Федерер се измъкна срещу Григор и е на 1/2 финал във Бризбън
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Бризбън | ГРИГОР ДИМИТРОВ - Роджър Федерер 11:00ч.
[center]
[/center]

-
По-трудният начин, но по-важното е, че изравни сетовете.
Фед. като че ли си изтреля патроните, за да върне пробива, а направи наивни грешки в тайбрека.
Радващото е, че Гришата не чака втора покана.
Инак се получава доста качествен мач.
Нашият отново показва, че има качества и възможности да бие големите, остава да го осъзнае това и в главата си.
Дано Роджър продължи с разконцентрацията си от тайбрека.
Фед. като че ли си изтреля патроните, за да върне пробива, а направи наивни грешки в тайбрека.
Радващото е, че Гришата не чака втора покана.
Инак се получава доста качествен мач.
Нашият отново показва, че има качества и възможности да бие големите, остава да го осъзнае това и в главата си.
Дано Роджър продължи с разконцентрацията си от тайбрека.
HardWork написа:1982 написа:Ivanov_95 написа:1982 написа:Ivanov_95 написа:1982 написа:Ти, обаче, как се криеш докато пада и като надигне малко главица, веднага изскачаш.![]()
![]()
А ти като бие къде си ?
Не съм мърдал оттук, можеш да погледнеш и двете теми за победите му в Бризбън.
Не знам защо вместо да му се радвате,вие искате само да пада .. българска му работа.
Честно казано, все ми е тая дали бие или пада.![]()
![]()
А няма как да се радвам на човек, който отдавна е забравил кой е, откъде е тръгнал и какъв е бил. Който показва пълно пренебрежение към родината си.
Ти си малоумен бе! Григор е професионален спортист и прави най - доброто за кариерата си! Григор е дал и дава на България 1000 пъти повече от теб и другите кухи злобари като теб на взети заедно! Просто сте жалки ...
Така ли, жалко злобарче, аз може и да изкарвам много по-малко от любимеца ти, дето уж правел толкова много за България, ама всичките си данъци ги плащам тук, в България, не в САЩ и Монако. Всичките си пари, колкото и да са те, ги харча тук, не по света.
Така че не ми обяснявай кой какво правел и за кого.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Neron
- Контакти:
Дори да за губи аз съм доволен. За разлика от миналата година показа психика. Намалил е простотиите до минимум. Определено има подобрение.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
- hristo1306
- Контакти:
1982 написа:Ivanov_95 написа:За това,че е отказал един турнир в София,където повечето звезди няма да участват,вече не искате да побеждава и да успява.
Въобще не е само този турнир, те са поредица от неща.
Ако бие Гришо, да не пукнеш от злоба ? Внимавай- пази си

За твое съжаление, надали ще пукна.
Аз съм жилаво копеле.

A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:HardWork написа:1982 написа:Ivanov_95 написа:1982 написа:Ivanov_95 написа:А ти като бие къде си ?
Не съм мърдал оттук, можеш да погледнеш и двете теми за победите му в Бризбън.
Не знам защо вместо да му се радвате,вие искате само да пада .. българска му работа.
Честно казано, все ми е тая дали бие или пада.![]()
![]()
А няма как да се радвам на човек, който отдавна е забравил кой е, откъде е тръгнал и какъв е бил. Който показва пълно пренебрежение към родината си.
Ти си малоумен бе! Григор е професионален спортист и прави най - доброто за кариерата си! Григор е дал и дава на България 1000 пъти повече от теб и другите кухи злобари като теб на взети заедно! Просто сте жалки ...
Така ли, жалко злобарче, аз може и да изкарвам много по-малко от любимеца ти, дето уж правел толкова много за България, ама всичките си данъци ги плащам тук, в България, не в САЩ и Монако. Всичките си пари, колкото и да са те, ги харча тук, не по света.
Така че не ми обяснявай кой какво правел и за кого.
И какво от това?! Само пълниш гушите на мутрите и ченгетата! Григор прославя България и носи огромна радост на народа, ти освен да си плащаш данъците и да плюеш по успелите, нищо не правиш! Не ме занимвай със себе си повече ако обичаш ...
- hristo1306
- Контакти:
Другия "злобар" Санди, не се чува ? Да не се е споминал горкия ? 

Кво му обръщате внимание на тоя трол? Григор играе като равен с равен с Федерер, наслаждавайте се на мача. Нашият има не малки шансове да го победи.
Много слаб сервиз гейм за нашия .. оттук става сложно вече.