Тема за политика - България

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Re: Тема за политика - България

Мнениеот diplomat » 03 яну 2016 18:40

il4o_iliew написа:Преподаватели в НБУ, пряко свързани със соросови НПО-та
-Евгени Дайнов, преподавател в Нов български университет (НБУ), е основателят на Център за социални практики
-социологът Васил Гарнизов, също преподавател в НБУ, бивш зам-министър на регионалното развитие е част от Център за социални практики
-Проф. Богдан Богданов е президент на Нов български университет, председател на Настоятелството на НБУ- През 1990 г. Богданов е съучредител на Фондация „Отворено общество“ и Председател на нейния Управителен съвет (до 1997).
-доц. д-р Михаил Иванов политически науки НБУ, 1997 - 2000 - член на Експертния съвет на Програма "Рома" на Фондация "Отворено общество".
-доц. Антоний Тодоров-професор по политология в НБУ, спечели конкурс на фондация "Отворено общество" в програмата за подпомагане на хуманитарното образование, сесия 2004/05 г.
-доц. Илона Томова-НБУ, неин проект "Етнически взаимоотношения в армията" в института по социология е финансиран от Отворено общество

Мдаам, нищо общо няма НБУ със Сорос.

Дайнов е пълен боклук, но доцент Тодоров е много добър преподавател с отлични познания по материята. Не разбирам какво си мислиш, че се случва в НБУ - сигурно за теб там стават някакви демонски или сатанински ритуали. :lol: Но като гледам какви аргументи даваш... Ясен си.

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 03 яну 2016 18:44

Нищо подобно. Просто доста ефективно индоктриниране и промиване на мозъци от хора, които са на хранилка от антибългарски организации, представляващи заплаха за националната сигурност. Иначе сигурно е много хубав универститета, дам. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 яну 2016 18:51

il4o_iliew написа:Нищо подобно. Просто доста ефективно индоктриниране и промиване на мозъци от хора, които са на хранилка от антибългарски организации, представляващи заплаха за националната сигурност. Иначе сигурно е много хубав универститета, дам. ;)

Единствено Дайнов проявява такива наклони, просто защото е много глупав и озлобен човек. Иначе това са абсолютни глупости. Можеш ли да опишеш в какво се изразява това "ефективно индоктриниране и промиване на мозъци", според теб? Аз дори забелязвам обратното - леко надсмиване над глупости като "политическа коректност" и цензурата в сегашни дни. Настроенията са предимно анти-ГЕРБ и анти-статуквото, което е дори и сред студентите. Като цяло, пълни глупости са твърденията ти. :lol: За пореден път доказваш, че дори не знаеш какво представлява НБУ.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 яну 2016 18:54

Винаги съм се чудил, това Оупън сорс дали не е всъщност Опъни Сорос и що толко много програмисти са му навити :roll:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 яну 2016 18:58

Кашчей написа:Винаги съм се чудил, това Оупън сорс дали не е всъщност Опъни Сорос и що толко много програмисти са му навити :roll:

И за теб ли НБУ е свърталището на дявола? :lol:

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 03 яну 2016 19:09

diplomat написа:
Кашчей написа:Винаги съм се чудил, това Оупън сорс дали не е всъщност Опъни Сорос и що толко много програмисти са му навити :roll:

Само не знам тези настроения анти-ГЕРБ дали са сред студентите или сред преподавателите. Щото Боко тиквата е проект на Сорос чрез Глобална България през 2001, а после чрез типинг пойнт през 2005. From start to finish Боко тиквата си е изцяло подставено лице на Соросови кръгове и повече от половината му министъри са свързани със Сорос.

Иначе НБУ е чудесен университет за индоктриниране и антибългарска пропаганда, при положение, че е финансиран от такива НПО-та. Факт!

Иначе ти вярвай, в каквото си искаш. Твоя работа. ;)
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 03 яну 2016 19:10

diplomat написа:

Така, както чета, би трябвало да е НДК-то на дяволите, където си провеждат конгресите, мъхъм, тъй ще да е :roll:
Щом Евгений преподава там не ми го хвали това място!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 яну 2016 19:13

Кашчей написа:
diplomat написа:

Така, както чета, би трябвало да е НДК-то на дяволите, където си провеждат конгресите, мъхъм, тъй ще да е :roll:
Щом Евгений преподава там не ми го хвали това място!

Той е най-слабият преподавател, така че не съди по него. Университетът си е много добър, стига човек да има желание да учи, да работи и да се развива.
Последна промяна от diplomat на 03 яну 2016 19:19, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 03 яну 2016 19:15

il4o_iliew написа:
diplomat написа:

Само не знам тези настроения анти-ГЕРБ дали са сред студентите или сред преподавателите. Щото Боко тиквата е проект на Сорос чрез Глобална България през 2001, а после чрез типинг пойнт през 2005. From start to finish Боко тиквата си е изцяло подставено лице на Соросови кръгове и повече от половината му министъри са свързани със Сорос.

Иначе НБУ е чудесен университет за индоктриниране и антибългарска пропаганда, при положение, че е финансиран от такива НПО-та. Факт!

Иначе ти вярвай, в каквото си искаш. Твоя работа. ;)

Ти също можеш да вярваш в детски приказки и конспирации, твоя работа. ;) Антибългарска пропаганда има само в главите на заблудени атакисти като твоя милост.

pomiqr271

Мнениеот pomiqr271 » 03 яну 2016 19:15

CTAHKO написа:
il4o_iliew написа:http://www.themoscowtimes.com/companies/article/lukoil/429508.html
https://en.wikipedia.org/wiki/Inter-Alp ... ks#Members ING е част от Inter-Alpha Banking group създадена през 1971 от Лорд Джейкъб Ротшилд

Ами сега какво правим 8-) Само гледай как ще обърнат листа 8-) Щом не е руска, а еврейск, значи може да цака държавата и нас със високи цени на горивото 8-)

Какво, какво, влизаме тук и пак продължаваме напред, защото Кличко удря здраво и всичко е мафия http://www.lukoil.com/static_6_5id_213_.html

Върни се в “Свободна зона”