Класация за форумен ТРОЛ на годината

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

kobzon

Re: Класация за форумен ТРОЛ на годината

Мнениеот kobzon » 24 дек 2015 07:06

Betchualeng Arnaikem написа:Александров заслужава наградата заради своите десетки профили, с които се из*ира на всяка срещната тема. А ако няма тема, която да употреби за тоалетна създава такава.

Аз нито се изсирам върху темите , нито ги използвам за тоалетна!
Просто истината е , че имам по-различно мнение , което е неудобно за евроатлантическите ченгета , понеже казвам неудобната за тях истина!Факт! :!:

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 24 дек 2015 11:50

dunavfc написа:Пичове, страшно бъркате терминологията ;) Едно е да си трол, друго е да си човек с различно мнение. Гледам, че повечето от вас са гласува ли за хора с които просто са на различни мнения или сте имали лични конфронтации с тях. Тролът е индивид, който има за цел да провокира и да дразни. Той няма идеология, кауза или мнение.

Хора като Станко и Александров не са тролове, а просто иронизират всичко и ни гъбаркат за да има емоции и спорове. Много често постовете им са доста оригинални и забавни, не носят никакъв негативизъм, затова и поставянето им в графата "тролове" ми се струва малко несправедливо. Тролът има за цел да спечели някакви дивиденти, тролейки и провокирайки в дадена област, докато споменатите колеги го правят за майтапа, нито търсят дивиденти, нито имат за цел да убеждават другите в нещо.

Дунавче,
това ти е най-добрият пост досега във форума. Продължавай да залагаш на твоята добронамереност и в живота.
Магията на този форум е да се заблавляваме, а не да изкарваме някакви дивиденти.

Odessit
Контакти:

Мнениеот Odessit » 24 дек 2015 11:56

dunavfc написа:Пичове, страшно бъркате терминологията ;) Едно е да си трол, друго е да си човек с различно мнение. Гледам, че повечето от вас са гласува ли за хора с които просто са на различни мнения или сте имали лични конфронтации с тях. Тролът е индивид, който има за цел да провокира и да дразни. Той няма идеология, кауза или мнение.

Хора като Станко и Александров не са тролове, а просто иронизират всичко и ни гъбаркат за да има емоции и спорове. Много често постовете им са доста оригинални и забавни, не носят никакъв негативизъм, затова и поставянето им в графата "тролове" ми се струва малко несправедливо. Тролът има за цел да спечели някакви дивиденти, тролейки и провокирайки в дадена област, докато споменатите колеги го правят за майтапа, нито търсят дивиденти, нито имат за цел да убеждават другите в нещо.

Александров не е никакъв трол, а напълно реална личност! Факт! И това модератоите го знаят отлично, затова е и цялата тази кампания срещу най-полезния за обществото ни потребител във форума.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 24 дек 2015 12:02

kobzon написа:Просто истината е , че имам по-различно мнение , което е неудобно за евроатлантическите ченгета , понеже казвам неудобната за тях истина!Факт!

Ти си двоен агент, знаем. ;)

Много добра игра, УЖ си русофил, но всъщност настройваш неутралните против Русия.
Така че, който пише срещу ченгетата, най-вероятно е от тях. :mrgreen:
Стар-византийски номер. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 24 дек 2015 12:15

Дунав, още в първия пост съм писал,че темата е да оценим творчеството и усилието на потребителите, никъде не съм писал, че целя да ги обидя :)

Александров е американски шпионин. От онея, които лижеха руски задници, а след това се завъртяха на 180 градуса. Сега ползва реториката от комунизма, за да настройва хората против Русия, която не е чак толкова кофти държава, примерно САЩ засега и водят по гнусотия ;)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 24 дек 2015 12:17

Soulen написа:Дунав, още в първия пост съм писал,че темата е да оценим творчеството и усилието на потребителите, никъде не съм писал, че целя да ги обидя :)

Александров е американски шпионин. От онея, които лижеха руски задници, а след това се завъртяха на 180 градуса. Сега ползва реториката от комунизма, за да настройва хората против Русия, която не е чак толкова кофти държава, примерно САЩ засега и водят по гнусотия ;)

Аз не визирах теб ;)

Потребителски аватар
Siegfried
Контакти:

Мнениеот Siegfried » 24 дек 2015 15:29

Гласувам с две ръце за себе си (Siegfried), защото самокритиката е майка на прогреса :!:

Наздраве и весели празници :idea:

Alkonost
Контакти:

Мнениеот Alkonost » 25 дек 2015 12:58

Captain Stottlemeyer написа:
Alkonost написа:Не е зле някой да спомене и за оплешивелия вече трол Капитан Стотттле..., цвъкащ напосоки из виртуалното пространство. Е, разбира се, липсва му младежкия устрем на ДАНС-чо, но пък не се знае как ще му се отрази пенсионирането догодина - може и той да свие гнездо тук някъде...

Най-после някоя от ушанките във форума да се сети за мен - вече се бях притеснил!... :lol: Благодаря ти, Alkonost (известен още като Гамаюн), благодаря ти, колхознико! Страна знает своих героев! ;) Иначе за пенсиониране ме е малко раничко - сигурно ме бъркаш с някоя фуражка от твоето обкръжение. ;) Все пак - благодаря за загрижеността и ти пожелавам, както се пее в песента: Пошëл бы ты нахуй, ты знаеш маршрут (инстинкты не врут)!... 8-)
Спокойной ночи, блядь засранная и ПТН-ХЛО!... :)

Кэп, за толкова години в този и други форуми не проумя, че е нелепо да правиш опити за комуникация на чужд език, без да владееш добре своя (да не се връщаме сега към времето, когато не само упорито твърдеше как е правилно да се пише "във България", защото така са те учили в елитната софийска гимназия, но дори го беше изтипосал и в подписа си). Давай го по-скромно - ще ти се смеят по-малко!
[offtopic]Май критическата не гази само жените.
http://www.segabg.com/article.php?id=12969[/offtopic]
Believe in her, if you are able...

Потребителски аватар
fc_chelsea
Контакти:

Мнениеот fc_chelsea » 30 дек 2015 17:44

1.Александров77
2.Санди74
3.СТАНКО

habarovsk

Мнениеот habarovsk » 01 яну 2016 15:36

2015-та година мина, май вече е време Soulen официално да обяви резултатите и победителят от класацията! 8-)
Само напомням! 8-)

Върни се в “Свободна зона”