Liga BBVA: Валенсия - Реал Мадрид - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Liga BBVA: Валенсия - Реал Мадрид - 2:2 FT

Мнениеот sapio0o » 04 яну 2016 11:38

ture_qq написа:
Stones.66 написа:
ture_qq написа:
Stones.66 написа:
ture_qq написа:[rimg]http://78.90.210.58/bale_goal.png[/rimg]

Айде без тъпашки интриги! Това не е момента на удара, а малко след него, както и позицията на Бейл не беше там!

Айде малко по-полека. Не съм ти някое дете от форума. Бейл се връща назад. Това е няколко нано секунди след удара на прекия. Преди това той е в още по-голяма засада.
Това е ситуация, която циркулира в интернет. А аз сам я стопирах в youtube. Вижда се минутата и секундата и всеки може да види за себе си.
Трудна ситуация за отсъждане. Мисълта ми беше, че съдията свири мача добре, понеже имаше мнения, че имало грешка при дузпа за Бейл. Ами възможно е, но се вижда, че и тук има грешка.
Обективно съдията заслужава висока оценка.

Обективно съдията заслужава не повече от средна оценка за свирнята си, защото свири ганкиното. Колко пъти показа картон на играчи от Валенсия за груби влизания например? Просто беше решил да избива комплекс и да се прави на голяма работа, затова веднага изгони Ковачич, въпреки че имаше същите такива влизания от играчи на Валенсия, които не бяха изобщо санкционирани. И ако в тази ситуация, както сам казваш, е трудно да се отсъди, то положението с Бейл в наказателното беше къде-къде по-лесно и ясно, но той и там сбърка, а това в последствие беше от важно значение за крайния резултат. Има една група нови съдии в Испания, които искат да се направят на голяма работа пред ръководството като понякога урбунашки свирят срещу фаворитие в Испания (в т.ч. и срещу Барселона), само и само да не ги вземат за слаби и подкупни. Като опряхме до съдията обаче, някой знае ли какво стана с разследването на барселонската прокуратура за прословутия казус с опита за подкуп на съдията от мача им с нас? :mrgreen: Няма и да откриете! Всичко замина и е вече пито-платено. От нашето ръководство трябваше да искат доказателства и да ги атакуват за набеждаване, ама както писах по-доре - при нас няма мъже, а . . . Затова сме на този хал! :mrgreen: А наносекунди се пише слято.

Обективно погледното, ако фен на Реал Мадрид гледа мача му се струва така, аз като неутрален зрител видях 90% правилни отсъждания. Включително положението за дузпа на Роналдо и червения картон. Това, което имах предвид е, че хикса е 100% заслужен.

Ето ти и моето мнение. Дузпа срещу Бейл за мен нямаше, макар абсолютно всеки друг да е на различно мнение. В ответната атака, нарушението на Пепе бе явно, т.е чист наказателен удар за Валенсия. Впоследствие стопроцентова симулация на Роналдо и веднага след това чист червен картон за Ковачич. Не виждам с какво можем да протестираме от съдиите. Реал не се нуждае от тях, за да печели.

А, и голът на Бейл с глава не е след засада. Забележи къде е топката при центрирането на Кроос. Плюс това, вчера я повтаряха ситуацията десетки пъти и се видя, че няма нищо нередно. Закономерен Х.

Сега ни предстоят пет на пръв поглед леки срещи, които задължително трябва да спечелим, за да запазим каквито и да е илюзорни шансове за титлата. Домакинства на супер Депор и Хихон, гостуване на Бетис, домакинство на Еспаньол и визита на Гранада. Лошото е, че и Барса е с лека програма. Атлетико не ги знам. При нова издънка ще се отзовем на четвъртата позиция. Виляреал този сезон играят и хич няма да е изненада, ако ни изпреварят в най-скоро време.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 04 яну 2016 11:52

sapio0o написа:
ture_qq написа:
Stones.66 написа:
ture_qq написа:
Stones.66 написа:
ture_qq написа:[rimg]http://78.90.210.58/bale_goal.png[/rimg]

Айде без тъпашки интриги! Това не е момента на удара, а малко след него, както и позицията на Бейл не беше там!

Айде малко по-полека. Не съм ти някое дете от форума. Бейл се връща назад. Това е няколко нано секунди след удара на прекия. Преди това той е в още по-голяма засада.
Това е ситуация, която циркулира в интернет. А аз сам я стопирах в youtube. Вижда се минутата и секундата и всеки може да види за себе си.
Трудна ситуация за отсъждане. Мисълта ми беше, че съдията свири мача добре, понеже имаше мнения, че имало грешка при дузпа за Бейл. Ами възможно е, но се вижда, че и тук има грешка.
Обективно съдията заслужава висока оценка.

Обективно съдията заслужава не повече от средна оценка за свирнята си, защото свири ганкиното. Колко пъти показа картон на играчи от Валенсия за груби влизания например? Просто беше решил да избива комплекс и да се прави на голяма работа, затова веднага изгони Ковачич, въпреки че имаше същите такива влизания от играчи на Валенсия, които не бяха изобщо санкционирани. И ако в тази ситуация, както сам казваш, е трудно да се отсъди, то положението с Бейл в наказателното беше къде-къде по-лесно и ясно, но той и там сбърка, а това в последствие беше от важно значение за крайния резултат. Има една група нови съдии в Испания, които искат да се направят на голяма работа пред ръководството като понякога урбунашки свирят срещу фаворитие в Испания (в т.ч. и срещу Барселона), само и само да не ги вземат за слаби и подкупни. Като опряхме до съдията обаче, някой знае ли какво стана с разследването на барселонската прокуратура за прословутия казус с опита за подкуп на съдията от мача им с нас? :mrgreen: Няма и да откриете! Всичко замина и е вече пито-платено. От нашето ръководство трябваше да искат доказателства и да ги атакуват за набеждаване, ама както писах по-доре - при нас няма мъже, а . . . Затова сме на този хал! :mrgreen: А наносекунди се пише слято.

Обективно погледното, ако фен на Реал Мадрид гледа мача му се струва така, аз като неутрален зрител видях 90% правилни отсъждания. Включително положението за дузпа на Роналдо и червения картон. Това, което имах предвид е, че хикса е 100% заслужен.

Ето ти и моето мнение. Дузпа срещу Бейл за мен нямаше, макар абсолютно всеки друг да е на различно мнение. В ответната атака, нарушението на Пепе бе явно, т.е чист наказателен удар за Валенсия. Впоследствие стопроцентова симулация на Роналдо и веднага след това чист червен картон за Ковачич. Не виждам с какво можем да протестираме от съдиите. Реал не се нуждае от тях, за да печели.

А, и голът на Бейл с глава не е след засада. Забележи къде е топката при центрирането на Кроос. Плюс това, вчера я повтаряха ситуацията десетки пъти и се видя, че няма нищо нередно. Закономерен Х.

Сега ни предстоят пет на пръв поглед леки срещи, които задължително трябва да спечелим, за да запазим каквито и да е илюзорни шансове за титлата. Домакинства на супер Депор и Хихон, гостуване на Бетис, домакинство на Еспаньол и визита на Гранада. Лошото е, че и Барса е с лека програма. Атлетико не ги знам. При нова издънка ще се отзовем на четвъртата позиция. Виляреал този сезон играят и хич няма да е изненада, ако ни изпреварят в най-скоро време.

Съветвам те много внимателно да прегледаш отново ситуацията с Бейл преди да твърдиш емоционално, че не е дузпа. https://www.youtube.com/watch?v=qX5Q1tIzNe8
Аз отдавна не бях виждал толкова чисто положение. Иначе за съдийски подпирания си прав - и аз не ги искам, ама никак. За червения картон съм съгласен, само не съм съгласен с двойния аршин при такива отсъждания. А за Роналдо - спомни си каква дузпа дадоха на МеЦко в предишния кръг и тогава помисли пак за двойния аршин.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 яну 2016 11:56

За пореден път. Абденур определено подложи крак, виждайки че губи битката 1в1, но Бейл предпочете директно да се хвърли за фал, вместо да се спъне и така да падне. Това бе и причината да не бъде отсъден фал. Не знам, спорна е ситуацията, но за мен по-скоро няма дузпа.

Забележи точно на 16-та секунда как се хвърля. 8-)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 04 яну 2016 12:00

sapio0o написа:За пореден път. Абденур определено подложи крак, виждайки че губи битката 1в1, но Бейл предпочете директно да се хвърли за фал, вместо да се спъне и така да падне. Това бе и причината да не бъде отсъден фал. Не знам, спорна е ситуацията, но за мен по-скоро няма дузпа.

Забележи точно на 16-та секунда как се хвърля. 8-)

Еми хвърля се, как няма да се хвърля. Да се претрепе в крака му ли искаш? Всички играчи правят така, най-малко да се предпазят от евентуална контузия. Това е инстинкт за самосъхранение. Ти виж в ситуацията обаче къде е главния некадърник, и къде е страничния некадърник. Там е заровено кучето! :mrgreen: Ако е вярно прочетеното от мен, съдийския делегат от мача е казал, че и двете ни положения са неотсъдени дузпи.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 яну 2016 12:02

Е, не мога да се съглася сега.. :lol: Дай всеки път нападателят да вижда, че срещу него се посяга и той директно да се мята за нарушение, вместо да опита да го премине и ли тактично да се спъне за пред съдията.. Както и да е, равенството е заслужено.

ture_qq
Контакти:

Мнениеот ture_qq » 04 яну 2016 12:06

Това, което генерално исках да кажа е, че според мен съдията не повлия на мача и равенството е закономерно.
Дузпа срещу Меси също нямаше, но пък той и не е търсил. За мен лично арбитрите в Испания са ужасни.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 яну 2016 12:24

ture_qq написа:За мен лично арбитрите в Испания са ужасни.

Абсолютен факт.

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 04 яну 2016 12:58

ture_qq написа:Това, което генерално исках да кажа е, че според мен съдията не повлия на мача и равенството е закономерно.
Дузпа срещу Меси също нямаше, но пък той и не е търсил. За мен лично арбитрите в Испания са ужасни.

"Закономерно" ми харесва повече от "заслужено". Закономерно е предвид ужасната форма на отбора, пълната некадърност на ел сервитьоро и абсолютното безхаберие на управата, в частност на дюлгера-президент. А че реферите в Испания са ужасни - ужасни са! Но това, че Мецката не е търсил дузпа е разплакващо просто . . . :mrgreen: Поне кажи, че не се е надявал да получи. По реално ще звучи.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 яну 2016 13:13

Мача е свършил вече .
Може да повтаряме едно и също , но нищо няма да се промени .
Минало - заминало .
Продължаваме напред и чакаме мача с Депортиво на Бернабеу . :)

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 04 яну 2016 14:04

Вчера ми спряха интернета и ми отнеха удоволствието да спамя и да сипвам на Бенитез... та ще го направя сега! :mrgreen:
Това е най-слабата Валенсия, с най-набедения треньор на света и ние пак бяхме надиграни... От 90 минути играхме 20, а през останалото време играчите се изживяваха като забързани туристи (което пак е по-добре от лежерното темпо). Смешни симулации, които този път не намериха отговор, както трябва да е всеки път. Пак ни куцаше нападенито, което с триото не е чудно. Бензема се връщаше в защита и като за първи път си даваше зор, затова бе изваден, за награда, но пък Бейл вкара гола, така че да кажем, че Бени е yцелил. Но при все, че не ти върви играта и ти липсва креативност, да направиш ЕДНА смяна цял мач и Иско и Хамес да висят на пейката- това си е за оставка, на момента, с бичуване.
Вторият им гол няма да го коментирам. Не удържахме преднината и 60 секунди, в момента, когато трябваше да сме най-концентрирани. Барселона маса подаръци ни направи и като теглил чертата си увеличи преднината с една точка... А Ковачич си изядя мястото, въпреки че не остави лоши впечатления, до като не пробва умишлено убийство. Недопустим фаул, при това без да има някакви провокации. Не е нормално 21 годишен играч, който вече не е абсолютен младок да има такова държание в подобен мач. Първото полувреме имаше един момент, където трябваше да го озаптяват, защото му бяха направили някакъв по-груб шпагат, напълно в правилата, без драскотина да му оставят.
И за финал Роналдо... ами не става. Не може всяко единоборство в наказателното поле да падаш и да вдигаш ръце с тъжен поглед. Най-малкото не е коректно, пък и на моменти не е ефективно. Спокойно можеше да си прескочи вратарят и да гони топката на празна врата, ама той си избра неговото. 10 повторения дадоха и се видя, само че му спестиха картона за симулация.

Върни се в “Реал Мадрид”