Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: Трансферна зима- слухове, реалности, факти

Мнениеот wilge » 01 яну 2016 10:36

ЧЕСТИТА НОВА ГОДИНА!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 01 яну 2016 19:15

Като за Нова година, една спекулацийка може би:
Нападателят Венцислав Христов е пред трансфер в „Левски”, научи БЛИЦ. За последно българският национал тренира със Славия, но само, за да подържа форма. Бързакът е собственост на хърватския Риека. Договорът му с клуба е до 2017 г. През есента Христов риташе в албанския Шкендербеу, тръгна си оттам по взаимно съгласие.
Според наши източници той вече е провел разговори със Стойчо Стоев и Георги Иванов – Гонзо. Старши треньорът на „сините” познава отлично качествата на 27-годишния футболист и иска да бъде привлечен. Единственият проблем е трансферната сума, която ще искат от Риека за Христов.

Преди известно време юношата на Локомотив (Сф) беше на крачка от преминаване на „Герена”. Тогава обаче той се отметна от дадената на спортния директор Георги Иванов дума и предпочете възможността да рита в Лига Европа, което така и не се случи.

Преди две години Христов се размина за малко и с ЦСКА. Бившият шеф на „червените“ Александър Томов обаче не успя да извади исканите от Берое пари и той подсили украинския Металург (Донецк), но там беше със статут на твърда резерва.

Потребителски аватар
blue atack
Контакти:

Мнениеот blue atack » 02 яну 2016 17:06

Бранителят Сергей Политевич на този етап е по-близо до БАТЕ Борисов, отколкото до Левски. Стоперът е номер 1 в списъка на „сините“ за тази позиция, но към днешна дата капитанът на Динамо Минск може би ще предпочете офертата на БАТЕ Борисов.

Левски търси двама централни защитници

Единствената спънка да го направи е реакцията на местните фенове. Запалянковците на Динамо Минск едва ли ще останат доволни, ако любимецът им премине в големия опонент. Това оставя шансове на Левски да се пребори за подписа на Сегей Политевич, като „сините“ вече са отправи оферта на футболиста

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 яну 2016 18:34

Нещо не ми се вярва да вземем някой под носа на БАТЕ, но да видим.
Последна промяна от Player на 02 яну 2016 18:42, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 яну 2016 18:38

За Галин Иванов както спомена някой, съм абсолютно съгласен че ни е нужен, освен това си е и левскар и не разбирам защо не е имало интерес към него.
Последна промяна от Player на 02 яну 2016 18:40, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 02 яну 2016 18:39

honda написа: Не съм съгласен с теб. Доста може да се спори доколко демпферите на една пътека доколко поемат вибрациите и кои точно поемат-високочестотните или нискочестотните. И при бягане по трева въобще ги няма високочестотните вибрации,ако се бяго по равна повърхност с достатъчно плътно тревно покритие ,определено е много по-щадящо от която и да е пътека(включително и "Лайф фитнес" "Техно Джим" или"Прекор") поне такова е мнението на колкото водещи специалистои по спортна травмотология с които съм говорил. Отделно при едно направилно стъпване на една пътека движеща се със скорост над 18,5 км/ч(това е минималната скорост за покриване на теста на Купър за професионални спортисти) може да се стигне до загуба на равновесие и подбедрицата да тръгне в една посока ,а тялото в друга,което е предпоставка за тежка контузия на колянот -специално скъсване на ПКВ. Отделно движението при бягане на пътека и на трева с футболни обувки доста се различават. Но много се отдалечихме от темата.
Успех и късмет на всички през Новата 2016.

Явно знаеш нещо по въпроса. Но явно избирателно четеш какво казвам. Къде видя да говоря за високи скорости на пътеките. Виждал ли си пътека на 18 км как върти лентата? Пътеките могат да бъдат използвани като лек крос, а не за бързо тичане. Миг невнимание и на висока скорост и ще те изхвърли на някой друг метър. В студеното време както е сега, как мислиш по въпроса, дали в залата на топло за леко тичане и загряване на пътека е по-добре или да излязат на заледената трева в студа? А за бързина трябва да въртят педалите на спининга, а не пътека. По-добро от него няма за трениране скоростта. Не случайно казах, че Роналдо е казал, да се въртят педалите, не съм казал нищо за бързо бягане по пътеки. Кростренажора пък натоварва всичко без трапеца и е идеален за цялото тяло, а това че може да се редува движението и назад и напред е много добро нещо. Говорих и за трите уреда, но ти само за пътеките се хвана.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 яну 2016 19:34

ЧНГ, момци! Пожелавам през Новата година да има безкрайни поводи за радост с любимия ни тим. Всичко лошо да е останало в старата година, а занапред- само положителни емоции да имаме всички...
Сега да споделя какво си мисля:
Мисля си, че трябва да очакваме Либан Абди ;) Може би още в първия ден от подготовката... Но, а да видим... Може пък да съм в грешка... Венци Христов не мисля, че ще "му стиска" да дойде при нас, а и някак си не го виждам да му отива синия цвят :) ... Новопривлечените ще бъдат неспоменавани до този момент имена... Си мисля... :P
И те така...
Ха, наздраве!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 02 яну 2016 19:44

Гонзо беше казал, че имат желание да вземат нападател, който е българин, но дали това е Христов, може само да гадаем.
Договорът на Иса е до лятото, така че няма да е трудно да се вземе, но дали нашите ще погледнат натам.

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 02 яну 2016 19:57

tevez написа:Гонзо беше казал, че имат желание да вземат нападател, който е българин, но дали това е Христов, може само да гадаем.
Договорът на Иса е до лятото, така че няма да е трудно да се вземе, но дали нашите ще погледнат натам.

Е, чак толкоз акъл няма директора... Нека не го надценяваме :)
Някои му приписват плюсове, че бил привлякъл Гарра- та, Грийн, Дъстли...
Но дали си спомнят, че той тогава искаше да "вдига класата" на отбора с такива мегазвезди като Борносузов, Данчо (табуретката) "Тъча". И добре, че тези си отказаха, та да дойдат тъмните перли ... Холандците други хора ги доведоха, а той даже не знаеше, че съществуват...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 03 яну 2016 01:47

Венци Христов няма да стъпи на Герена.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Върни се в “Левски”