habarovsk написа:УАЗ е една от най-добрите марки в света!
Имаш грешка не в света ,а във Вселената.Това е според всички водещи автомобилни списания ,веселяко .Такова "чудо"може да се измисли само от гении на техническата мисъл

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
habarovsk написа:УАЗ е една от най-добрите марки в света!
sin4ec написа:Blue1914 написа:
ПП Руските жени може и да не ги *** на мегдана, ама разтварят крака за всеки дебел чичко от гадния западен свят. Незнайно защо...
То българските или чешките жени щото никак не го правят. Но пак е съвсем различно да лягаш с някой за пари или за кеф, от това да те барат и ебат насила вмирисани араби и негри!
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
damyanov1963 написа:fcb_bg написа:damyanov1963 написа:1982 написа:Да, и точно това изяде главата на СССР. Щото цялата им икономика, която и без това беше пак много след тази на САЩ, беше впрегната основно за издръжка на космическите военни бюджети, та накрая рухна съвсем логично.
Те каква икономика имаха -цялата им икономика се крепеше на СИВ, всичко им беше съсредоточено във военното производство. Само житото внесено от България(не ми се коментира на каква цена) изхранваше 80 млн. руснаци.
Нека сега русофилите, повечето от които не са били и запланувани по онова мреме ме опровергаят, но аз съм имал "щастието" да посетя СССР през 80-те години и да видя какво имаха в магазините...
Кво имаше? Аз съм израснал без чувство да съм бил незадоволен. Имах си всичко каквото ми трябваше като дете и ми стигаше. Какво е нямало я кажи? Портокали нямало, а? Ама съм изял вишни и касис колко ти не си ял през живота си. Не съм умрял без партакали.
Щом това ти е било достатъчно, значи си бил щастлив.
boabbb написа:Тука се коментира Ужаската, а нещата пак се извъртат в абсолютно различна посока
На капитана явно му е много важно, че жените по бардаците в цяла Европа са предимно от Източна - България, Украйна, Русия, Словакия и т.н. Истина е, просто защото голяма част от "модерното и напреднало" западно женско население става за е.ане само на тъмно
![]()
Да, аз лично съм виждал много хубаво германки, но за съжаление не са мнозинство
А и са хубави до към 30 и няколко, после стават ...
![]()
![]()
veselin68 написа:абе ти имаш ли връзка с главния мозък или си обикновен трол дразнител
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта