шивача написа:Май Спас Джевизов има гол срещу Сент етиен, но с кипърски отбор!?
Имаш ли някакви доказателства ? Дори и интернет няма информация за играта му в Омония.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
шивача написа:Май Спас Джевизов има гол срещу Сент етиен, но с кипърски отбор!?
dido1302 написа:шивача написа:Май Спас Джевизов има гол срещу Сент етиен, но с кипърски отбор!?
Имаш ли някакви доказателства ? Дори и интернет няма информация за играта му в Омония.
- Малко си играл в националния отбор. Не съжаляваш ли?
- Не. Така са се стекли обстоятелствата. Не се сърдя на никого. Мен клубът ми даде всичко, от което се нуждая. И слава, и титли и невероятни успехи. В България е зима, а ние бием някъде бразилци или испанци. Имаме успехи с по 4 гола разлика. Отмъстих и на "Сент Етиен". Те още след мачовете от евротурнирите ме искаха, но от ръководството казаха, че този отбор не е за мен. Под класата ми бил. И след това отидоха Георги Димитров и Георги Славков.
dido1302 написа:pomiqr271 написа:dido1302 написа:locke написа:И аз мисля, че няма такъв отбор.
Каква е тази загадка!?
Има такъв отбор и със сигурност е единия измежду Сент Етиен и Лийдс. Пита се кой точно. Аз за това ви питам, защото тук претендирате за големи футболни спецове и се плюете денем и нощем. Аз просто моля за някаква статистика, ако някой е попадал на такава.
Ние какво печелим?
Като не искаш не ми помагай. Питам като човек НЯКОЙ знае ли нещо по въпроса. Ако ще се заяждате просто пропуснете темата. Какво точно очакваш да спечелиш ?
dreben23 написа:Цървена звезда
ЕМИЛ написа:Red thunderstorm написа:ЕМИЛ написа:Милан или Бенфика
Балъков или Костадинов за толкова години в Португалия едва ли не са се разписвали срещу Бенфика!
Прав си .Може би Аякс тогава ....
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
dido1302 написа:dreben23 написа:Цървена звезда
Вече беше обсъдено. Не е Цървена Звезда. Очевидно е Лийдс и въпреки, че няма преки доказателства за Сент Етиен, разчитам, че някой от много българи играли там са им реализирали гол.
niki87 написа:dido1302 написа:dreben23 написа:Цървена звезда
Вече беше обсъдено. Не е Цървена Звезда. Очевидно е Лийдс и въпреки, че няма преки доказателства за Сент Етиен, разчитам, че някой от много българи играли там са им реализирали гол.
Не е Сент Етиен. В началото на 70-те Левски ги бие с 1:0 на финала на предсезонен международен турнир.
Върни се в “Игри и забавления”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта