Udoji90 написа:[offtopic]Не знам кой е гледал мача във вторник, ама Сити със сигурност имаха повече голови ситуации от домакините. Шмайхел ги извади, а и дузпичка не им дадоха на "гражданите". Лестър създадоха по-малко положения, а в няколко епизода от мача видимо панически чистеха топката при опити за удар на гостуващи играчи. Плюс това, май са първият отбор този сезон, който не успя да вкара на Ман Сити без Компани. И според мен "лисиците" няма да устискат и ще бъде успех за тях, ако останат в местата, даващи право на участие в ЕКТ.[/offtopic]Относно Ливърпул, съвсем реално ми изглежда да влязат в първите 4. Много вероятно според мен е да завършат пред Лестър и Палас, а също и пред Ман Юн (вече са равни с тях), ако "червените дяволи" продължават да са толкова неубедителни. Тотнъм също не са им недостижими. За титла трудно би станало този сезон - трябва първо Клоп да вземе нови, да си направи подготовка лятото и през следващия сезон може би ще са по-сериозен претендент.
Евала, единственото реалистично мнение, което не е дело на пубер в тази тема. Аз само се надявам да не стане така, че набързо да се изгуби тази инерция от последните 2 мача, предстои тежко гостуване на Уест Хам, а след това идвате вие и МЮ един след друг на Анфийлд. Гледайте да не ни откажете от Топ 4 рано-рано.