Руският звяр УАЗ-452(Буханка)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
damyanov1963

Re: Руският звяр УАЗ-452(Буханка)

Мнениеот damyanov1963 » 07 яну 2016 22:19

1982 написа:
HoUs4oOL написа:
Captain Stottlemeyer написа:Всичко може, моето момче, ако си платиш (макар да се съмнявам, че си платежоспособен и смятам, че още те издържат мама и тати). ;) Ето например твоите любими рускини (дъщерите и внучките на "победителите" от Втората световна война) преди години на морето лягаха за един чорапогащник или някой друг западен парцал. Сега, след перестройката, вече шарят и на Запад, и са най-търсените мацки в бардаците на цяла Западна Европа от Хамбург до Лисабон и от Кале до Бари... 8-)

Много евтино тролене, ще има ли информация за български автомобили и танкове или не? :roll:

Не, в СИВ, разбирай Москва, бяха решили, че други ще правят автомобили, ние ще правим камиони и компютри, например.

Когато влязох в казармата през 1981-а, взводния ни в новобранската рота в часовете по бойна и политическа подготовка все ни повтаряше какво казал Брежнев на съветският народ - АКО ТРЯБВА ЩЕ СПРЕМ ПРОИЗВОДСТВОТО НА ЛАДИ И ЦВЕТНИ ТЕЛЕВИЗОРИ(разбирай 70 кг. Рубин), НО ПАК ЩЕ СМЕ ПРЕД САЩ ПО ВЪОРЪЖЕНИЕ!!!
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Неутрален
Контакти:

Мнениеот Неутрален » 07 яну 2016 22:31

Жалка работа. Няма ли админи ???

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 яну 2016 22:32

Да, и точно това изяде главата на СССР. Щото цялата им икономика, която и без това беше пак много след тази на САЩ, беше впрегната основно за издръжка на космическите военни бюджети, та накрая рухна съвсем логично.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 яну 2016 22:48

1982 написа:Да, и точно това изяде главата на СССР. Щото цялата им икономика, която и без това беше пак много след тази на САЩ, беше впрегната основно за издръжка на космическите военни бюджети, та накрая рухна съвсем логично.

Те каква икономика имаха -цялата им икономика се крепеше на СИВ, всичко им беше съсредоточено във военното производство. Само житото внесено от България(не ми се коментира на каква цена) изхранваше 80 млн. руснаци.
Нека сега русофилите, повечето от които не са били и запланувани по онова мреме ме опровергаят, но аз съм имал "щастието" да посетя СССР през 80-те години и да видя какво имаха в магазините...
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 07 яну 2016 22:52

HoUs4oOL написа:Иван Грозни не е убил сина си умишлено...

Ти остави сина,ами любимото му занимание е било да ограбва манастири и да измъчва поповете.После е прахосвал парите за ядене,пиене и е..не, и следващия манастир.Какво да правиш,православни ценности...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 яну 2016 22:57

damyanov1963 написа:Нека сега русофилите, повечето от които не са били и запланувани по онова мреме ме опровергаят, но аз съм имал "щастието" да посетя СССР през 80-те години и да видя какво имаха в магазините...

Майка ми ми е разказвала - от нейните посещения в Ленинград и Москва, каква мизерия е по техните магазини, дори у нас е било по-добре, нищо че и нашите не бяха кой знае какво. Явно сесерският пролетар яко е опъвал каиша, за да не му паднат гащите, само за да може друзята зад дебелите стени на Кремъл да си го мерят с чичко Сам. :lol: :lol: :lol:

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 яну 2016 23:00

damyanov1963 написа:
1982 написа:Да, и точно това изяде главата на СССР. Щото цялата им икономика, която и без това беше пак много след тази на САЩ, беше впрегната основно за издръжка на космическите военни бюджети, та накрая рухна съвсем логично.

Те каква икономика имаха -цялата им икономика се крепеше на СИВ, всичко им беше съсредоточено във военното производство. Само житото внесено от България(не ми се коментира на каква цена) изхранваше 80 млн. руснаци.
Нека сега русофилите, повечето от които не са били и запланувани по онова мреме ме опровергаят, но аз съм имал "щастието" да посетя СССР през 80-те години и да видя какво имаха в магазините...

Кво имаше? Аз съм израснал без чувство да съм бил незадоволен. Имах си всичко каквото ми трябваше като дете и ми стигаше. Какво е нямало я кажи? Портокали нямало, а? Ама съм изял вишни и касис колко ти не си ял през живота си. Не съм умрял без партакали.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 яну 2016 23:06

fcb_bg написа:
damyanov1963 написа:

Кво имаше? Аз съм израснал без чувство да съм бил незадоволен. Имах си всичко каквото ми трябваше като дете и ми стигаше. Какво е нямало я кажи? Портокали нямало, а? Ама съм изял вишни и касис колко ти не си ял през живота си. Не съм умрял без партакали.

Щом това ти е било достатъчно, значи си бил щастлив.
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 07 яну 2016 23:08

Те и негрите в Африка са щастливи, ако ядат по веднъж на ден, стига им толкова. :mrgreen: :mrgreen:

habarovsk

Мнениеот habarovsk » 08 яну 2016 00:10

УАЗ е една от най-добрите марки в света!

Върни се в “Свободна зона”