Нова трагедия с руски самолет, 285 жертви, Путин мълчи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Re: Нова трагедия с руски самолет, 285 жертви, Путин мълчи

Мнениеот sin4ec » 09 яну 2016 16:19

Тоя курс и аз мога да го водя, слагам им го фостата за по 25 евро на калпак. :)
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 09 яну 2016 16:40

Тоя форум е изключително тъп... По-тъпи вероятно са единствено около 99% от пишещите в него ! :evil:

Подобни теми, тип "разделяй и владей" - Левски-ЦСКА, Русия-САЩ и т.н. най-вероятно се пускат от самите гонгаджии, с цел симулиране на интерес, инициране на разпалени "дискусии", кликове, импресии и др., които пък са важни за рекламодателите на Гонг...
Разбира се, неуки комплексирани тъпанари, готови да налапат голата кука като шарани винаги се намират, това е и целта... :lol:

Сега тези 99% ще се надпреварват с въпроса : Ми като форума и хората в него са неуки комплексирани тъпанари, ти кво праш тука.
Отговарям : В началото се опитвах да пиша, разбрах че не става, с неуки тъпаци ми е трудно да говоря. Сега надничам един път седмично, с тайната надежда, че може малко поне да сте поумнели... уви, не сте, напротив, с всеки изминал ден ставате все по-тъпи и се появяват все нови и нови млади кадри, кой от кой по-надарен в тъпотията.

Обаче вие не унивайте, Марк Твен е казал, че колкото е по-прост един човек, толкова по-щастлив се чувства, и живота му е по-лесен.

:lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 09 яну 2016 16:49

Специален поздрав за умника на форума.Yoda_
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=VSXsZHNam3Q[/youtube]
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 яну 2016 17:35

Добре! Аз съм доволен от темата 8-) Направихме преброяване на редиците и нещата са обнадеждаващи 8-) Така като гледам, само соросоидните възпитанци малко пърхат и вдигат излишен шум, но пък те са безгласна буква, на фона на тълпите осъзнали се вече будни люде 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 яну 2016 17:40

CTAHKO написа:Добре! Аз съм доволен от темата 8-) Направихме преброяване на редиците и нещата са обнадеждаващи 8-) Така като гледам, само соросоидните възпитанци малко пърхат и вдигат излишен шум, но пък те са безгласна буква, на фона на тълпите осъзнали се вече будни люде 8-)

Русофилистик, пикай и лягай. :lol: Довечера да удариш подобаващ кючек на Галена в пенсионерското ви циганско 'аскоуско клубче. 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 яну 2016 17:54

diplomat написа:
CTAHKO написа:Добре! Аз съм доволен от темата 8-) Направихме преброяване на редиците и нещата са обнадеждаващи 8-) Така като гледам, само соросоидните възпитанци малко пърхат и вдигат излишен шум, но пък те са безгласна буква, на фона на тълпите осъзнали се вече будни люде 8-)

Русофилистик, пикай и лягай. :lol: Довечера да удариш подобаващ кючек на Галена в пенсионерското ви циганско 'аскоуско клубче. 8-)

Ето за това говорех 8-) Моето патенце, ти си трол-лаик :!: Плащаш си на Сорос за да тролиш 8-) Факт :!: Трябва да го попитам как е постигнал това съвършенство 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
botevforever
Контакти:

Мнениеот botevforever » 09 яну 2016 18:01

язе написа:
Captain Stottlemeyer написа:Писал съм и друг път: Авторчето на темата е провокатор и съвсем съзнателно пуска тъпизми в духа на "американският слон е най-големият слон в света". Връзват му се само по-неинтелигентните съфорумци... 8-)

Така като гледам, май никой не му се върза. Явно в темата сме все ентелегентни... 8-)

Капитана май се върза... :o
НИЙ ПАК ЩЕ БЪДЕМ НА ВЪРХА-ТОВА Е НАШАТА СЪДБА!
Фен на Локо:
"ПРОУМЕЙТЕ ИСТИНАТА И СЕ ПРИМИРЕТЕ ,БОТЕВ Е ПО-ПОПУЛЯРНИЯ ОТБОР И ПО УСПЕШЕН В ИСТОРИЧЕСКИ ПЛАН ,ЛОКОМОТИВ Е ВТОРИЯ ОТБОР В ПЛОВДИВ.
http://sport.plovdiv24.bg/368514.html (стр.6)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 09 яну 2016 18:25

CTAHKO написа:Ето за това говорех 8-) Моето патенце, ти си трол-лаик :!: Плащаш си на Сорос за да тролиш 8-) Факт :!: Трябва да го попитам как е постигнал това съвършенство 8-)

Ти гледай да си плащаш нета в лудницата, че от Кремъл няма как да ти пращат шаблончетата. :lol: И много поздрави на питерското "патенце", с което делите една килия и си подарявате нежни ласки всяка нощ, за да не сте на студено. 8-)

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 09 яну 2016 19:16

BETEPOK написа:
Madonna написа:
BETEPOK написа:
Madonna написа:Такава новина никъде няма и дано не се появи

Новината не съм я измислил аз, дал съм и отправка на български.
Или, казваш, Путин ще успее да наложи тотална цензура върху вестта за катастрофата?

това е от украински сайтове,ако беше истина CNN и всички медии по света върху които Путин няма влияние,вече да са я съобщили и да се обсъжда като брейкинг нюс

Източник са китайски медии, украинските просто първи ги цитират.
Но пък нищо чудно цензурата вече да се е задействала с пълна сила в Китай, където още управляват комунисти. Добре че украинските медии са свободни, за да научим цялата истина!

От укротатар писмо като от ***** запис.

Потребителски аватар
язе
Контакти:

Мнениеот язе » 09 яну 2016 19:59

Добре де, вече разбрахме, че самолета си е кацнал в Пекин- какво точно обсъждаме още?
... и после внезапно си направих секуро.

Върни се в “Свободна зона”