CTAHKO написа:vaskonti написа:CTAHKO написа:vaskonti написа:Кой е виновен, че сме харизани на САЩ - американците или руснаците? Значи, когато България е станала стратегически маловажна за Русия, "братята" ни харизват на който ни пожелае. Е, оставят си задна вратичка в лицето на БСП, в допълнение с ДПС, оставят и във владение на стратегически сектор като енергетиката и ресурсите. В тоя ред на мисли защо на теб в устата са ти само тецовете, но не и Лукойл, Газпром и Атомекспортстрой?
Американците разбира се. Каква енергетика ни е в ръцете на руснацитеЯ помисли малко, заради руснаците ли ни увеличават тока или заради американците. Дай да видим и какви руски енергийни проекти са се осъществили след 89-та година
Да не би заради руснаците да си затворихме реакторите, които ни бяха направени и харизани без пари
Това с енергетиката и руснаците са опорните точки на соросоидите
Ама и вие вместо да ги повтаряте като мантра, вземете помислете малко и проверете фактите
Ще ми обясниш ли как американците са виновни за нещо, което руснаците са направили доброволно? Само не ми казвай, че Горбачов е работил за американските интереси и за това е "предал" руските такива.
Как за каква енергетика ти говоря? Пропусна ли изброените фирми - Лукойл, Газпром и Атомекспортстрой?
За Горбачов е обществена тайна, че е американски агентМай само ти не знаеш
А за това как американците са виновни, ще ти кажа когато ти ми кажеш, как след 89-та година сме под влиянието на САЩ, пък обслужваме руските интереси
Така и не ми каза за един осъшествен енергиен руски проект след 89-та
Какво ще кажеш за руските проекти, за които никой в тоя форум не е споменал до момента, включително аз - Лукойл и Газпром? А, забравих - това са еврейски фирми. Чудя се, дали и ти споделяш тази изумителна теза на Илчо? Подозирам, че дори ти не би се отплеснал толкова, че да твърдиш подобни абсурди.
Не си ли се чудил някога защо години наред Лукойл отчита липса на печалба? Съответно познай какви данъци плаща. За 7 години рафинерията отчита над 40 милиарда приходи, но не само няма печалба, а напротив само загуби. Това какво е, ако не жив грабеж, несравним с нищо, дори не с 2, а с 20 американски ТЕЦ-а, ако ги имаше. А Лукойл е само върха на руската пирамида.