Днес се навършват 50 години от мача във Флоренция
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Днес се навършват 50 години от мача във Флоренция
Лъха на сини комплекси от този материал.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
727150 написа:Ми що не пусна ти темата.И аз исках някой да я пусне темата , пък аз да споделя , че Иван Колев , Якимов , Гунди и останалите разбиха червените дяволи.Не левскарите и цесекарите, а българите.Това е най- великият квалификационен мач в историята на българския футбол.Мачът на Парк де пренс е номер 2.Betchualeng Arnaikem написа:Мисля, че не беше нужно половината текст в публикация, посветена на успех на България да е само за Гунди, като поне част от него дори не е за самия двубой, а останалите играчи и самия двубой да бъдат споменати така .. набърже и за по малко.
Казвам го като убеден левскар. Гунди си е Гунди, но темата е за националите, а там той е бил ЕДИН от тях, ЕДИН от успялите (и споменати между другото). Един, макар и звезда и лидер.
Това е пълна простотия. Как пък реши, че победа над Белгия е най-велика ?? България - Франция 2:0 от 1985-а с какво е по-малко велика, например ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
- Betchualeng Arnaikem
- Контакти:
1982 написа:727150 написа:Ми що не пусна ти темата.И аз исках някой да я пусне темата , пък аз да споделя , че Иван Колев , Якимов , Гунди и останалите разбиха червените дяволи.Не левскарите и цесекарите, а българите.Това е най- великият квалификационен мач в историята на българския футбол.Мачът на Парк де пренс е номер 2.Betchualeng Arnaikem написа:Мисля, че не беше нужно половината текст в публикация, посветена на успех на България да е само за Гунди, като поне част от него дори не е за самия двубой, а останалите играчи и самия двубой да бъдат споменати така .. набърже и за по малко.
Казвам го като убеден левскар. Гунди си е Гунди, но темата е за националите, а там той е бил ЕДИН от тях, ЕДИН от успялите (и споменати между другото). Един, макар и звезда и лидер.
Това е пълна простотия. Как пък реши, че победа над Белгия е най-велика ?? България - Франция 2:0 от 1985-а с какво е по-малко велика, например ??
По принцип е добре да се избягват подобни определения "най-велик мач" и т.н. освен при 300% неоспоримост. В края на краищата някой би посочил и 93-та, инак как щеше да има 4то място? Въобще.. трудна работа да реши човек :D
Но така мисли човека, така е написал.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein[/center]
-
- Контакти:
А по какъв критерий мача в Флоренция е най-великия ?
и с какво е по велик ,важен или незнам си какво от следните мачове ..
България -Франция 2-0 Франция с Платини ,Тигана ,Жирес ,Фернандес и т.н...
България -Югославия 2-1 с двата брилянтни гола на Пламен Гетов
България -ГДР 2-1
България -Франция в Париж 2-1
България - Германия 3-2
Хайде да бъдем малко по реалисти ......
и с какво е по велик ,важен или незнам си какво от следните мачове ..
България -Франция 2-0 Франция с Платини ,Тигана ,Жирес ,Фернандес и т.н...
България -Югославия 2-1 с двата брилянтни гола на Пламен Гетов
България -ГДР 2-1
България -Франция в Париж 2-1
България - Германия 3-2
Хайде да бъдем малко по реалисти ......
Върни се в “Футбол - България”