4-5 години бях с Net Is Sat.
От 6 меца съм с Мегалан и съм по-доволен.
Кой е най-добрият интернет доставчик според вас
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- ndrangheta
- Контакти:
Re: Кой е най-добрият интернет доставчик според вас
"What is absurd and monstrous about war is that men who have no personal quarrel should be trained to murder one another in cold blood."
coolbox itd
ne se zamisliai
- Show Must Go On
Най-скъпият
Иначе безсмислена тема.
Приятелю, отиди утре до VIVA com и си сключи договора без да се замисляш - за една година. Уверявам те, ще си доволен. На година средно по два фала за 5-7 минути. Успех.
Приятелю, отиди утре до VIVA com и си сключи договора без да се замисляш - за една година. Уверявам те, ще си доволен. На година средно по два фала за 5-7 минути. Успех.
Боже, боже . . . Колко мъка има по този свят боже !
И аз съм на виваком , но с някъв пакет който включва нета , три джиесема , домашен тел. , за всичко това таксата е 30 лв на месец и съм много доволен . нета е средна работа филм тегля за 20-30 мин.
Аз съм от Смолян и май за нашето градче вивакома е най-добре
Аз съм от Смолян и май за нашето градче вивакома е най-добре
chrisbosh написа:Приятелю, отиди утре до VIVA com и си сключи договора без да се замисляш - за една година. Уверявам те, ще си доволен. На година средно по два фала за 5-7 минути. Успех.
Боже, боже . . . Колко мъка има по този свят боже !
Каква мъка бре пич...Не можеш ли да приемеш, че щом на теб ти е шибан Вивакома да речем- това не значи автоматично, че и на мен ще е такъв...На едни мои роднини във Варна им беше супер прецакан интернета(бяха на БТК), 100 пъти са сменяли модеми, глупости, оплаквания и така и не върви..Смениха си доставчика....
При мен няма този проблем- и аз съм на БТК във Варна, но с изключение на няколко малки прекъсвания и малко забавяне в последно време съм нямал фрапантни случаи...Въпрос на късмет е явно...
Иначе в София НетисСат не са лоши..
Виж, не знам какви се доставчиците в Сливен, ама по принцип тия местни фирми, които са опънали кабели във въздуха, работят само когато е хубаво времето. Аз имам нет от БТК и се случва да спре 2-3 пъти в годината за по няколко минути, ако някъде става по-често, проблемът си е "във вашия телевизор" сигурно. Може и до късмет да е, не знам. Иначе, и на мен са ми дали един китайски модем, който забива, като го озоря повече, а и ъплоуда на ADSL-а е бавен, ама са доста по-надеждни, особено в такива по-малки градове, където конкуренцията им трудно може да поддържа суперкачество за няколкостотин абоната.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
Каква мъка бре пич...Не можеш ли да приемеш, че щом на теб ти е шибан Вивакома да речем- това не значи автоматично, че и на мен ще е такъв...На едни мои роднини във Варна им беше супер прецакан интернета(бяха на БТК), 100 пъти са сменяли модеми, глупости, оплаквания и така и не върви..Смениха си доставчика....
При мен няма този проблем- и аз съм на БТК във Варна, но с изключение на няколко малки прекъсвания и малко забавяне в последно време съм нямал фрапантни случаи...Въпрос на късмет е явно...
Иначе в София НетисСат не са лоши..
АААААААА ясно. Отиваш и си купуваш хляб на магазина и стискаш палци да не е мухлясал. Долу-горе така излиза.
За Сливен:
1.Комнет
2.Cabletel LAN (ползват мрежата на бившите мобифоника)
3. BTK
И на трита съм бил.
1.Комнет
2.Cabletel LAN (ползват мрежата на бившите мобифоника)
3. BTK
И на трита съм бил.