Висша Лига: Кристъл Палас-Челси, 03.01.16 15:30

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
gdlk
Контакти:

Re: Висша Лига: Кристъл Палас-Челси, 03.01.16 15:30

Мнениеот gdlk » 03 яну 2016 21:47

Стига с тоя бойкот, след като сте толкова сигурни кажете и на мен кои играчи са бойкотирали, щото само за Азар ревете, а точно преди 6 месеца го боготворяхте.

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 03 яну 2016 22:01

Да говори се за бойкоти, за стачки, за недоволни играчи- да така е, защотото този път прекалиха, хора стига сте ги защитавали, какви доказателства ви липсват ние бяхме с 16 точки от 16 мача на една точка от изпадане във първенството, а в ШЛ си играхме като хората( доколкото можем). Не се излагайте, да Моу няма опит при по-дълго оставане в един отбор ,но 16ти.... хайде стига- след като миналия сезон от 2ри кръг до края не паднахме от първото място със същия отбор. Грешката беше,че в началото никой не усети за този бойкот и всички се вторачиха в защитата, обаче никой не забеляза ,че за първите 10/15 мача Азар и Фабрегас и една топка не бяха отнели в защита, не се връщаха и само ходеха по терена и от там дойде всичко, миналата година бяхме най - добри не защото Азар ни е спечелил титлата сам, защото имахме отбор и дори когато играхме зле, поне беше отборно и постигахме резултати. Този сезон халфовете (без Вилиан) просто спряха да играят и като те не се връщаха назад- хем ни вкарваме, хем като не играят и напред ние не бележим. Обаче и Моу късно се усети, как му скроиха шапка някви пиклювци дето той ги направи шампиони( които даже докара до формата на живота им ) . Аз гледам Челси внимателно повече от 10 години и такова чудо не съм виждал, със слаба игра се става 5/6/7/8.... 16ти се става с бойкот когато имаш играчи за 400/500милиона евро. Какъвто и да е Моу, дори да е най-лошия характер на света заслужава уважение за постигнатото и то най- вече тук при нас, и както се видя английските фенове застаха плътно зад него, те хората които ходят на всеки мач и виждат от първа ръка как играе отбора застанаха зад него, мисля че това е най- показателното. Това което ние трябва да направим е да си подкрепяме отбора и да дразним феновете на 4 и Барселона, защото те са истинският враг , а не самите ние . Така че се стегнете и спрете култа към Азар , клуба ще го има и без него, ако е поне малко мъж ще спре да се преструва и сам ще ни извади от калта, ако обаче прдължава така не мисля, че заслужава и капка подкрепа или съжаление . В Челси място за мишки няма, тук сме само лъвове !

Потребителски аватар
Nomer_9
Контакти:

Мнениеот Nomer_9 » 03 яну 2016 22:15

drogba_best написа:Да говори се за бойкоти, за стачки, за недоволни играчи- да така е, защотото този път прекалиха, хора стига сте ги защитавали, какви доказателства ви липсват ние бяхме с 16 точки от 16 мача на една точка от изпадане във първенството а в ШЛ си играхме като хората( доколкото можем). Не се излагайте, да Моу няма опит при по дълго оставане в един отбор ама 16ти.... айде стига след като миналия сезон от 2ри кръг до края не паднахме от пурвото място със същия отбор. Грешката беше,че в началото никой не усети за този бойкот и сички се вторачиха в защитата, обаче никой не забеляза ,че за първите 10/15 мача Азар и Фабрегас и една топка небяха отнели в защита, не се връщаха и само ходеха по терена и от там дойде всичко, миналата година бяхме най - добри не защото Азар ни е спечелил титлата сам, защото имахме отбор и дори когато играхме зле, поне беше отборно и постигахме резултати. Този сезон халфовете (без Вилиан) просто спряха да играят и като те не се връщаха назад- хем ни вкарваме, хем като не играят и напред ние не бележим. Обаче и Моу късно се усети, как му скроиха шапка някви пиклювци дето той ги направи шампиони( които даже докара до формата на живота им ) . Аз гледам Челси внимателно повече от 10 години и такова чудо не съм виждал, със слаба игра се става 5/6/7/8.... 16ти се става с бойкот когато имаш играчи за 400/500милиона евро. Какъвто и да е Моу, дори да е най-лошия характер на света заслужава уважение за постигнатото и то най- вече тук при нас, и както се видя английските фенове застаха плътно зад него, те хората които ходят на всеки мач и виждат от първа ръка как играе отбора застанаха зад него, мисля че това е най- показателното. Това което ние трябва да направим е да си подкрепяме отбора и да дразним феновете на 4 и Уефалона, защото те са истинският враг , а не самите ние . Така че се стегнете и спрете култа към Азар , клуба ще го има и без него, ако е поне малко мъж ще спре да се преструва и сам ще ни извади от калта, ако обаче прдължава така не мисля, че заслужава и капка подкрепа или съжаление . В Челси място за мишки няма, тук сме само лъвове !

Излагаш се. Едкн играч може ли да докара отбора до 16 то място със собствен бойкот? Ако трябва да бъдем честни, значи целият отбор без Вилиан е правил бойкот. И какво? Да разкараме целият отбор ли? Всичко това са глупости...
Истината е,че една групичка тука си жалите за Моу,което е разбираемо и сте си намерили в лицето на Азар изкупителна жертва...
Аз съм готов да си заложа и двата та*ака,че Азар е последният,който има интерес да прави бойкот, защото този "бойкот" го приземи от мястото му редом с Меси и Роналдо до представяне ниво А група. Няма футболист,който да си причини такова нещо...мислете малко с главите си!
Ако искаш да направиш нещо, ще намериш начин, ако не искаш, ще намириш причина!

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 03 яну 2016 22:29

Тоя бойкот е като на Стойчо директивата: http://www.prosport.bg/news/25724/%D0%9 ... 0%BC%D0%B0 :lol: Ония които повярваха в директиви тогава, сега вярват в бойкоти и стачки! :mrgreen: Факт! ;)
П.П.Някои вярват и в Дядо Коледа, в което няма нищо лошо! :mrgreen:
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
hazard10
Контакти:

Мнениеот hazard10 » 03 яну 2016 23:11

За невярващите или ....вярващи в тъмни сили :lol: : http://www.sportsmole.co.uk/football/ch ... J6fdG/ZQ$$
И Хидинг за Микел след мача: http://www.sportsmole.co.uk/football/ch ... oCiw1qvQ$$
[wrapimg=]https://38.media.tumblr.com/284383d26b8afc2c8757241101e2ef8f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo2_250.gif[/wrapimg] [wrapimg=]https://33.media.tumblr.com/83e0f7992359d14ee66359ee98868b4f/tumblr_nkwh5jIHRB1tjk2bjo6_r2_250.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 яну 2016 23:21

Изображение
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 03 яну 2016 23:33

gdlk написа: щото само за Азар ревете, а точно преди 6 месеца го боготворяхте.

Абе и други боготворяхме преди 6 месеца, а тя каква стана? Хорското мнение е много странно и непостоянно нещо.

Аз мисля, че Азар е страхотен футболист. Той е играчът, за който съм бил най-въодушевен, че идва в Челси, за цялата ера "Абрамович". Стискам му палци да си върне формата от миналия сезон и да ни радва отново. Но само ако той има характера и желанието да го направи и то с цел доброто на клуба. Ако ще се "разиграва" с мисъл за Барселона или Мадрид, нема нужда. Можем обаче само да гадаем, дано да е първият вариант.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
0007
Контакти:

Мнениеот 0007 » 03 яну 2016 23:53

Онзи ден си изпуснах нервите срещу Джонката,но днес беше може би най-добрият.За съжаление в големите мачовего няма никакъв,което бтв се отнася и за Оскар.Радвам се и за Диего,който в последните няколко мача почти не се е джавкал с противниците,а вместо това вкарва голове. :shock:
Доволен съм от победата и най-вече ,че не спряхме да търсим гола и при 3:0.Сега остава да си вземем следващите два мача и срещу Арсенал да се хвърлим на живот и смърт. :oops:

ПП Да,станахме шампиони,но в името на тази титла жертвахме твърде много.И в крайна сметка въпросът е дали си струва?
Колкото до Азар - бойкот не е имало,но имаше мачове,в които откровено се криеше и не даваше 100 %.При Коста и Фабрегас не мисля,че е имало такова нещо,но специално белгиецът изглеждаше изтощен от философията на Жозе.Да го разкарваме обаче - пълни глупости.Играч,който във всеки един мач може да направи разликата,е огромен ресурс за Челси и надали току-така бихме го шитнали някъде.
Изображение
Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.

Потребителски аватар
drogba_best
Контакти:

Мнениеот drogba_best » 04 яну 2016 00:45

Nomer_9 написа:
drogba_best написа:Да говори се за бойкоти, за стачки, за недоволни играчи- да така е, защотото този път прекалиха, хора стига сте ги защитавали, какви доказателства ви липсват ние бяхме с 16 точки от 16 мача на една точка от изпадане във първенството а в ШЛ си играхме като хората( доколкото можем). Не се излагайте, да Моу няма опит при по дълго оставане в един отбор ама 16ти.... айде стига след като миналия сезон от 2ри кръг до края не паднахме от пурвото място със същия отбор. Грешката беше,че в началото никой не усети за този бойкот и сички се вторачиха в защитата, обаче никой не забеляза ,че за първите 10/15 мача Азар и Фабрегас и една топка небяха отнели в защита, не се връщаха и само ходеха по терена и от там дойде всичко, миналата година бяхме най - добри не защото Азар ни е спечелил титлата сам, защото имахме отбор и дори когато играхме зле, поне беше отборно и постигахме резултати. Този сезон халфовете (без Вилиан) просто спряха да играят и като те не се връщаха назад- хем ни вкарваме, хем като не играят и напред ние не бележим. Обаче и Моу късно се усети, как му скроиха шапка някви пиклювци дето той ги направи шампиони( които даже докара до формата на живота им ) . Аз гледам Челси внимателно повече от 10 години и такова чудо не съм виждал, със слаба игра се става 5/6/7/8.... 16ти се става с бойкот когато имаш играчи за 400/500милиона евро. Какъвто и да е Моу, дори да е най-лошия характер на света заслужава уважение за постигнатото и то най- вече тук при нас, и както се видя английските фенове застаха плътно зад него, те хората които ходят на всеки мач и виждат от първа ръка как играе отбора застанаха зад него, мисля че това е най- показателното. Това което ние трябва да направим е да си подкрепяме отбора и да дразним феновете на 4 и Уефалона, защото те са истинският враг , а не самите ние . Така че се стегнете и спрете култа към Азар , клуба ще го има и без него, ако е поне малко мъж ще спре да се преструва и сам ще ни извади от калта, ако обаче прдължава така не мисля, че заслужава и капка подкрепа или съжаление . В Челси място за мишки няма, тук сме само лъвове !

Излагаш се. Едкн играч може ли да докара отбора до 16 то място със собствен бойкот? Ако трябва да бъдем честни, значи целият отбор без Вилиан е правил бойкот. И какво? Да разкараме целият отбор ли? Всичко това са глупости...
Истината е,че една групичка тука си жалите за Моу,което е разбираемо и сте си намерили в лицето на Азар изкупителна жертва...
Аз съм готов да си заложа и двата та*ака,че Азар е последният,който има интерес да прави бойкот, защото този "бойкот" го приземи от мястото му редом с Меси и Роналдо до представяне ниво А група. Няма футболист,който да си причини такова нещо...мислете малко с главите си!

Еми някои хора не могат да четат но нищо, очевидно и от футбол не разбират, аз ясно си казах , че бойкот има в халфовата линия където не е само Азар, но и Фабрегас , дори и Матич, и ви обясних , ама като не се чете, всеки с полумозък, ако е гледал мачовете ни миналия сезон знае , че отбора беше една добре смазана машина и всички до един бяха хавсякъде по терена и както казах този сезон нашите най- основни халфове при Моу буквално не правеха нищо, не се връщаха не покриваха зони, не даваха искра в атака и така всички изглеждаха по зле от колкото са- защитата оставаше без покритие , а атаката просто я нямаше , ние този сезон до преди 3 мача, една хубава атака нямахме само мотаехме топката и нищо не ставаше. Аз обаче за разликата от повечето разбирази тука не говоря празни приказки, ако не ми вярвате погледнете някои от анализите на Невил и Карагар за скай те подробно показват къде Челси губеше мачове и те самите загатват че има нещо друго освен слаба игра,защото не може безпрецендтни шампиони преди 6 месеца, играчи за половин милярд да са 16ти няма такава слаба форма , дори Анри направи на 5 стотинки Фабрегас в едно интервю, където Фабрегас се насра повече от Меси пред Чех . А защо Азар и другите ще правят бойкот не знам , но ако ти твърдиш че някой може да падне от нивото на Азар миналия сезон до тази смешка дето е сега и междувременно да се скъсва в ШЛ ,е няма какво повече да ви кажа, лижете му задника както на него така и на другите....

Потребителски аватар
blue_dominator
Контакти:

Мнениеот blue_dominator » 04 яну 2016 01:24

Прекалено много се филмираш, смени сериала и дай на нещо по-леко. ;)
Ти за слаба форма чувал ли си? Факт е че при някои от звездите ни, тя беше налице още миналия сезон, за определени периоди от време. Но не и при толкова хора накуп и за толкова дълго както е в момента. По-добре си задай въпроса защо и на какво се дължи това, вместо да плюеш и да съзираш някви въображаеми бойкоти !
То не бяха Иванович, Матич, Сеск, Азар, Диего и т.н.
На Азар формата му е плачевна от март-април на миналия сезон още, за къв бойкот говорим?
Сеск до зимата на миналата година беше перфектен, после тотален крах та до момента.... Значи според теб излиза че той си бойкотира от миналия сезон та и до днес..... По дифолт просто, ей така щот няма кво друго да прави. :mrgreen:
Матич явно не е разбрал за смяната на Жозе щото продължава с бойкота и до сега.... Даже сега бойкотира много по-показно,пипа топката с ръце когато няма никой около него в наказателно поле, прави един куп простотии в последните няколко мача.... Явно не е разбрал че Моу го няма вече!
Педро и той затова е дошъл сигурно, бойкотира от подписването през август още. :lol:
Оскар явно бойкотира от няколко години щото той си е все същия......
Диего и той беше в дупка още от края на миналия сезон, едва сега започва да се отпушва.
Задай си въпроса защо на толкова много хора им се скапа формата, защо е за толкова продължително време и защо тези "някои" са именно онези които ни изнесоха сезона миналата година, вместо да търсиш световни конспирации в Кобъм.
Айде малко по-сериозно, аман от конспирации и директиви! Много кино гледате Ей Богу! :mrgreen:
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a118/f/2014/004/d/2/chelsea_fc_3d_logo_animation_by_syndikata_np-d70ttbs.gif[/wrapimg][/offtopic]
Тони написа:Да продадем Азар, Сеск и Коста. Кво ме интересува Ама те са пълни ДУПКИ. Аре Коста днеска с два гола, той е половин дупка.

Върни се в “Челси”