Трансферна зима- слухове, реалности, факти
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
kempesmario
- Контакти:
Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти
споко пичове взимаме милиев и сърмов. пред договор се завръщат бру , туре и ....... стоил георгиев
това е ония дето биеше тъчовете в Левски на времето. Големи пропадалища са наще бре, как е възможно още да не бият шута на данчо тополата след мача с малката чорба не знам 
- blue avalanche
- Контакти:
honda написа:blue avalanche написа:Имам чувството,че се събуждам от някакъв кошмар,облян в студена пот,годината е 2025,а Сърмов и Милиев все още са футболисти на Левски!
Хайде да кажем,че Милиев е с протекция от най-високато възможно място в нашия клуб. Нека да кажем ,че при моите години съм научил ,че една от най-верните поговрки е "който плаща ,той поръчва музиката". Все пак Милиев не пречи на никого ,никой не очаква от него да бъде титуляр,заплатата му не е голяма и реално не се плаща от клуба.
Милиев страшно много попречи в прекратения мач.
Още едно-две такива "попречвания" и чао на сезона.
Betchualeng Arnaikem написа:blue avalanche написа:Имам чувството,че се събуждам от някакъв кошмар,облян в студена пот,годината е 2025,а Сърмов и Милиев все още са футболисти на Левски!
Успокой се. Няма как да стане. През 2025 година единия ще бъде треньор а другия шеф на скаутското звено или директор
Не знам кое би било по-лошо.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Не мислех да влизам в дискусии ама бях провокиран от мнение че едно време сме имали футболисти като Темиле и Еромоигбе...А сега?! Понеже си спомням много добре до ден днешен Омониго Темиле и онзи УНИКАЛЕН обрат който направиха на "Армията" пред пълен стадион в мач без значение от 1-0 до 1-2 с Чиликов,който после заигра при тях, мога да кажа,че такова крило като него беше донякъде Жоазиньо, може би Зе Соареш и Хичо от силния му период преди да премине в Турция за няколко долара повече.Ричи пък всички знаем,че беше Бог в центъра до Борето като дефанзивен халф,но тогава беше вече модерно да си фен на Левски...
Тук говорим за уникалния талант на Наско да вижда бъдещите звезди - той докара и Ричи и Омониго и Гарба Лавал (национал на Нигерия,участник на Мондиал 2002), докара и Мануел Мендоса,който се прочу с един уникален гол с глава(Мендоса беше висок около 1.57 - 1.60 м) на Армията срещу ЦСКА за Купата, в който вместо да ни разгромят с 4 гола ги бихме с 0-1, а центрирането беше на Тодор Колев(по-скоро една балонна топка) https://www.youtube.com/watch?v=x60v1RcgmPY
Ееех, спомени, спомени...
Тук обаче говорим за трансферния манталитет на Наско и Мъри, а не на Гонзо...Разбира се, че Наско имаше и провали и трансферни скандали, но те бледнеят пред простотията на спортният ни директор Гонзо.Най-успешните трансфери на Гонзо бяха Гарра от Локо ПД и двамата холандци - Мюлдер и Грийн, всичко друго беше менте след менте.Бога ми, тогава Левски имаше УНИКАЛЕН ОТБОР, разсипан от алчността на Батков и некадърността на Гонзо. Само за справка - Левски дълго време преживяваше от трансферите на Дарко,Жоазиньо и Зе Соареш, докарани от Наско и Мъри.
По темата: Сърмов беше добър играч преди да замине за Турция през периода 2009/10.За съжаление за мен е в графата погубени таланти заедно с Хичо,Домовчийски и Ники Михайлов, Боян Табаков, Иван Горанов,Исмаил Иса,Курдов и още десетки,десетки сини юноши...Дали ще доживея ден да видя отбора на Левски изграден само от наши момчета?!
Данчо Милиев не беше лош защитник, смея да твърдя е добър в играта с глава,но отдавна е приключил за големия футбол в България - да кажем Локо ПД, Славия или Черно море окей, но Левски...
Като цяло като погледна какъв отбор сме имали само преди 5 ГОДИНИ и какви ментета дойдоха в отбора ни сега просто ме боли сърцето като левскар - за играта, за публиката, за сектора, за феновете...
Жалко, но не виждам светлина в тунела с това ръководство и този треньор.
САМО ЛЕВСКИ !
Тук говорим за уникалния талант на Наско да вижда бъдещите звезди - той докара и Ричи и Омониго и Гарба Лавал (национал на Нигерия,участник на Мондиал 2002), докара и Мануел Мендоса,който се прочу с един уникален гол с глава(Мендоса беше висок около 1.57 - 1.60 м) на Армията срещу ЦСКА за Купата, в който вместо да ни разгромят с 4 гола ги бихме с 0-1, а центрирането беше на Тодор Колев(по-скоро една балонна топка) https://www.youtube.com/watch?v=x60v1RcgmPY
Тук обаче говорим за трансферния манталитет на Наско и Мъри, а не на Гонзо...Разбира се, че Наско имаше и провали и трансферни скандали, но те бледнеят пред простотията на спортният ни директор Гонзо.Най-успешните трансфери на Гонзо бяха Гарра от Локо ПД и двамата холандци - Мюлдер и Грийн, всичко друго беше менте след менте.Бога ми, тогава Левски имаше УНИКАЛЕН ОТБОР, разсипан от алчността на Батков и некадърността на Гонзо. Само за справка - Левски дълго време преживяваше от трансферите на Дарко,Жоазиньо и Зе Соареш, докарани от Наско и Мъри.
По темата: Сърмов беше добър играч преди да замине за Турция през периода 2009/10.За съжаление за мен е в графата погубени таланти заедно с Хичо,Домовчийски и Ники Михайлов, Боян Табаков, Иван Горанов,Исмаил Иса,Курдов и още десетки,десетки сини юноши...Дали ще доживея ден да видя отбора на Левски изграден само от наши момчета?!
Данчо Милиев не беше лош защитник, смея да твърдя е добър в играта с глава,но отдавна е приключил за големия футбол в България - да кажем Локо ПД, Славия или Черно море окей, но Левски...
Като цяло като погледна какъв отбор сме имали само преди 5 ГОДИНИ и какви ментета дойдоха в отбора ни сега просто ме боли сърцето като левскар - за играта, за публиката, за сектора, за феновете...
САМО ЛЕВСКИ !
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
- blue avalanche
- Контакти:
Близнаците Радослав и Борислав Цоневи са взели окончателно решение да напуснат Левски и са го обявили пред ръководството, научи „Меридиан Мач". Както единствени писахме, дуото е съблазнявано от известно време от Ботев (Пд), а младоците вече са съобщили на ръководителите си в Левски ясното намерение да напуснат.
Ради и Боби със сигурност няма подпишат нови договори със „сините", а причината, която са изтъкнали е игровото време, което получават.
„По-добри сме от Божидар Краев, само че той е несменяем титуляр, а ние не получаваме толкова шансове", негодували младоците.
За момента обаче няма никакъв шанс някой да ги вземе от Левски още през зимата срещу някакво обезщетение. На „Герена" ще ги ползват до лятото, когато Боби и Ради ще си тръгнат като свободни агенти. Най-вероятно те ще преминат в Ботев, където са им гарантирали много игрово време, както и подобна или дори по-добра заплата. От Лудогорец и Литекс също се ослушват за двамата. Все още не е ясно дали Левски ще се раздели с някой измежду Мики Орачев и Божидар Краев, към които също има интерес.
Жълтении???
Б.Цонев се контузи много отдавна и няма как да "получава толкова шансове" колкото Краев. За Р.Цонев - не знам дали е по-добър от Краев... Но ако той си мисли така - прав му път към Ботев Пд. Ще се бори да не изпаднат. Ако си мисли, че там ще е твърд титуляр...
- metodito
- Контакти:
eelche написа:Не мислех да влизам в дискусии ама бях провокиран от мнение че едно време сме имали футболисти като Темиле и Еромоигбе......
САМО ЛЕВСКИ !
Ъъъ, аз сигурно живея в някаква паралелна реалност, щото що ли си спомням как беше разбит не един качествен отбор при Наско. Как всичко се продаваше. Как се изгаври с Коловати, какъв трън му беше в очите Гонзо, как постъпи с Кривия... Колко години Коловати игра след "Левски". Наистина ли за нищо не ставаше? И това ли беше начина? А Кривия какъв играч беше. Спомням си сълзите му в едно много откровено интервю. А за Гонзо какво да кажем? Като мръсно коте го разкарваха, само и само да не е на Герена. Ами това дето е скрил офертите от Сосиедад и Фулъм? И само тези тримата ли бяха?
Е, къде да ги сравняваме с някакви легионери, разбира се. Ами това как сменяше треньори като носни кърпички и как допреди Мъри, въпреки, че в ръцете си имаше цялата власт и страхотни мангизи натири Люпко. Конкретно за Люпко няма да му го простя. Какво стана след Галатасарай?
Георги Иванов... не знам кой го е направил директор. И не знам що самия Георги си мисли, че може да е нещо повече от директор на пясъчник. Но сравненията с Наско... сори, ама не. Ако беше Наско, Стоев хвърчеше вечерта след финала за купата, а целия отбор щеше да се подмени. Имаме футболисти в момента за нещо хубаво - Роман, Бедоя, Мечката, Де Нойер, Краев, Дидо - макар и с тежка контузия. Не знам дали Стоев има желание да води "Левски", това си е негова работа. Истината е, че Наско щеше отдавна да го е махнал. Това е. Видяхме без пари докъде го докара. Саботира ли Йоканович? Саботира го! Изгони ли го? Изгони го! Друг е въпроса, дали Йока беше за "Левски".
Нито такъв като Наско искам, нито такъв като Гонзо. Първият знае и може, но не иска (всички знаем защо - $$$), другия, иска, ма нито може, нито знае (пак всички знаем защо - гънки).
Иначе и за двамата "школа" беше и е мръсна дума. И това за близнаците нищо чудно да е истина. Един ли юноша си тръгна по времето на Гонзо?!
Последна промяна от metodito на 05 яну 2016 09:24, променено общо 1 път.
- santiliana
eelche написа:...
Тук говорим за уникалния талант на Наско да вижда бъдещите звезди - той докара и Ричи и Омониго и Гарба Лавал (национал на Нигерия,участник на Мондиал 2002), докара и Мануел Мендоса,който се прочу с един уникален гол с глава(Мендоса беше висок около 1.57 - 1.60 м) на Армията срещу ЦСКА за Купата, в който вместо да ни разгромят с 4 гола ги бихме с 0-1, а центрирането беше на Тодор Колев(по-скоро една балонна топка) https://www.youtube.com/watch?v=x60v1RcgmPYЕеех, спомени, спомени...
САМО ЛЕВСКИ !
Тук съм готов да поспоря с теб по отношение "уникалния нюх" на "бог Насо"...
Първо: Въпросните нигерийци, изобщо не ги е открил той, пък камо ли да ги е довел в Левски... Както и почти всички останали по негово време... Доведоха ги хора, приближени на Чорни (тогава имаше един немски импресарио, който между другото докарваше страшно кадърни играчи), но алчния "вълк" нямаше спиране около комисионите и нещата по-късно логично се утишиха... Та въпросния германски мениджър (Михаел Правиц се казваше), освен посочените от теб нигерийци, доведе по онова време и играчи като Петер Кабат, Ищван Ференци, съдейства за идването на Саша Симонович, а само и единствено хора на Чорни през различни периоди помогнаха да се вземат Драгич, Головской, Пантелич, Зе Соарес, Жоазиньо и още други... Наш Насо уреди самостоятелно само един Нешко Милованович и то по едни много съмнителни начини с неговия кум- Коце Маца, а така също и с триста зора доведе в Левски Дайо Джайеоба... И май- кажи-речи- това са по- читавите негови трансферни попадения.... А трансферните му провали са безброй... На Сираков силата му е съвсем на друго място- да манипулира, да командва, да "организира"... Но по отношение на трансферен "нюх"... Айде- нЕма нужда...
Еталон за такъв мениджър могат да бъдат само Андрей Желязков и Томас Лафчис... Без пари докарваха играчи, които по-късно струваха милиони...
Бе, да ви кажа, Сърмата при последното си идване в Левски не беше толкова зле 
Леевски, оле
- Заклет Левскар
boabbb написа:Бе, да ви кажа, Сърмата при последното си идване в Левски не беше толкова зле
Като няма пържола и сърмата е пържола.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
- metodito
- Контакти:
Заклет Левскар написа:boabbb написа:Бе, да ви кажа, Сърмата при последното си идване в Левски не беше толкова зле
Като няма пържола и сърмата е пържола.
Ба много постна таз сърма, ве. Нищъ!