sunscres92 написа:Колкото и свободно време да имаш и колкото и да ти е скучно - не съм вярвал, че човек би започнал да си пише сам във форум.

То това не е страшно и показва някакъв курс на самолечение все пак, но страшното е, когато някой играе срещу себе си в игричките, за да се направи, че по-добър от баце Таско.

Сори му казвам, нема се роди по-добър скоро, но не обичам да се самоизтъквам както някои лоши твърдят.То за мен не е няква чудовищна изненада това та нещо да впечатляващо да е, аз си го знам. Затова пък ви казвам, че и най-добрият не може да спечели от еврошитбол, просто комарът не е създаден да се печели, а основно за забавление като се губи- псуваш, чупиш чотура в стената и така, дизлайкваш страници за прогнози свързани с еврошитбол. Минава ти до другия петък и пак си доставяш наслада другия тираж!
Тук да вметна още не съм правил прощапулника, а ако такива резултати продължат да вадят, няма и да го направя- щом си хващаме Съндърланд на точен, значи работите са много, ама много на зле във футболчето! Имайте го предвид това.

Ама то и вие го виждате, щото и на Барса и Реал посегнаха и не са доходоносен бизнес и те, тъй че е безсмислено начинание за момента.