ture_qq написа:Stones.66 написа:ture_qq написа:Stones.66 написа:ture_qq написа:[rimg]http://78.90.210.58/bale_goal.png[/rimg]
Айде без тъпашки интриги! Това не е момента на удара, а малко след него, както и позицията на Бейл не беше там!
Айде малко по-полека. Не съм ти някое дете от форума. Бейл се връща назад. Това е няколко нано секунди след удара на прекия. Преди това той е в още по-голяма засада.
Това е ситуация, която циркулира в интернет. А аз сам я стопирах в youtube. Вижда се минутата и секундата и всеки може да види за себе си.
Трудна ситуация за отсъждане. Мисълта ми беше, че съдията свири мача добре, понеже имаше мнения, че имало грешка при дузпа за Бейл. Ами възможно е, но се вижда, че и тук има грешка.
Обективно съдията заслужава висока оценка.
Обективно съдията заслужава не повече от средна оценка за свирнята си, защото свири ганкиното. Колко пъти показа картон на играчи от Валенсия за груби влизания например? Просто беше решил да избива комплекс и да се прави на голяма работа, затова веднага изгони Ковачич, въпреки че имаше същите такива влизания от играчи на Валенсия, които не бяха изобщо санкционирани. И ако в тази ситуация, както сам казваш, е трудно да се отсъди, то положението с Бейл в наказателното беше къде-къде по-лесно и ясно, но той и там сбърка, а това в последствие беше от важно значение за крайния резултат. Има една група нови съдии в Испания, които искат да се направят на голяма работа пред ръководството като понякога урбунашки свирят срещу фаворитие в Испания (в т.ч. и срещу Барселона), само и само да не ги вземат за слаби и подкупни. Като опряхме до съдията обаче, някой знае ли какво стана с разследването на барселонската прокуратура за прословутия казус с опита за подкуп на съдията от мача им с нас?Няма и да откриете! Всичко замина и е вече пито-платено. От нашето ръководство трябваше да искат доказателства и да ги атакуват за набеждаване, ама както писах по-доре - при нас няма мъже, а . . . Затова сме на този хал!
А наносекунди се пише слято.
Обективно погледното, ако фен на Реал Мадрид гледа мача му се струва така, аз като неутрален зрител видях 90% правилни отсъждания. Включително положението за дузпа на Роналдо и червения картон. Това, което имах предвид е, че хикса е 100% заслужен.
Ето ти и моето мнение. Дузпа срещу Бейл за мен нямаше, макар абсолютно всеки друг да е на различно мнение. В ответната атака, нарушението на Пепе бе явно, т.е чист наказателен удар за Валенсия. Впоследствие стопроцентова симулация на Роналдо и веднага след това чист червен картон за Ковачич. Не виждам с какво можем да протестираме от съдиите. Реал не се нуждае от тях, за да печели.
А, и голът на Бейл с глава не е след засада. Забележи къде е топката при центрирането на Кроос. Плюс това, вчера я повтаряха ситуацията десетки пъти и се видя, че няма нищо нередно. Закономерен Х.
Сега ни предстоят пет на пръв поглед леки срещи, които задължително трябва да спечелим, за да запазим каквито и да е илюзорни шансове за титлата. Домакинства на супер Депор и Хихон, гостуване на Бетис, домакинство на Еспаньол и визита на Гранада. Лошото е, че и Барса е с лека програма. Атлетико не ги знам. При нова издънка ще се отзовем на четвъртата позиция. Виляреал този сезон играят и хич няма да е изненада, ако ни изпреварят в най-скоро време.