Руският звяр УАЗ-452(Буханка)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Емигрант 45

Re: Руският звяр УАЗ-452(Буханка)

Мнениеот Емигрант 45 » 08 яну 2016 02:02

habarovsk написа:УАЗ е една от най-добрите марки в света!

Имаш грешка не в света ,а във Вселената.Това е според всички водещи автомобилни списания ,веселяко .Такова "чудо"може да се измисли само от гении на техническата мисъл :)

Емигрант 45

Мнениеот Емигрант 45 » 08 яну 2016 02:08

sin4ec написа:
Blue1914 написа:
ПП Руските жени може и да не ги *** на мегдана, ама разтварят крака за всеки дебел чичко от гадния западен свят. Незнайно защо... ;)

То българските или чешките жени щото никак не го правят :) . Но пак е съвсем различно да лягаш с някой за пари или за кеф, от това да те барат и ебат насила вмирисани араби и негри!

Можеш да си изскажеш мнението за българските жени на майка ти и на жена ти,а ако имаш и дъщеря и на нея.

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 08 яну 2016 02:45

Стига сте обсъждали някакви грозни боклуци, докато едни правеха УАЗ-ки, други правеха ето подобни шедьоври - Мъркюри Кугар, модел 72-а. 8-) 8-)

Изображение
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 08 яну 2016 07:58

damyanov1963 написа:
fcb_bg написа:
damyanov1963 написа:
1982 написа:Да, и точно това изяде главата на СССР. Щото цялата им икономика, която и без това беше пак много след тази на САЩ, беше впрегната основно за издръжка на космическите военни бюджети, та накрая рухна съвсем логично.

Те каква икономика имаха -цялата им икономика се крепеше на СИВ, всичко им беше съсредоточено във военното производство. Само житото внесено от България(не ми се коментира на каква цена) изхранваше 80 млн. руснаци.
Нека сега русофилите, повечето от които не са били и запланувани по онова мреме ме опровергаят, но аз съм имал "щастието" да посетя СССР през 80-те години и да видя какво имаха в магазините...

Кво имаше? Аз съм израснал без чувство да съм бил незадоволен. Имах си всичко каквото ми трябваше като дете и ми стигаше. Какво е нямало я кажи? Портокали нямало, а? Ама съм изял вишни и касис колко ти не си ял през живота си. Не съм умрял без партакали.

Щом това ти е било достатъчно, значи си бил щастлив.

Кое да ми е било достатъчно, пич? Ти кажи какво не ми е стигало, нали описа апокалиптичната картинка, че без българското жито съм щял да рупам кори от бреза?
Ми кори не съм ял, ама виж сок от бреза съм пил. Нямаше Кока кола, ебаси ужаса ти казвам, ебаси проваленото детство. Рязахме лапетата брезите и точехме сок, точно до училищното футболно игрище. Затревено, представи си. Футболно игрище с асфалт видях тук за първи път.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 08 яну 2016 10:00

Тука се коментира Ужаската :lol: , а нещата пак се извъртат в абсолютно различна посока :!: На капитана явно му е много важно, че жените по бардаците в цяла Европа са предимно от Източна - България, Украйна, Русия, Словакия и т.н. Истина е, просто защото голяма част от "модерното и напреднало" западно женско население става за е.ане само на тъмно :lol: :lol: Да, аз лично съм виждал много хубаво германки, но за съжаление не са мнозинство :!: А и са хубави до към 30 и няколко, после стават ... :o :o :o
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 08 яну 2016 10:22

boabbb написа:Тука се коментира Ужаската :lol: , а нещата пак се извъртат в абсолютно различна посока :!: На капитана явно му е много важно, че жените по бардаците в цяла Европа са предимно от Източна - България, Украйна, Русия, Словакия и т.н. Истина е, просто защото голяма част от "модерното и напреднало" западно женско население става за е.ане само на тъмно :lol: :lol: Да, аз лично съм виждал много хубаво германки, но за съжаление не са мнозинство :!: А и са хубави до към 30 и няколко, после стават ... :o :o :o

После стават 'То",както казваше един доцент,когато бях студент :mrgreen:

habarovsk

Мнениеот habarovsk » 08 яну 2016 10:29

Германките като жени не са нищо особено като жени, много малък процент от тях стават за нещо! Най-хубавите жени в света са източно-европейките - рускини, българки, сръбкини, хърватки, чехкини, полякини и т.н.!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 08 яну 2016 10:37

За пореден път се убеждавам, че мнозинството от българите са с идеята, че Бог ги е пратил на тоя свят за да пият, ядат, серат и чат-пат да ебат. Обаче пък, все някой друг ни е виновен, че все сме на гъза на световното развитие... :lol:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
veselin68
Контакти:

Мнениеот veselin68 » 08 яну 2016 10:47

абе ти имаш ли връзка с главния мозък или си обикновен трол дразнител

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 08 яну 2016 10:50

veselin68 написа:абе ти имаш ли връзка с главния мозък или си обикновен трол дразнител

Мен ли питаш?
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Върни се в “Свободна зона”