ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Red joker

Re: ВЪЗРАЖДАНЕТО на ЦСКА - новини, мнения, анализи

Мнениеот Red joker » 03 яну 2016 14:34

Beladona написа:
dreben23 написа:Утре синдикът Дора Милева ще даде любопитно интервю от 20.00 по бгонеър. Днес Градев го хванах само накрая да дрънка некви лоши неща и се пише на голем цесекар- голема сочна храчка и в едноно и в другоно око! Да си избият лошите подобни мисли ако обичат. Че има сейбия отгоре. Фейса не преде пред Сейбията! :)

Градев ги разбира нещата , не е лошо да го изгледаш нацело !

Пак се издаде,тролчоооо :lol: Поне да беше малко интелигентен ,но не би :(
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 яну 2016 14:43

Red joker написа:
Beladona написа:
dreben23 написа:Утре синдикът Дора Милева ще даде любопитно интервю от 20.00 по бгонеър. Днес Градев го хванах само накрая да дрънка некви лоши неща и се пише на голем цесекар- голема сочна храчка и в едноно и в другоно око! Да си избият лошите подобни мисли ако обичат. Че има сейбия отгоре. Фейса не преде пред Сейбията! :)

Абе , не го знам крал ли е от балъците Гърнета и Томов , но не мога да кажа , че не разбира от материята !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 яну 2016 15:48

Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:

Абе , не го знам крал ли е от балъците Гърнета и Томов , но не мога да кажа , че не разбира от материята !

А бе не знам колко разбира, щом Перуци го габаркаше,че няма спечелено дело :twisted: ,но с тебе е сгрешил определено :oops:

Beladona

Мнениеот Beladona » 03 яну 2016 15:55

Red joker написа:
Beladona написа:
Red joker написа:
Beladona написа:

А бе не знам колко разбира, щом Перуци го габаркаше,че няма спечелено дело :twisted: ,но с тебе е сгрешил определено :oops:

Абе, не знам колко е меродавен тоя Перуци , като по негово време футболът ни се върна от нивата през 1893 г . ... Трябва пак да викаме некой пра пра правнук на Луи Айер да поставя ново начало на играта у нас !

ПП глупавото джудже никога на юбилея на Стоичков ! Марадона , Ромарио и Баджо никога с микренския !

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 03 яну 2016 18:58

Гледах някакво интервю на Градева ,не знам дали е това ,за което се говори тук,но оплю яко кака Дора,казвайки,че е отхвърлила неправомерно много от кредиторите и че дружеството го чакат дела за обжалване,до безкрай и че ако до 30 юни няма оздравителен план отиваме у лево :!: 8-) Ако това е вярно, според мене кака Дора ни гласи кОр капан :( Някой финансово и правно грамотен колега, може ли да коментира :roll:

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 яну 2016 20:41

Red joker написа:Гледах някакво интервю на Градева ,не знам дали е това ,за което се говори тук,но оплю яко кака Дора,казвайки,че е отхвърлила неправомерно много от кредиторите и че дружеството го чакат дела за обжалване,до безкрай и че ако до 30 юни няма оздравителен план отиваме у лево :!: 8-) Ако това е вярно, според мене кака Дора ни гласи кОр капан :( Някой финансово и правно грамотен колега, може ли да коментира :roll:

Викаш, по-добре щеше да е ако Дора беше признала всичко? Ами да бях отишъл и аз там с една хвърчаща бележка и да претендирам за 1 милион? Пък тя така да ни прецака и да зачеркне 2/3 от дълговете... :roll:
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 яну 2016 20:44

vaskonti написа:
Red joker написа:Гледах някакво интервю на Градева ,не знам дали е това ,за което се говори тук,но оплю яко кака Дора,казвайки,че е отхвърлила неправомерно много от кредиторите и че дружеството го чакат дела за обжалване,до безкрай и че ако до 30 юни няма оздравителен план отиваме у лево :!: 8-) Ако това е вярно, според мене кака Дора ни гласи кОр капан :( Някой финансово и правно грамотен колега, може ли да коментира :roll:

Викаш, по-добре щеше да е ако Дора беше признала всичко? Ами да бях отишъл и аз там с една хвърчаща бележка и да претендирам за 1 милион? Пък тя така да ни прецака и да зачеркне 2/3 от дълговете... :roll:

То затова има и обжалване-първа, втора, намсикоя инстанция. Не мисля, че всички отхвърлени са били само бележчица хвърчаща, но то ще се разбере.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 яну 2016 20:47

Тако е, но както и да го гледаме алтернативата - да се признае всичко не само, че не е по-добра, но и безсмислена - тогава пък клубът може да обжалва. Ако ли не, да плаща всичко.
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 яну 2016 20:54

vaskonti написа:Тако е, но както и да го гледаме алтернативата - да се признае всичко не само, че не е по-добра, но и безсмислена - тогава пък клубът може да обжалва. Ако ли не, да плаща всичко.

Далеко съм от мисълта, че трябва да се признае всичко, но съм още по-далеко от мисълта, че тя за две седмици успя да се запознае из основи с всички претенции. Доколкото прочетох списъка в началото, признати са на държавата и на футболисти и агенти, а са отрязани други кредитори, които са частни лица, но не влияят върху лиценза.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

emanuilman
Контакти:

Мнениеот emanuilman » 03 яну 2016 20:58

И да обжалват и да не обжалват стотинка няма да вземат от ЦСКА :P !Те го знаят,но целта е да протакат за да не вземеме лиценз.Но на зло куче,зъл прът :mrgreen: .

Върни се в “Архив”