Аз все още си държа на прогнозата, че този мач ще определи сезона, подобно на 2015-та година. Бием си ги като пичове с 1:2 след обрат и обръщаме статуквото, в търсене на дубъл.
Сега сериозно, разбира се.. Валенсия хич не се намира в добра позиция, но знаем че срещу нас всеки скача като за последно, особено на собствен терен. И все пак, покажем ли желание, не са много отборите които могат да ни спрат, било ти и с Бенитес. Проблемът е, че точно това желание го няма, а срещу подобен съперник може да е пагубно. Иска ми се да видя Иско в игра, за сметка на Хамес. Нещо не ми харесва формата на колумбиеца, а и гледам разни клипчета как беснее след като бе сменен срещу Сосиедад. Сега и с полицията има проблеми заради шофиране, изобщо много на сериозно се е взел. Бейл и Роналдо изглеждат добре в последните два мача, но те така или иначе са с гарантирано титулярно място.
Варан, Рамос и Карвахал се завръщат и май всички футболисти ще са на линия, нещо което не се е случвало този сезон може би.

[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]