Мнениеот santiliana » 08 яну 2016 08:57
Аз не мога да разбера поведението на спортно-техническото ръководство... И колкото повече им наблюдавам жалките опити да привлекат някой и друг играч, толкова повече се убеждавам, че това е трудно осъществима дейност за тях... Чудно ми е, какво ги бърка и що дремят през цялата година да обмислят нещата по селекцията няколко месеца по- рано... Сега ни пеят пак до болка познатите рефрени, че за "без пари никой не иска да дойде"... Ами батковци, то с пари всеки може да доведе силен играч, но не това е целта на упражнението... Номерът е, да докараш такива, които никой да не ги е чувал и почти за "без пари", а като дойдат при нас да направят име и след някой и друг сезон, НИЕ да вземем много пари за тях... Ще дам съвсем лек пример с факти, ако някой вече е забравил това:
Преди има-няма около 4 години, в Черноморец привличаха играчи- свободни агенти, които струваха на клуба 0(НУЛА) ЛЕВА. Такива като: Амари, Шаешу, Лоривал Асис, Яник Боли, Жагурта Хамрун- Жужу и др. И от тези играчи направиха огромни печалби с трансферите им в чужбина...
При нас какво става? Едно голямо НИЩО! Всяка година, през няколко месеца, се пънем да привличаме УЖ качествени играчи, но в един момент започваме да се оправдаваме, че били скъпи... И в последните 3-4 дни преди да затвори трансферния прозорец, се взимат по спешност някакви абсолютни инвалиди, които само след 6 месеца, се чудим как да изгоним и да им плащаме солена неустойка... И това вече е 7- ма година... Баси, та за 7 години едно новородено, вече тръгва на училище и започва да става човек... А нашите набедени ръководители, начело с Мъпет героя и Холивууд Тонев, "коза от куче" не могат да различат...
Към днешна дата ми е много странно, какво ги бърка да си приберем при нас Живко Атанасов? "Примерно"... Свободен агент е, висок, здрав, млад и твърд защитник... На мен лично много по- ми допада от Карнер, Милиев и Белаид... Ама бил не спазвал режим... "Примерно"... На кой му пука? Важно е в мачовете как се представя...А аз, в колкото мачове съм го гледал, ми е правил много добро впечатление...
Друг играч в защитата е Асен Георгиев... Наскоро писах за него и за Балджийски... Тези момчета трябваше час по-скоро да се върнат при нас и да им се даде шанс да се докажат... В пъти по- добри са от настоящите играчи на техните постове в Левски... Само, че забравих- Стойчо и Гонзи искат чужденци и да са красиви и можещи, каквито бяха тези уникални "звезди" като Жоао Силва, Кевин Бру, Слори, Матондо, Диаби, Китамбала и още безброй герои от комиксите...
Има още много примери, но ще спра до тук...
Последна промяна от
santiliana на 08 яну 2016 09:28, променено общо 2 пъти.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!NEVER BACK DOWN !