Босът на Локо (София) Иван Василев за пореден път провокира футболната общественост с мнението си.
Василев говори за плановете на "червено-черния" клуб. Той бе категоричен, че без Локо, ЦСКА и Литекс българският футбол е обезобразен.
"Лека-полека всичко ще си дойде на мястото. Смея да твърдя, че за толкова кратък срок надминахме себе си. Дарението от "Актавис" за ДЮШ бе най-сериозното нещо. Все пак това ми е най-голямата болка.
Надявам се от лятото да имаме минимум 400 деца в школата. Това ни е таргетът. Подготовката ни е на професионално ниво - екипировка, щаб, тренировки, лагери. Всичко, което е нужно.
Надявам се напролет да сме новият член на Югозападна "В" група. И след това стъпка по стъпка да се върнем там, където ни е мястото - в елита, без да минаваме през поправителни изпити", каза Василев.
"Локомотив е марка и е интересен. Като направим още някои работи, ще стане още по-интересен за всички. Апелът ми към публиката е да започне да идва повече на мачовете, да си подкрепя отбора. Това е най-важното. Истината е, че всичко се прави с голямо желание и от локомотивско сърце. Всичко е истинско, нищо не е измислено.
Всичко, което се случва в българския футбол? Тежко е. ЦСКА, Локомотив (София) и Литекс са едни от най-титулуваните отбори в България. Това е лицето на българския футбол. В момента той е обезобразен. Той не е в това състояние от мен или от футболния съюз и т.н. Все пак има правила и те трябва да се спазват", заяви още бизнесменът.
http://topsport.ibox.bg/news/id_49099991
Като и ние бяхме в безумната А група се гледаше, защото ... ама сега дори не ги гледам. С тези простотии вече отказаха бая хора, то няма удоволствие само "екшън".
На мен не ми харесва "елитният ни футбол". Ако може някой модератор да направи анкета.
Босът на Локомотив: На вас елитният ни футбол харесва ли ви?
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Босът на Локомотив: На вас елитният ни футбол харесва ли ви?
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
АНКЕТА любим отбор http://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=53&t=114333
Левски 23%, ЦСКА Локо Пд Локо Сф Манчестър Ю Славия Черно море Лудогорец
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Ако не можеш да ПОДКРЕПЯШ отбора си когато ГУБИ нямаш право да го ПОДКРЕПЯШ когато ПОБЕЖДАВА
Re: Босът на Локомотив: На вас елитният ни футбол харесва ли
Санди74 написа:Стойте си в нафталина при аматьорите,на никой не му пука за отборче с една каруца фенове.Факт![]()
![]()
![]()
Не сте интересна госпожо, ние се развиваме строим, грижим се за децата си, а вие тролете не може де попречите

Гледай и се отчайвай http://lokosf.info/%D0%B8%D1%81%D1%82%D ... 015-%D0%B3
а ето какво бе преди http://lokosf.info/%D0%B8%D1%81%D1%82%D ... 0%B8%D0%B2
ОБИЧАМ ЛОКО СОФИЯ
-
На мен ми харесва. От много години не сме имали по-успорвано и интересно първенство.
Последните Пирин и Монтана бият лидерите Лудогорец, Левски и Берое.
Без крадливия ЦСКА, сега и малките отбори от елита могат да си позволят да задържат що годе добри играчи.
Локо (СФ) и Литекс са вече мъртви, така че не ги броя. Никога повече няма да помиришат "А" група. Просто няма кой да дава пари за 2 празни и безлични отборчета от селата с 1 ремарке "ултраси" + 1 каруца фъфлещи пенсионери.
Последните Пирин и Монтана бият лидерите Лудогорец, Левски и Берое.
Без крадливия ЦСКА, сега и малките отбори от елита могат да си позволят да задържат що годе добри играчи.
Локо (СФ) и Литекс са вече мъртви, така че не ги броя. Никога повече няма да помиришат "А" група. Просто няма кой да дава пари за 2 празни и безлични отборчета от селата с 1 ремарке "ултраси" + 1 каруца фъфлещи пенсионери.
- Captain Stottlemeyer
loko1 написа:..."Локомотив е марка и е интересен....Всичко, което се случва в българския футбол? Тежко е. ЦСКА, Локомотив (София) и Литекс са едни от най-титулуваните отбори в България. Това е лицето на българския футбол. В момента той е обезобразен. Той не е в това състояние от мен или от футболния съюз и т.н. Все пак има правила и те трябва да се спазват", заяви още бизнесменът...
Гьобелс е казал: "Казвай истината, само истината, но никога цялата истина."

- Българският футбол е (о)безобразен още много преди "Локомотив" и красноармейците да бъдат извадени от "А" група.

- Съдбата на "Литекс" все още не е ясна, но казаното по-горе важи с пълна сила и за този отбор.
- Трудно ми е да гледам мачове от родното първенство (не съм чак такъв мазохист), при положение че мога да гледам мачове от Премиършип, Бундеслигата, Серия А и т.н.
- И да, правилата все пак трябва да се спазват, или както са казвали древните римляни: Суров закон, но закон...

Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 04 яну 2016 13:31, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
На всички извън елитния футбол не ви харесва, но се натискате да влизате в него. Трябвало да бъдете там...
Не гледате ли? О, напротив! Гледате и то още как.
Гроздето е кисело господа аматьори. 

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
За аматьорските отбори гроздето пак е кисело.ФАКТ.
Смятам, че ролята на ЦСКА и Литекс е безспорна и без тези 2 отбора футболът ни си е наистина обезобразен. Не би било правилно обаче към тях да се причислява и Локо Сф. Поне не във формата в която съществуваха през последните 10-15 години! Локо Сф съществуваше благодарение на някакви схеми на Гигов. Спасяваха се от изпадане години наред благодарение на врътките със други отбори (визирам най-вече Славия, Локо Пд, преди години Родопа См и Марек) Мижътурстваха в А група и полягаха на кой ли не, а накрая на тях самите им пареше под опашките. Нямам нищо против Бозата и го уважавам за това, че от години дава пари за футбол, но наследството на Гигов е тежко и бремето от ерата на тоя "измислен герой" ще тежи на Иван Василев години наред! Като се има и в предвид, че около Локо Сф години наред гравитиаха смешници като Иво Тонев, май би било добре Локо Сф да си ритат по долните дивизии през следващите 10тина години! Минимум!!
Имаме някакъв футбол ... Професионален - да, но елитен ... моля ви се 

Леевски, оле

- Заклет Левскар
boabbb написа:Имаме някакъв футбол ... Професионален - да, но елитен ... моля ви се
Аматьорска логика.

Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Мда. Нищо изненадващо сред "коментарите".

Върни се в “Футбол - България”