Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Serafim
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот Serafim » 05 яну 2016 14:01

Това за близнаците дали е вярно? Малко ми е странно да искат да се махнат от Левски. На по 19-20 години да искат такива условия да са твърди титуляри... Няма как да стане. Ни един юноша не е извънземен, дори и Краев. Имат толкова много неща да чистят в играта си, че след 2-3 години по-може нахалстват, ама сега...

Потребителски аватар
Мистри

Мнениеот Мистри » 05 яну 2016 15:27

Така , като гледам, тази тема плавно ще прелее към лятната. :lol: [offtopic]Станаха за смях и на кокошките, "примерно".[/offtopic]
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 05 яну 2016 15:28

Мистри написа:Така , като гледам, тази тема плавно ще прелее към лятната. :lol: [offtopic]Станаха за смях и на кокошките, "примерно".[/offtopic]

Направо към всекидневната. :mrgreen:

tscorp
Контакти:

Мнениеот tscorp » 05 яну 2016 17:04

Сърмов вместо Гаджев е ОК.
За Цоневи - господ дава но в кошара не вкарва. Единият се контузи вярно но другият не показа нищо особено. Краев се бори много, има психика но няма физика. С новия кондиционен тренъор трябва да я подобри.
Беларусеца е отказал да подпише с Левски. Вероятната причина е пари. За останалата селекция: И Стоев и Гонзо МНОГОКРАТНО в интервюта споменаха, че зимата е трудно. Всъщност под сурдинка казано, че няма как без пари да направят добра селекция. Все пак нови ще има и дано да са далеч по-добри от смешниците Китимбала и Диаби !

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 05 яну 2016 17:10

Зимата е трудно, а лятото къде бляхме?

tscorp написа:Все пак нови ще има и дано да са далеч по-добри от смешниците Китимбала и Диаби !

Ако успеят да намерят по-лоши, направо да се записват за "България търси талант", защото това си е сериозно постижение. Но най-вероятно ще са същите и след 6 месеца ще напуснат кораба, за да освободят място на следващите "нападател" и "крило" и те така.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
topchaki
Контакти:

Мнениеот topchaki » 05 яну 2016 17:26

Първата пресконференция за годината на ПФК Лудогорец ще се проведе на 7 януари /четвъртък/ от 13.00 ч. в зала "Силует" на хотел "Маринела" в София. Брифингът съвпада с началото на зимната подготовка на шампионите.

Темите:
1. Представяне на втория генерален спонсор на клуба - телекомуникационната компания VIVACOM. КАКВО СТАВА ТУКА ? ЕБАТИ ДЪРЖАВАТА

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 яну 2016 17:31

На всички ни е ясно, че зимата трудно се привличат класни футболисти, а и няма какво да се лъжем - България и конкретно любимият Левски в момента не са толкова апетитна дестинация за добрите футбалери.
Мисля си, дали не е по-добре да си доизкараме сезона с това, което имаме, като заменим единствено напусналите. Не за друго, ами пак ще рискуваме да вземем разни маймунеци и макета с евро пашапорти, които ще ни скъсат нервите, а на лято, както традицията повелява, ще бъдат изгонени. :roll:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
comorad
Контакти:

Мнениеот comorad » 05 яну 2016 17:52

Пак мъка, много мъка с Гонзо за директор. Няма играч уважаващ себе си да иска да работи с него.
Поставил умтиматум на беларусеца, той човека още преди Нова Година каза, че не се интересува да идва в БГ.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 05 яну 2016 18:06

Не е адекватно да мислим, че футболист ( говорим за национал на Беларус), капитан на Динамо Минск, ще дойде да рита в България. Не, че Левски не е по - голям от Динамо, но самата дестинация, слабото първенство и вероятно по - малкото пари, не ни превръщат в реална алтернатива за такъв футболист. По - реално бе да мислим за Александров, но за него също има слухове, че е близо до Турция. Сърмата е приключил с най - добрите си дни в Левски, успех в който и да е друг клуб. Да старта едва ли ще имаме нов, но да видим.. и все пак нека на взимаме нещо само за да има. Ако трябва да закъснеем, но да вземем читави футболисти ( играли профи футбол в близките 2 месеца!!!)
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
korteneca
Контакти:

Мнениеот korteneca » 05 яну 2016 18:33

rhaegar написа:Зимата е трудно, а лятото къде бляхме?

И тогава говореха същите неща. Било трудно през лятото да се намерят футболисти. Сега зимата било трудно... :oops:
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!

[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]

Върни се в “Левски”