Кой какъв е

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Кой какъв е

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 04 яну 2016 19:33

djd написа:
Странджата написа:Повод за темата е поредното интервю на Христо Стоичков - по-точно части от него, качени в Гонг. Не искам да обсъждам Стоичков, искам само да задам въпроси, свързани с тезата, която той често защитава - че той, като велик футболист, има правото да бъде икона на България и неин ментор.
Въпросът ми е - един носител на златната топка, един най-добър български футболист по-значим знак на България ли е от един спортист, стъпил на върха на световния спорт, и то не еднократно - говоря за олимпийски и световни шампиони и рекордьори. И къде тук сме ние - обикновените - ние за Родината си само "мат'риал" ли сме?

Стоичков е известен по цял свят, цапнат е в устата и не цепи басма на никого. Освен това синята част на България меко казано не го обича.
Това са достатъчни причини всякакви журналисти да се упражняват да го интервюират.
Те затова и го търсят - да каже нещо скандално, което да им вдигне тиража.
Не търсят олимпийски и световни шампиони да ги питат нещо, защото по-голямата част от тях са скромни и бягат от скандалите.

Хм, вярно е това, което казваш.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 04 яну 2016 19:47

Изказванията на Стоичков не е моето заглавие? !!!!
Това преименуване е извън всякаква етика! Дълбоко съм наскърбен и обиден. Държа да се направи публично достояние кой си позволява да подменя чужди думи!!!!
Моля всички, които осъждат тази подла, даже гнусна манипулация, да ме подкрепят - искам да се знае кой е извършителят!
Последна промяна от Странджата на 04 яну 2016 20:06, променено общо 1 път.

Вълчан

Re: Изказванията на Стоичков

Мнениеот Вълчан » 04 яну 2016 19:56

Стоичков е гениален и велик футболист.Но като интелект е кръгла нула.Един от наи простите и глупави изказвания са негови.Толкова му е акъла въпреки че последните години малко се понаучи да говори и свързва няколко изречения във мисъл.Простено му е обаче.От него се искаше да рита не да ръси мозък.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 04 яну 2016 20:03

russia написа:Недоказаните никъде и изгонени отвсякъде набедени сини "звезди" не могат и една снимка да изкарат с някоя от големите футболни личности. Никъде не са канени и никой не могат да поканят. Низвергнати и зачеркнати навсякъде из Европа /и не само/ тръгнали тук да коментират перманентните носители на слава и успехи за България бивши играчи на ЦСКА!
От Антверп до Иртиш, на всеки сбъднат сте фетиш! :mrgreen:

Как бе,като бяха домакини на „БАРСА“,се скъсаха да се снимат и да взимат автографи от Роналдиньо :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Red joker

Re: Изказванията на Стоичков

Мнениеот Red joker » 04 яну 2016 20:04

Странджата написа:Изказванията на Стоичков не е моето заглавие? !!!!
Това преименуване е извън всякаква етика! Дълбоко съм наскърбен и обиден. Държа да се направи публично достояние кой си позволява да подменя чужди думи!!!!
Моля всички, които осъждат тази подла, даже гнусна манипулация, да ме подкрепят - искам да се знае кой е извършителят!

Странджа,голем си :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Red joker

Мнениеот Странджата » 04 яну 2016 20:14

Не искам да ме свързват с изказванията на Стоичков. Аз тях не ги коментирам, коментирам манталитета на хора, за които една страна е един футболист. Коментирам доводи от рода на тези, че ако не знаеш нищо за страната, достатъчно е да споменеш един футболист, роден в нея, за да стане тя разпознаваема за тези, които не са чували за нея. Болно ми е, че ние свързваме образа на една страна, още повече наша родина, с образа на славния човек,който и да е той, което за мене е израз на незачитане на народа ни, на историята ни и традициите ни, да не говорим за достойнството ни - и като нация, и лично.

peliforewer
Контакти:

Re: Red joker

Мнениеот peliforewer » 04 яну 2016 20:37

Странджата написа:Не искам да ме свързват с изказванията на Стоичков. Аз тях не ги коментирам, коментирам манталитета на хора, за които една страна е един футболист. Коментирам доводи от рода на тези, че ако не знаеш нищо за страната, достатъчно е да споменеш един футболист, роден в нея, за да стане тя разпознаваема за тези, които не са чували за нея. Болно ми е, че ние свързваме образа на една страна, още повече наша родина, с образа на славния човек,който и да е той, което за мене е израз на незачитане на народа ни, на историята ни и традициите ни, да не говорим за достойнството ни - и като нация, и лично.

Днес реши да се направиш на интересен,за съжаление не ти се получи ,не задълбавай защото почваш да се излагаш.Между впрочем вместо да плачеш че някой ти е променил заглавието на коментара,винаги можеш да го редактираш.Да ти е честит koisa ,той е най-съпричастен към вижделенията ти,какъв интелект,каква химия.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

ANDI7
Контакти:

Мнениеот ANDI7 » 05 яну 2016 00:34

Скапан мангал :)

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 05 яну 2016 01:40

Нали помните, че в Америка нарочно счупи краката на едно момче от юношите и му разби кариерата ??
Нали помните колко пъти се отрече от България ?
Нали помните, че в Испания преби български журналист ?
Нали помните, че из БГ караше кола със син буркан ?

Прост, комплексиран селтак, типичен български забогатял цървул, който някога, като играч е бил на малко над средното европейско равнище, нищо повече...

Една олимпийска шампионска титла е с класи по-стойностна от неговите постижения, просто футбола се гледа повече,
а много от вас са достатъчно задръстени, за да нямат интереси и понятие от други спортове.

А ние имаме десетки олимпийски шампиони, имаме и двукратни и трикратни такива...
И всички техни постижения, по световните спортни стандарти са с класи над тези на цървула !

:evil:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 05 яну 2016 02:32

Yoda_ написа:Нали помните, че в Америка нарочно счупи краката на едно момче от юношите и му разби кариерата ??
Нали помните колко пъти се отрече от България ?
Нали помните, че в Испания преби български журналист ?
Нали помните, че из БГ караше кола със син буркан ?

Прост, комплексиран селтак, типичен български забогатял цървул, който някога, като играч е бил на малко над средното европейско равнище, нищо повече...

Една олимпийска шампионска титла е с класи по-стойностна от неговите постижения, просто футбола се гледа повече,
а много от вас са достатъчно задръстени, за да нямат интереси и понятие от други спортове.

А ние имаме десетки олимпийски шампиони, имаме и двукратни и трикратни такива...
И всички техни постижения, по световните спортни стандарти са с класи над тези на цървула !

Не бива да си толкова прост, но щом искаш! :lol:
1.Не е чупил крак нарочно на никого.
2.Колко пъти се е отрекъл? Май както ви отърва така си го тълкувате.
3.Чак пък "преби"! Личи си, че си фен на жълтите парцали.
4.Бурканът със зимнина ли беше? Като има заслуги ще кара. Ти що не караш? Щото явно си по-голям цървул!
"...който някога, като играч е бил..." :roll: Не е бил, а беше...Аз го гледах, а ти явно не си. Малък си, за да гледаш големите! :)

ХРИСТО СТОИЧКОВ е носител на КЕШ,"Златна топка" и "Златна обувка", както и голмайстор на СП.
Много държави си мечтаят да имат такива "цървули" като него, но нямат, имат си само опърпани галоши като теб! 8-)

Върни се в “Свободна зона”