ВЛ | 20-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Суонзи | 2-1
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 20-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Суонзи
Добре, че е това момче.
Чудо вкарахме гол 
Рууни да вкара 
Ай честито сефте за новата година 
Айде честита победа, най-накрая. Показахме прогрес през 2-рото полувреме след като превключихме на схема с 4-ма отзад. Марсиал е невероятен.
Дано тази победа ни е на кадем за новата 2016-та година.
Дано тази победа ни е на кадем за новата 2016-та година.
soad написа:Скучна, безидейна, грозна игра. Пак. Отново. Това не се търпи. Ван Гаал ако е доволен от това, което вижда, значи има шизофрения. Имам чувството, че тези футболисти не знаят какво е това врата. Сякаш сме излезли просто да разиграваме топката. На тренировка само квадрати ли правят? Ползват ли се изобщо тези врати? Гледам и се изнервям.
Сега е моментът на бетърите да залагат на 0:0 КР.
Не знам дали сме гледали един и същи мач.
Ако на това му викаш скучна и безидейна игра... или вече по навик повтаряме едно и също, защото нямаме какво да кажем?
Последните два мача особенно(не мисля, че само аз) забелязвам огромно подобрение, та ние убихме Челси от положения и не вкарахме, а днеска толкова пропуски отново...
И ако не забелязвате някои от играчите наистина се борят за мениджъра си и за мястото си в отбора.
Klzrdz написа:soad написа:Скучна, безидейна, грозна игра. Пак. Отново. Това не се търпи. Ван Гаал ако е доволен от това, което вижда, значи има шизофрения. Имам чувството, че тези футболисти не знаят какво е това врата. Сякаш сме излезли просто да разиграваме топката. На тренировка само квадрати ли правят? Ползват ли се изобщо тези врати? Гледам и се изнервям.
Не знам дали сме гледали един и същи мач.![]()
Ако на това му викаш скучна и безидейна игра... или вече по навик повтаряме едно и също, защото нямаме какво да кажем?![]()
Последните два мача особенно(не мисля, че само аз) забелязвам огромно подобрение, та ние убихме Челси от положения и не вкарахме, а днеска толкова пропуски отново...
И ако не забелязвате някои от играчите наистина се борят за мениджъра си и за мястото си в отбора.
Играта беше супер тъпа отново. Особено през първото полувреме и съм сигурен, че ако не бе Марсиал пак нямаше да бием. Не знам, явно наистина сме гледали различен мач хаха.
[/center]Re: ВЛ | 20-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Суонзи
Rofles написа:Klzrdz написа:soad написа:Скучна, безидейна, грозна игра. Пак. Отново. Това не се търпи. Ван Гаал ако е доволен от това, което вижда, значи има шизофрения. Имам чувството, че тези футболисти не знаят какво е това врата. Сякаш сме излезли просто да разиграваме топката. На тренировка само квадрати ли правят? Ползват ли се изобщо тези врати? Гледам и се изнервям.
Не знам дали сме гледали един и същи мач.![]()
Ако на това му викаш скучна и безидейна игра... или вече по навик повтаряме едно и също, защото нямаме какво да кажем?![]()
Играта беше супер тъпа отново. Особено през първото полувреме и съм сигурен, че ако не бе Марсиал пак нямаше да бием. Не знам, явно наистина сме гледали различен мач хаха.
Ама ако бяха влезнали другите положения друго щеше да говориш нали?
Да ако Суонзи не бяха уцелили греда, ако съдията си бе свирил дузпата, ако Де Хея пак не се бе намесил в края.. дрън дрън та пляс. Същата помия си е играта..
[/center]Re: ВЛ | 20-ти кръг | Манчестър Юнайтед - Суонзи
Ако не забеляза това го написах на полувремето. Първото полувреме според мен си бяхме доста слаби. Но през второто нещата придобиха съвсем различен вид. Играхме много по-добре, създадохме не малко положения и дори Рууни се събуди. Определено има прогрес в мача с Челси и Суонси. Дано тази тенденция продължи.