ЦУМ ли е, около Парламента ли е, по "Витоша" ли е някъде, или Орлов мост
Пич, не знаех ,че не знаеш.
Разстоянията в един град, а и не само се измерват от ЦЕНТРАЛНАТА ПОЩА.Друго няма да ти обяснявам, не ти и трябва.