Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

angel93
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот angel93 » 08 яну 2016 00:02

bilyaletdinov написа:Ясно е, че взимаме ганаеца. Нар предполагам ще е крило. Александров автоматично влиза в центъра на защитата. Предполагам ще се вземат таран и десен бек и селекцията приключва. Дали ще сме по-силни на пролет?Едва ли.

А имаме нужда и от човек зад нападателя!

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 08 яну 2016 00:04

angel93 написа:
bilyaletdinov написа:Ясно е, че взимаме ганаеца. Нар предполагам ще е крило. Александров автоматично влиза в центъра на защитата. Предполагам ще се вземат таран и десен бек и селекцията приключва. Дали ще сме по-силни на пролет?Едва ли.

А имаме нужда и от човек зад нападателя!

По-скоро от футболист зад нападателя, защото в последно време привличаме много хора :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 08 яну 2016 00:26

Cooler написа:Тоя Сашо от Лудогорец няма да дойде според мен :lol: , едва ли можем да му предложим повече от това, което е взимал.

Там проблемът е липсата на игрово време, а не парите. Иначе ще си преподписва с тях до живот. Но е доста вероятно да си намери отбор, който ще му дава повече пари от нас и пак ще е титуляр, така че.......
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 08 яну 2016 03:01

W84me написа:Иначе на мен ми омръзна от това мънкане на Стоев. Като няма пари, вземаш от юношите, каквото има и ги правиш футболисти! Ако си добър треньор!

Трябва да поиска силен екип в областта на кондицията. Май по-добре това отколкото нови играчи. Звучи смахнато, но би могло да доведе до прилично състояние на футболистите занапред. А не юношите да бъдат бъркани в чужбина (евентуално) със сомалийски скелети а батковците им след няколко месеца да са на половината от физическите си възможности.

Като казват, че пари за читави играчи няма.. по-добре така. Вместо за ментата или груби рискове с играчи - парите за специалисти.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

tscorp
Контакти:

Мнениеот tscorp » 08 яну 2016 08:48

Да се нарежда Вл.Гаджев до заслужили футболисти, легенди на ФК "Левски" е най-малкото несериозно. Привлечен бе с надеждата да бъде новият лидер на сините. В началото загатна за възможности, характер и после нищо. Няколко пъти идими дойдими, слаба форма, контузии и пр. Не бих се очудил, ако лятото или най-късно година пак е на портала на клуба.

Просто един от футболистите на ФК "Левски", който не успя да се нареди до легендите. Толкоз.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 08 яну 2016 08:57

Аз не мога да разбера поведението на спортно-техническото ръководство... И колкото повече им наблюдавам жалките опити да привлекат някой и друг играч, толкова повече се убеждавам, че това е трудно осъществима дейност за тях... Чудно ми е, какво ги бърка и що дремят през цялата година да обмислят нещата по селекцията няколко месеца по- рано... Сега ни пеят пак до болка познатите рефрени, че за "без пари никой не иска да дойде"... Ами батковци, то с пари всеки може да доведе силен играч, но не това е целта на упражнението... Номерът е, да докараш такива, които никой да не ги е чувал и почти за "без пари", а като дойдат при нас да направят име и след някой и друг сезон, НИЕ да вземем много пари за тях... Ще дам съвсем лек пример с факти, ако някой вече е забравил това:
Преди има-няма около 4 години, в Черноморец привличаха играчи- свободни агенти, които струваха на клуба 0(НУЛА) ЛЕВА. Такива като: Амари, Шаешу, Лоривал Асис, Яник Боли, Жагурта Хамрун- Жужу и др. И от тези играчи направиха огромни печалби с трансферите им в чужбина...
При нас какво става? Едно голямо НИЩО! Всяка година, през няколко месеца, се пънем да привличаме УЖ качествени играчи, но в един момент започваме да се оправдаваме, че били скъпи... И в последните 3-4 дни преди да затвори трансферния прозорец, се взимат по спешност някакви абсолютни инвалиди, които само след 6 месеца, се чудим как да изгоним и да им плащаме солена неустойка... И това вече е 7- ма година... Баси, та за 7 години едно новородено, вече тръгва на училище и започва да става човек... А нашите набедени ръководители, начело с Мъпет героя и Холивууд Тонев, "коза от куче" не могат да различат...
Към днешна дата ми е много странно, какво ги бърка да си приберем при нас Живко Атанасов? "Примерно"... Свободен агент е, висок, здрав, млад и твърд защитник... На мен лично много по- ми допада от Карнер, Милиев и Белаид... Ама бил не спазвал режим... "Примерно"... На кой му пука? Важно е в мачовете как се представя...А аз, в колкото мачове съм го гледал, ми е правил много добро впечатление...
Друг играч в защитата е Асен Георгиев... Наскоро писах за него и за Балджийски... Тези момчета трябваше час по-скоро да се върнат при нас и да им се даде шанс да се докажат... В пъти по- добри са от настоящите играчи на техните постове в Левски... Само, че забравих- Стойчо и Гонзи искат чужденци и да са красиви и можещи, каквито бяха тези уникални "звезди" като Жоао Силва, Кевин Бру, Слори, Матондо, Диаби, Китамбала и още безброй герои от комиксите...
Има още много примери, но ще спра до тук...
Последна промяна от santiliana на 08 яну 2016 09:28, променено общо 2 пъти.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 08 яну 2016 09:15

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=u9DjnKKpng4[/youtube]
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 08 яну 2016 09:39

Никога няма да забравя какво меле настана след гола на Гаджо срещу Лил.
Това може да се сравни само с мелето след гола на Кайзера. Някои "специалисти" тогава не са били раждани - много са изпуснали, от мен да го знаят.
Успех на Гаджев в новия му отбор.
p.s. Да добавя само, че Гаджев вкара изравнителния гол срещу Миньор за последната ни титла. Може би най-важния му гол за Левски.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 08 яну 2016 09:44

santiliana написа:Аз не мога да разбера поведението на спортно-техническото ръководство... И колкото повече им наблюдавам жалките опити да привлекат някой и друг играч, толкова повече се убеждавам, че това е трудно осъществима дейност за тях... Чудно ми е, какво ги бърка и що дремят през цялата година да обмислят нещата по селекцията няколко месеца по- рано... Сега ни пеят пак до болка познатите рефрени, че за "без пари никой не иска да дойде"... Ами батковци, то с пари всеки може да доведе силен играч, но не това е целта на упражнението... Номерът е, да докараш такива, които никой да не ги е чувал и почти за "без пари", а като дойдат при нас да направят име и след някой и друг сезон, НИЕ да вземем много пари за тях... Ще дам съвсем лек пример с факти, ако някой вече е забравил това:
Преди има-няма около 4 години, в Черноморец привличаха играчи- свободни агенти, които струваха на клуба 0(НУЛА) ЛЕВА. Такива като: Амари, Шаешу, Лоривал Асис, Яник Боли, Жагурта Хамрун- Жужу и др. И от тези играчи направиха огромни печалби с трансферите им в чужбина...
При нас какво става? Едно голямо НИЩО! Всяка година, през няколко месеца, се пънем да привличаме УЖ качествени играчи, но в един момент започваме да се оправдаваме, че били скъпи... И в последните 3-4 дни преди да затвори трансферния прозорец, се взимат по спешност някакви абсолютни инвалиди, които само след 6 месеца, се чудим как да изгоним и да им плащаме солена неустойка... И това вече е 7- ма година... Баси, та за 7 години едно новородено, вече тръгва на училище и започва да става човек... А нашите набедени ръководители, начело с Мъпет героя и Холивууд Тонев, "коза от куче" не могат да различат...
Към днешна дата ми е много странно, какво ги бърка да си приберем при нас Живко Атанасов? "Примерно"... Свободен агент е, висок, здрав, млад и твърд защитник... На мен лично много по- ми допада от Карнер, Милиев и Белаид... Ама бил не спазвал режим... "Примерно"... На кой му пука? Важно е в мачовете как се представя...А аз, в колкото мачове съм го гледал, ми е правил много добро впечатление...
Друг играч в защитата е Асен Георгиев... Наскоро писах за него и за Балджийски... Тези момчета трябваше час по-скоро да се върнат при нас и да им се даде шанс да се докажат... В пъти по- добри са от настоящите играчи на техните постове в Левски... Само, че забравих- Стойчо и Гонзи искат чужденци и да са красиви и можещи, каквито бяха тези уникални "звезди" като Жоао Силва, Кевин Бру, Слори, Матондо, Диаби, Китамбала и още безброй герои от комиксите...
Има още много примери, но ще спра до тук...

Не само Черноморец, и Литекс направиха сериозни пари от изходящи трансфери. Пак стигаме до баналната истина- "инджинерина" само пречи. За това смело, точно и ясно: ГОНЗО ВЪН!

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 08 яну 2016 09:57

Заклет Левскар написа:p.s. Да добавя само, че Гаджев вкара изравнителния гол срещу Миньор за последната ни титла. Може би най-важния му гол за Левски.

Титлата я донесе изравнителният гол на Г.Недялков срещу Пирин в последния кръг. ;)
ПП. Даже не помнех,че сме имали и такъв играч. :)

Върни се в “Левски”