Премиършип - 2015/16
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Премиършип - 2015/16
Шампионска победа за Арсенал.Нюкасъл имаха по-чистите положения ,но Чех +калпавите удари на гостите спасиха арсенчовците.Лестър изтърваха нарисуван мач,а Вила тая година няма кой да ги спаси(крайно време беше
).Сега очаквам Сити да сгафят,но за Арсенал истинският тест ще бъдат следващите 3 седмици.Вземат ли минимум 6 точки,се очертават като основният фаворит.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
Re: Премиършип - 2015/16
Асен ако и тая година не стане шампион, направо да хвърля кърпата.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Астън Вила изпада 99%
Какво е вашето мнение по въпроса?
Според мен на база статистиката в премиер лиг, моментната форма на отбора и сгрешената трансферна политика, Вила със сигурност е в Чемпиъншип от следващия сезон
Според мен на база статистиката в премиер лиг, моментната форма на отбора и сгрешената трансферна политика, Вила със сигурност е в Чемпиъншип от следващия сезон

You'll never walk alone!!
Ман Сити поглежда към титлата
Ман Сити даде заявка за титлата след като скъса жилцата на стършелчетата, с късни голове на божествата Туре и Агуеро.
-
sunscres92
- Контакти:
Re: Астън Вила изпада 99%
Speranza написа:Какво е вашето мнение по въпроса?
За жалост един толкова приятен, а и емблематичен отбор на 99% е вън - просто за мен няма какво да стане.
Иначе много важен успех за Сити, а Агуеро и Туре напомниха за класата си - много хубави голове.
И не ми е ясно как въобще са позволили да се играе този мач на такъв стадион - играчите просто се редуваха да се пързалят на него, а топката си вървеше на зиг-заг
Re: Ман Сити поглежда към титлата
Санди74 написа:Ман Сити даде заявка за титлата след като скъса жилцата на стършелчетата, с късни голове на божествата Туре и Агуеро.
Така е друже.Оставихме ги клетите стършелчета да се нажужат на воля повече от 80 минути и после от раз им изтръгнахме жилцата.
-
sunscres92
- Контакти:
Колкото и свободно време да имаш и колкото и да ти е скучно - не съм вярвал, че човек би започнал да си пише сам във форум. 
sandi74 написа:Санди74 написа:Ман Сити даде заявка за титлата след като скъса жилцата на стършелчетата, с късни голове на божествата Туре и Агуеро.
Така е друже.Оставихме ги клетите стършелчета да се нажужат на воля повече от 80 минути и после от раз им изтръгнахме жилцата.Да ни дават титлата а другите отборчета да се разбират как ще се нареждат след нас в класирането.Онези в нафталинчето ги знаем,нека си стоят там-харно се чувстват а и имат имунитет срещу него.
![]()
Нафталините никога не са ни били конкуренция,че да ги броим за живи
sunscres92 написа:Колкото и свободно време да имаш и колкото и да ти е скучно - не съм вярвал, че човек би започнал да си пише сам във форум.
Който си го може си го може,така сме ние закърмените от матушка Россия