|FA CUP - 3-кръг | Екзитър - Ливърпул - 08.01.2016
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: |FA CUP - 3-кръг | Екзитър - Ливърпул - 08.01.2016
Е добре де толкова ли сте зле да си мислите,че Клоп ще излезе с титулярен състав имайки предвид дербито в сряда? Кой нормален ще очаква чиста 100%-ва двойка имайки предвид какво предстои на Ливърпул следващата седмица и това което се случи в първия полуфинал със Стоук Сити (, а именно контузиите). Някои се връщат от дълги контузии, Бентеке е ялов, а вратаря е некадърен , нещо което се видя срещу Уотфорд (или и този мач е уреден?) Не мисля,че Ливърпул и Клоп ще се впуснат в ЛЕ и ФА на 100% единият от двата турнира ще "изгори"...
Последна промяна от Ponko на 09 яну 2016 00:13, променено общо 1 път.
Идеални са момчетата.Във всички има хляб,като изключим-Богдан,Енрике и Педро.На този терен Бранаган и Тешейра няма как да покажат какво могат,но съвсем скоро ще ги видим.Кевин Стюарт е готов за висшата лига.До реванша ще са се сработили и със същите младоци ще ги разчекнем Екзитър.
Какъв цял свят го е играл 2-ка като се знаеше, че Ливърпул ще играе с децата? И второ, питам те, след като твърдиш, че мача е едва ли не уговорен за 1/Х, наистина ли вярваш, че голът от корнер в продължението на първото полувреме не е чиста, ама чиста като сълза случайност. Че този дървар още 1000 корнера да изпълни няма да я прати там. Клоп няма как да спечели мача, той не е на терена. Ако играчите, с които разполага са на по 18-19 години и се срещат за първи път, то Х не просто не е конспирация, а най-очаквания резултат. Щом ти е кеф да си мислиш, че уникално ги чаткаш нещата в света, радвай се. Аз предпочитам да съм "заблуден".
Какво се карате пак бе? Какво очаквате като играем с детската градина ? Да бием на 100% ли шанса е много малък.
Трябва да сме доволни, че не паднахме.Все пак играхме с детската си градина.Да не говорим че Богдан пази.То техния вратар няма да пусне такъв гол бе.Аз ако съм на мястото на Клоп Богдан и 4 избор няма да го направя.Да слага някой от детската градина по-добре ще варди от Богдан.
Положението е много тежко с тези контузии и тази тешка програма.Да се надяваме да не паднем от Арсенал и Ман.Ю дано мъките в този мач са си залужавали
YNWA
Трябва да сме доволни, че не паднахме.Все пак играхме с детската си градина.Да не говорим че Богдан пази.То техния вратар няма да пусне такъв гол бе.Аз ако съм на мястото на Клоп Богдан и 4 избор няма да го направя.Да слага някой от детската градина по-добре ще варди от Богдан.
Положението е много тежко с тези контузии и тази тешка програма.Да се надяваме да не паднем от Арсенал и Ман.Ю дано мъките в този мач са си залужавали

Не успях да гледам мача, но на фона на стартовия състав съм изключително доволен на 2-2 . Измъкнахме се , на Анфилд ще е друго яче
One bonus from Benteke's performance; Klopp must know that he's not good enough. Anonymous against a League Two team...
Liverpool have lost their last three FA Cup 3rd Round replays, all of which were at home to teams from a lower league
Klopp: "The second goal...yeah, okay." #LFC
"I can't believe we have to play another game! But you want it like this? Ok... we'll be there"
#LFC boss Jurgen Klopp: The kids will go again in #ecfc replay.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Абсолютно предвидим 1/Х двоен шанс мач. С този състав дори и Х-а беше късмет. Браво на колегите, които предвидиха този развой на мача.
Браво и на младежите, които направиха един борбен мач, браво и на голмайсторите. Много ми хареса Бранаган, за един мач направи повече точни центрирания от Морено и Клайн за един полусезон. Дано Клоп му даде шанс и във ВЛ за да видим има ли характера и качествата да играе така и срещу по-класни отбори.
Браво и на младежите, които направиха един борбен мач, браво и на голмайсторите. Много ми хареса Бранаган, за един мач направи повече точни центрирания от Морено и Клайн за един полусезон. Дано Клоп му даде шанс и във ВЛ за да видим има ли характера и качествата да играе така и срещу по-класни отбори.
LOREM IPSUM
- ralka_levskarka
- Контакти:
Разбира се, че не трябва да правим драми, нормален резултат с оглед състава. Още като видях стартовите 11 и някак си първата ми нагласа беше, че няма да бием. Силно впечатление ми направи последното момче, което влезе, Оджо мисля, че беше. Отличи се, дори и минутите му на терена да не бях особено много. Бентеке ме разочарова малко. Очаквах срещу тия да вкара. С Кент трябва да се работи, има техника момчето, но в повечето случаи излъга само себе си. Богдан, слаб, при всеки корнер треперих, Енрике също не ми хареса, Тешейра и той.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]