Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот Заклет Левскар » 08 яну 2016 10:05

blue avalanche написа:
Заклет Левскар написа:p.s. Да добавя само, че Гаджев вкара изравнителния гол срещу Миньор за последната ни титла. Може би най-важния му гол за Левски.

Титлата я донесе изравнителният гол на Г.Недялков срещу Пирин в последния кръг. ;)
ПП. Даже не помнех,че сме имали и такъв играч. :)

Това не е вярно.
Мачът с Пирин нямаше никакво значение.
Докато ние се мъчехме с Миньор, Данчо Tъча се мъчеше да спре Дока Мадурейра, и за щастие не успя. Литекс победиха ония и така равенството с Миньор беше достатъчно.
Мога да споря колкото искаш, че съм прав.
Нашия мач вече беше свършил и на стадиона чакахме да свърши мача в Ловеч. Не е истина как избухна стадиона, като съобщиха, че ч***та са паднали. Мазалооооооо.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 яну 2016 10:26

Заклет Левскар написа:
blue avalanche написа:
Заклет Левскар написа:p.s. Да добавя само, че Гаджев вкара изравнителния гол срещу Миньор за последната ни титла. Може би най-важния му гол за Левски.

Титлата я донесе изравнителният гол на Г.Недялков срещу Пирин в последния кръг. ;)
ПП. Даже не помнех,че сме имали и такъв играч. :)

Това не е вярно.
Мачът с Пирин нямаше никакво значение.
Докато ние се мъчехме с Миньор, Данчо тъча се мъчеше да спре Дока Мадурейра, и за щастие не успя. Литекс победиха ония и така равенството с Миньор беше достатъчно.
Мога да споря колкото искаш, че съм прав.
Нашия мач вече беше свършил и на стадиона чакахме да свърши мача в Ловеч. Не е истина как избухна стадиона, като съобщиха, че ч***та са паднали. Мазалооооооо.

На мен,пък,не ми остава нищо друго,освен да се преклоня пред подвига на Вл.Гаджев,който на Герена е вкарал гол на Миньор.
За сметка на това,за цялата си кариера има 1 гол срещу Литекс,1 гол срещу Л-ц и 0 голове срещу ЦСКА.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 яну 2016 10:51

Гледам, че само Гонзо се обвинява зе неуспешните трансфери. Нека някой ми припомни кой играч остана от привлечените от Дончо Донев и Сираков и с колко хиляди се набута Левски, за да разтрогва договорите им? Защо се разтротна договора на Силва и Левски плаща неустойка за играч, който сезон по-късно струваше над 1 млн евро? Мога да ви направя още по-голяма извадка, че да видите за какво иде реч...щото ми писна от популизъм на гърба на Левски. Всички много обичат отбора, но искат да се върнат само като има пара в него...аре стига!
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 яну 2016 10:55

bilyaletdinov написа:Гледам, че само Гонзо се обвинява зе неуспешните трансфери. Нека някой ми припомни кой играч остана от привлечените от Дончо Донев и Сираков и с колко хиляди се набута Левски, за да разтрогва договорите им? Защо се разтротна договора на Силва и Левски плаща неустойка за играч, който сезон по-късно струваше над 1 млн евро? Мога да ви направя още по-голяма извадка, че да видите за какво иде реч...щото ми писна от популизъм на гърба на Левски. Всички много обичат отбора, но искат да се върнат само като има пара в него...аре стига!

За "трансферите" на Сираков може да се издаде многотомно съчинение...
Изображение

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 08 яну 2016 11:18

Хора, Сираков отдавна е минало. А Гонзо е настоящето. Ето защо в момента го обвиняват само него. Селекция за малко пари? Защо не? Има прецедент. Няма невъзможни неща, но в Левски към днешна дата никой не може да я направи. Нека проучат внимателно метода на Херо, а не да купуваме играчи от Бургас, Стара Загора и Пловдив.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 яну 2016 11:26

wilge написа:Хора, Сираков отдавна е минало. А Гонзо е настоящето. Ето защо в момента го обвиняват само него. Селекция за малко пари? Защо не? Има прецедент. Няма невъзможни неща, но в Левски към днешна дата никой не може да я направи. Нека проучат внимателно метода на Херо, а не да купуваме играчи от Бургас, Стара Загора и Пловдив.

Не си спомням "метода на Херо" да е направил Ч-ц шампион или носител на Купата. Просто продаде някой и друг играч изгодно.
Ако ние към ТОВА се стремим-моля...

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 08 яну 2016 12:12

wilge написа:Хора, Сираков отдавна е минало. А Гонзо е настоящето. Ето защо в момента го обвиняват само него. Селекция за малко пари? Защо не? Има прецедент. Няма невъзможни неща, но в Левски към днешна дата никой не може да я направи. Нека проучат внимателно метода на Херо, а не да купуваме играчи от Бургас, Стара Загора и Пловдив.

Минало, което тежи още. Защото вместо да има пари за добри играчи още се плащат неустойки на Йоканович и целия му щаб, на Силва, Бру, Турета и разни други мангали. На титани като Блажевич и Павел Чмовш :oops: и тук не е виновен само Сираков. Дуото Донев-Тонев също имат огромна вина. Как може да се дава на Генков заплата от 17 к евро? Та тоя титан в мом2нта търка пейката във втора турска...
Напълно съм съгласен и за модела Черноморец, като бих добавил, че не се играе по един и същи начин срещу Левски и Черноморец. И след като се спомена Херо...ами той искаше не лоши играчи на визитка, само че повечето имаха железни договори. Хубаво е да се казват всички тези неща. Да Гонзо е виновен, че довлече в Левски страшно много плява, но е вярно, че не разполага с такива ресурси като в предния си престой. Все пак тогава в отбора бяха отлични за България играчи - Калво, Цветков, Арш, Жуниор. Играчи, които бяха махнати с лека ръка от отбора. Жалко, че тогава не видяхме нйкой добър треньор да ги тренира.
Последна промяна от bilyaletdinov на 08 яну 2016 12:19, променено общо 1 път.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 08 яну 2016 12:17

Само си представям какъв вой ще се надигне, ако вземем 20-тина безработни негри от 2-ра и 3-та дивизия на проби. :mrgreen:
Херо направи няколко трансферни удари, но това категорично не е моделът, който отбор като Левски трябва да прилага. От време на време да идва някой на проби - ОК. Но да се влачат по време на цялата подготовка, айде няма нужда... Даже и Херо, в момента в който отиде в Казахстан се отказа от тази схема и привлече играчи, които познава и малко или много са се доказали в БГ, като Фонсека, Касай и още един негър (ама кой беше... :lol: ).

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 яну 2016 12:27

santiliana написа:Аз не мога да разбера поведението на спортно-техническото ръководство... И колкото повече им наблюдавам жалките опити да привлекат някой и друг играч, толкова повече се убеждавам, че това е трудно осъществима дейност за тях... Чудно ми е, какво ги бърка и що дремят през цялата година да обмислят нещата по селекцията няколко месеца по- рано... Сега ни пеят пак до болка познатите рефрени, че за "без пари никой не иска да дойде"... Ами батковци, то с пари всеки може да доведе силен играч, но не това е целта на упражнението... Номерът е, да докараш такива, които никой да не ги е чувал и почти за "без пари", а като дойдат при нас да направят име и след някой и друг сезон, НИЕ да вземем много пари за тях... Ще дам съвсем лек пример с факти, ако някой вече е забравил това:
Преди има-няма около 4 години, в Черноморец привличаха играчи- свободни агенти, които струваха на клуба 0(НУЛА) ЛЕВА. Такива като: Амари, Шаешу, Лоривал Асис, Яник Боли, Жагурта Хамрун- Жужу и др. И от тези играчи направиха огромни печалби с трансферите им в чужбина...
При нас какво става? Едно голямо НИЩО! Всяка година, през няколко месеца, се пънем да привличаме УЖ качествени играчи, но в един момент започваме да се оправдаваме, че били скъпи... И в последните 3-4 дни преди да затвори трансферния прозорец, се взимат по спешност някакви абсолютни инвалиди, които само след 6 месеца, се чудим как да изгоним и да им плащаме солена неустойка... И това вече е 7- ма година... Баси, та за 7 години едно новородено, вече тръгва на училище и започва да става човек... А нашите набедени ръководители, начело с Мъпет героя и Холивууд Тонев, "коза от куче" не могат да различат...
Към днешна дата ми е много странно, какво ги бърка да си приберем при нас Живко Атанасов? "Примерно"... Свободен агент е, висок, здрав, млад и твърд защитник... На мен лично много по- ми допада от Карнер, Милиев и Белаид... Ама бил не спазвал режим... "Примерно"... На кой му пука? Важно е в мачовете как се представя...А аз, в колкото мачове съм го гледал, ми е правил много добро впечатление...
Друг играч в защитата е Асен Георгиев... Наскоро писах за него и за Балджийски... Тези момчета трябваше час по-скоро да се върнат при нас и да им се даде шанс да се докажат... В пъти по- добри са от настоящите играчи на техните постове в Левски... Само, че забравих- Стойчо и Гонзи искат чужденци и да са красиви и можещи, каквито бяха тези уникални "звезди" като Жоао Силва, Кевин Бру, Слори, Матондо, Диаби, Китамбала и още безброй герои от комиксите...
Има още много примери, но ще спра до тук...

Ай без Живко Атанасов, че не можем да му смогнем на ракията. За другото съм съгласен.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Киро Пора
Контакти:

Мнениеот Киро Пора » 08 яну 2016 12:42

Като оставим настрана факта, че Живко обича да си пийва и заради това го изгониха от Морето и Славия, той просто не е типа защитник, който ни трябва. При все че 90% от отборите играят затворено срещу нас, много често се налага на нашите ЦЗ да изнасят топката с дрибъл или с пасове. А в краката на Атанасов, топката изглежда като живо пиле...

Върни се в “Левски”