Какво стои зад потребителските ни имена?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Потребителски имена

Мнениеот fr3ak_boy » 03 яну 2010 17:07

Много хора са ми казвали, че съм откачен и така си измислих момчето-откачалка fr3ak_boy.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 яну 2010 17:15

Мен приятелите и познатите, НЕ МЕ знаят така, както съм се писал......THE G.A.M.E .... :lol:
Това ми е мноооого "древен" прякор.... :lol:
Историята започна, някъде в 1992 г. Тогава тренирах футбол в една от детско - юношеските формаций в Сливен.
Имахме мач.....някаква контрола до колкото си спомням.....и аз бях нов в тази формация.
Та не вървеше добре мача за нашият ( моят ) отбор.....и съответно тренера ме пуска 30 мин. преди края.....е загубихме с 3:6 от съперниците....но когато влязох, беше "само" 1:5 .......... :lol: ....та моя милост успя да отбележи веднъж.....и да подам за 3-ят ни гол.
След мача.....тренера не беше никак доволен ( меко казано ) .. :lol: ...и явно за да унижи "старите момчета" ......вика: 'Вижте бе кьопеци, вижте тоя новият ( не можа да се сети за името ми ) :lol: .....видяхте ли как се играе тая игра' ?
И след това се обърна към мен и ми вика: 'Браво бе момче....ти обърна играта.....абе ти беше направо самата игра..... :mrgreen:
Знаех, че нямаше да ми се размине тая четка...... :lol: ....още на другата сутрин.....станах 'Играта' .....и понеже в ранната демокрация, Сливен се тресеше от американската култура.....та не беше далеч деня, в който станах "GAME"....само след месец някъде...... :lol:
Отначало не харесвах новият си прякор......смятах, че го казват иронично ( което си беше самата истина ) .....но след година някъде.....нямаше и толкова, нещата затихнаха....измислиха ми нов прякор....... :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Red_champions

Мнениеот Red_champions » 03 яну 2010 17:26

Да ви кажа честно като ви чета имената и обясненията,особено последното ми прави впечатление,че не сте глупави хора.Е,както и да е,темата е интересна,имената ви също,моето си е ясно.
Blue is the colour , football is the game , we are all together and winning is our aim ! So cheer us on through the sun and rain , cos Chelsea , Chelsea is our name !

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 03 яну 2010 17:29

Моето е свързано с това, че идеалите в живота никога не могат, да бъдат подменени с други. Свързано е със слависткия морал, достойнство и чест, които са вечни!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин

Потребителски аватар
MuFFy
Контакти:

Мнениеот MuFFy » 03 яну 2010 17:36

моя прякор идва от комшийката :) тя се пишеше PuFFy и аз реших да сменя само първата буква и така станах MuFFy :) :)
лесно запалим търси своята трудно загастваща принцеса!!!

nesidor
Контакти:

Мнениеот nesidor » 03 яну 2010 17:44

nesidor
ne-Neli
si-kriSI
DU6TERITE MI
dor-toDOR-az

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 яну 2010 18:05

Аз се регнах тука, за да отворя очите на един човек, който си позволяваше да не харесва Пенев (Димитър). И понеже ми беше неудобно, че първият ми пост ще бъде "Защо си толкова тъп, защо не разбираш нищо от футбол" и т.н., се кръстих защо, да звучи малко и като майтап, ако може. Иначе никой не ми вика така. Навсякъде, където пиша, съм с различни никове, някъде са и истинки прякори, когато така ми дойде на акъла, ама обикновено избирам нещо по-подходящо, което съдържа някакво инфо за мен, като тулуп в спортен форум или простак в такъв, където пишат разни снобари-интелектуалци. Те винаги са свободни, освен че са на кирилица и с малка буква (който използва за целта кирилица, обикновено старателно си спазва и главната буква в началото), явно, че и всички освен мен по форумите се правят на каквито не са :lol: .
Последна промяна от защо на 03 яну 2010 18:07, променено общо 1 път.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
radiinter
Контакти:

Мнениеот radiinter » 03 яну 2010 18:06

Казвам се Радостин и вече 15 години за мен има само един отбор.Поради тази причина навсякаде в нета съм с този ник.

Потребителски аватар
bajo
Контакти:

Мнениеот bajo » 03 яну 2010 18:28

На мен така ми казват приятелите, заради една история. Съкращение е от Баджанак :mrgreen:

Потребителски аватар
barabata.cska
Контакти:

Мнениеот barabata.cska » 03 яну 2010 18:30

Ммого готина тема.БАРАБАТА си ми е по наследство 36 г.,а ЦСКА е то е религиа при мен :)

Върни се в “Свободна зона”