Кой е най-добрият интернет доставчик според вас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Кой е най-добрият интернет доставчик според вас
На БТК съм,но скоро смятам да го сменям 

delqnski47 написа:Който изпозлва интернета,колкото да си провери пощата,да прочете някоя новина или да напише някой пост в някой форум,да се свърже с БТК-то![]()
Който иска високоскоростен интернет,който не му влияе времето и който за 20-25 лева на месец ще тегли един 2.00 ГБ филм за около 15 минути,да се свърже с МЕГАЛАН
П.П Ползвам Мегалан от 2,5 години!Досега НИТО един път не ми е правил проблеми!Който ще да вярва,негов си проблем....
Пич, Мегалана го има само в София....Така че няма голяма ползва да го хвалиш за хората извън столицата....
- Обичам Батков
- Контакти:
Аз мога да кажа от кой съм най разочарован(говоря за София) NET1

- delqnski47
- Контакти:
MORSKI написа:delqnski47 написа:Който изпозлва интернета,колкото да си провери пощата,да прочете някоя новина или да напише някой пост в някой форум,да се свърже с БТК-то![]()
Който иска високоскоростен интернет,който не му влияе времето и който за 20-25 лева на месец ще тегли един 2.00 ГБ филм за около 15 минути,да се свърже с МЕГАЛАН
П.П Ползвам Мегалан от 2,5 години!Досега НИТО един път не ми е правил проблеми!Който ще да вярва,негов си проблем....
Пич, Мегалана го има само в София....Така че няма голяма ползва да го хвалиш за хората извън столицата....
Както се изразих в предишния си пост

As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.
Да де, ама тръгна да сравняваш Мегалан с БТК- аз и да искам във Варна няма как да го изпозлвам
Да не говоря за хората в Мало Бучино например
Няма база за сравнение.

- Бижутера
- Контакти:
кварталния ми....взима ми малко, а тегля с 3 мб в секунда 

Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!
In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!
Трасето на доставчика да е наземно, оптично, кабелната да е по отделно влакно, тарифата кой колкото може да си позволи. Optic-com ползвам аз, доволно за София все пак.
За провинцията е много тъпо ама кво да се прави живот. На БТК обратния канал е 2пъти по малък, ограничен от технологията която ползват за това ъплоуда е бавен.
Най-важното е да ви е сигурно трасето демек да е енергино независимо и да не расте по дърветата

За провинцията е много тъпо ама кво да се прави живот. На БТК обратния канал е 2пъти по малък, ограничен от технологията която ползват за това ъплоуда е бавен.
Най-важното е да ви е сигурно трасето демек да е енергино независимо и да не расте по дърветата

Аз съм на Мегалан и съм повече от доволен.
- edmon_dantes
- Контакти:
Преди няколко години, когато живеех в София бях на Мегалан. Бях много доволен - никакви проблеми за 1г., скоростта - страхотна. Сега съм в Ямбол, родния ми град... Тук съм на Оптинет - най-добрите в Ямбол. От тракерите тегля с 1-2 Мб, доволен съм. След няколко месеца ще се местя пак в София и почти сигурно е, че ще избера Мегалан. А дали обслужват цяла София - защото преди 2-3г. не беше така.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ

За София това е Мегалан.