Руският звяр УАЗ-452(Буханка)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Руският звяр УАЗ-452(Буханка)

Мнениеот ivan56 » 07 яну 2016 14:54

boabbb написа:
W84me написа:
boabbb написа:Спомням си един път валеше сняг и бях в моето село, то се намира между 2 планини и горските се канеха да ходят в планината, на около 1500м надм. височина :lol: Имаше вече над педя сняг, а нагоре пътя е черен ... Питахме ги дали ще ходят пеша отнякъде, а те - "Няма ядове, бе, УАЗ-ката излиза без проблем" :lol:

Не те ли изкара някоя Тойота за 200 бона?

Аз зимата в планината не ходя :lol: :lol: Зимата е за до печката и за шнапс :lol: Горските си заминаха с такава УАЗ-ка, само, че беше бус, със седалки, а не товарна отзад :lol: Land Cruiser за 200 бона гаранция няма да излезе в подобно време :!: А УАЗ-ката даже не е 4х4, а с двойно ;)

Кой ненормалник ще даде 200 бона, и ще си чука колата из тия чукари бе :) Тва да не е танк.
Виж някой дърт Land Cruiser съм на 100% сигурен, че ще свърши същата работа като уазката с разликата че се намираш в джип а не в консерва ,където вън е по топло от колкото в купето. :mrgreen:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
thebully
Контакти:

Мнениеот thebully » 07 яну 2016 15:03

13 години карах такова чудо на техниката,има си свойте недостатъци но само добри думи мога да кажа за нея :mrgreen:
HASTA DE LA VICTORIA

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 яну 2016 15:30

ivan56 написа:
Балкански Орел написа:Перфектен бус.

За някоя руска деревня, където живеят още в 19 век. 8-)

Бе не знам в кой век живеят, ама негри и араби не им чукат жените насред мегданя. За разлика от други... :mrgreen:
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 07 яну 2016 15:58

Алкохола не прощава, тия никога няма да направят качествен автомобил.
А това как било само важно да може да катери баирите са пълни глупости. Все пак 21-ви век е, нормално е да очакваш да има комфорт. Поне да имаше удобни седалки. Или да нямаше луфтове навсякъде и скапани уплътнения, че да мръзнеш вътре като куче. Да не говорим, че трябва да му правиш ремонт през няколко месеца, защото все нещо се чупи.

toristo
Контакти:

Мнениеот toristo » 07 яну 2016 16:04

sin4ec написа:
ivan56 написа:
Балкански Орел написа:Перфектен бус.

За някоя руска деревня, където живеят още в 19 век. 8-)

Бе не знам в кой век живеят, ама негри и араби не им чукат жените насред мегданя. За разлика от други... :mrgreen:

При тях не са негри и араби, а чеченци и дегестанци.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 07 яну 2016 16:09

toristo написа:При тях не са негри и араби, а чеченци и дегестанци.

Точно така ще стане. Нема начин. Я да видим как в Москва или Волгоград на площада ще застанат чеченци и ще дърпат жени да ги ебат, че не мога да сетя...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 яну 2016 16:17

7 години карах това "бижу" на младини. Минавал съм през блата, тресавища, камъни в река и къде ли още не. Обаче ми беше писнало от течове на масло - от датчика на картера, от главините, от диференциалите, а лятото когато беше натоварена зъдължително свалях термостата, за да не прегрява, ама тя пак си прегряваше по баирите....
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 07 яну 2016 16:22

damyanov1963 написа:7 години карах това "бижу" на младини. Минавал съм през блата, тресавища, камъни в река и къде ли още не. Обаче ми беше писнало от течове на масло - от датчика на картера, от главините, от диференциалите, а лятото когато беше натоварена зъдължително свалях термостата, за да не прегрява, ама тя пак си прегряваше по баирите....

Ти си капиталист, соросоид и ционист. ;) Сега ще ти кажат експертите, че си измисляш...

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 07 яну 2016 16:25

diplomat написа:
damyanov1963 написа:7 години карах това "бижу" на младини. Минавал съм през блата, тресавища, камъни в река и къде ли още не. Обаче ми беше писнало от течове на масло - от датчика на картера, от главините, от диференциалите, а лятото когато беше натоварена зъдължително свалях термостата, за да не прегрява, ама тя пак си прегряваше по баирите....

Ти си капиталист, соросоид и ционист. ;) Сега ще ти кажат експертите, че си измисляш...

Измислям си аз. Що псувни отнесе тогава матушка русия, покрай тая УАЗка :lol:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 07 яну 2016 16:27

diplomat написа:

То е ясно, че ги има тия работи, ама за тия пари няма по-хубаво :lol:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Върни се в “Свободна зона”