ФА къп | 3-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Шефилд Юн. | 1:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ФА къп | 3-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Шефилд Юнайтед
Жалка история, но победа.
То е ясно че тоя боклук ще го държат до края на сезона помните Моис го уволниха чак когато нямаше шанс за топ 4 ако го оставят да е треньор тоя смешник може да забравим за топ 4 
- old_traff
- Контакти:
Пореден срам, нищо неочаквано.
Покупката на Фелайни е най-голямата глупост на Мойс.
Браво на Мемфис, много ми хареса как се включи.
Покупката на Фелайни е най-голямата глупост на Мойс.
Браво на Мемфис, много ми хареса как се включи.
След победата срещу Суонси(Барса) с 2-1, вече започнахме и с т.нар.шампионски победи(1-0).
Ех, прогрес, та дрънка...
Да видим дали късметът ще ни се усмихне и срещу Нюкасъл след 3 дни.
Ех, прогрес, та дрънка...
Да видим дали късметът ще ни се усмихне и срещу Нюкасъл след 3 дни.
Лошото е, че дори след меко казано приспивното първо полувреме, нямаше никаква промяна и през второто. Свежият полъх дойде от Мемфис, който спокойно може да кажем, че ни донесе победата. Разбира се, хубаво е и че Рууни успя да вкара.
Играта отново беше катастрофална, това не е единичен случай та да си кажем важно е, че победихме. Много поводи за тревога. Отбор и футболисти с такъв огромен потенциал биват някакси смачкани от ЛВГ.
Дано все пак продължим с победите и разбира се, всичко да е наред с Швайни.
Играта отново беше катастрофална, това не е единичен случай та да си кажем важно е, че победихме. Много поводи за тревога. Отбор и футболисти с такъв огромен потенциал биват някакси смачкани от ЛВГ.
Дано все пак продължим с победите и разбира се, всичко да е наред с Швайни.
Надявах се на преиграване, че тогава щеше да стане по-интересен мач. Те щяха да атакуват повече, нищо чудно и гол да ни вкарат, а ние щяхме да играем една идея по рисково, ама...
Мемфис ли отправи първия удар извън наказателното поле или съм проспал нещо...

Мемфис ли отправи първия удар извън наказателното поле или съм проспал нещо...
[center]The team that gets me excited is Manchester United!
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
Manchester United - Once in a lifetime[/center]
-
THE G.A.M.E
Re: ФА къп | 3-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Шефилд Юн. | 1:
"Остриетата" са много опасни в елиминационните Турнири.
Не го пиша това, защото съм им симпатизант.
Но погледнете представянето им миналата година, срещу Тотнъм.
Въобще, през 1-2 години правят запомнящи се участия във вътрешните турнири и често са костелив орех за тимовете от В.Л.
Така че, няма нищо чудно в трудната победа на домакините.
От играчите с бели фланелки видяхме една отлична тактическа дисциплина и предвижване в деф. план.
С такова представяне и на другите големи в Англия щеше да им е трудно.
В крайна сметка натежа индивидуалната класа в тима на Ман. Ю. в случая, Мемфис реши мача.
За Гостите - адмирации... Заслужаваха реванш срещу Гранд, на своя стадион, където атмосферата просто щеше да е брутална, но все пак лимитираните качества на футболистите им, си каза думата.
Въобще, през 1-2 години правят запомнящи се участия във вътрешните турнири и често са костелив орех за тимовете от В.Л.
От играчите с бели фланелки видяхме една отлична тактическа дисциплина и предвижване в деф. план.
С такова представяне и на другите големи в Англия щеше да им е трудно.
В крайна сметка натежа индивидуалната класа в тима на Ман. Ю. в случая, Мемфис реши мача.
За Гостите - адмирации... Заслужаваха реванш срещу Гранд, на своя стадион, където атмосферата просто щеше да е брутална, но все пак лимитираните качества на футболистите им, си каза думата.
Re: ФА къп | 3-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Шефилд Юн. | 1:
THE G.A.M.E написа:"Остриетата" са много опасни в елиминационните Турнири.
С такова представяне и на другите големи в Англия щеше да им е трудно.![]()
Може и да си прав, но това по никакъв начин не оправдава безидейността и приспивната игра на Манчестър Юнайтед.
А относно футболистите, най-силно съм разочарован на Мата и Фелайни. Мата от мач на мач става по-зле. Почти всяко негово отиграване е да поеме топката на десния фланг, влиза навътре и пуска успореден пас на ляво, като вчера дори това рутинно отиграване беше предвидено неколкократно. Много слаб Мата. Дори обичайно доброто му качество да овладява и дриблира с топката беше на много ниско ниво. Фелайни мисля, че няма нужда дори да го коментирам. Всички го видяхме. Дано го шитнем някъде и да му вземем добри пари.