ОФК Пирин - Новини и всичко за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: БФС отново мачка ПИРИН

Мнениеот Кашчей » 31 дек 2015 11:27

peliforewer написа:
sslevski написа:А пък според мен розовите са ги пратили,защото искат пак футболисти без пари.Така по добре ли е с обвиненията?

Изпълнителният директор на Пирин Емил Наков потвърди, че младата звезда на „орлетата” Станислав Костов ще премине в Левски. Football24.bg първи съобщи за трансфера, който трябва да стане факт на 10 януари.

Тогава Костов трябва да разтрогне договора си с клуба от Благоевград. Така Левски ще получи младата надежда за символичната сума от 30 000 лв., която се плаща като копменсация на клубовете, чиито играчи под 23 години преминават в друг тим.

Нападателят ще подпише договор до 2014 година и ще прибира по 3 000лв. на месец. Междувременно Наков призна, че е безкрайно разочарован от поведението на Костов, който нееднократно е заявявал лоялността си към Пирин.
http://football24.bg/novina/44662-emil- ... i-bez-pari Костов не е отишъл в Левски единствено заради това че Наков е поискал от Батков 100 хил.лв. за себе си.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1 ... 0%BE%D0%B2
Тук явно много лъжат за клубовете, в които е играл Станислав Костов. Сега ще те помоля да намериш кога е играл в Левски! Може да провериш и дали е играл в ЦСКА!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 дек 2015 11:59

Кашчей написа:
peliforewer написа:
sslevski написа:А пък според мен розовите са ги пратили,защото искат пак футболисти без пари.Така по добре ли е с обвиненията?

Изпълнителният директор на Пирин Емил Наков потвърди, че младата звезда на „орлетата” Станислав Костов ще премине в Левски. Football24.bg първи съобщи за трансфера, който трябва да стане факт на 10 януари.

Тогава Костов трябва да разтрогне договора си с клуба от Благоевград. Така Левски ще получи младата надежда за символичната сума от 30 000 лв., която се плаща като копменсация на клубовете, чиито играчи под 23 години преминават в друг тим.

Нападателят ще подпише договор до 2014 година и ще прибира по 3 000лв. на месец. Междувременно Наков призна, че е безкрайно разочарован от поведението на Костов, който нееднократно е заявявал лоялността си към Пирин.
http://football24.bg/novina/44662-emil- ... i-bez-pari Костов не е отишъл в Левски единствено заради това че Наков е поискал от Батков 100 хил.лв. за себе си.

https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1 ... 0%BE%D0%B2
Тук явно много лъжат за клубовете, в които е играл Станислав Костов. Сега ще те помоля да намериш кога е играл в Левски! Може да провериш и дали е играл в ЦСКА!

Знам че и през празниците си на своя пост ;) ,някъде да съм писал че е играл в Левски,това беше мерак на Емил Наков,да подари на Левски всички по-кадърни футболисти на Пирин,като естествено комисионните трябваше да отидат в неговия джоб.А това че Костов е отишъл в ЦСКА се дължи на неговия роднина от УС на Пирин Петър Байкушев,който го е купил за Пирин от школата на Иво Андонов и след като Наков ударил на камък с Батков за комисионите и Костов не е получавал 5 месеца заплата в Пирин,Байкушев го е предложил на ЦСКА.Преди да ме залееш с думи за морал и правилници ще ти припомня колко футболисти е загубил ЦСКА за това че не са получили 2 заплати,последно се сещам за Карачанаков,Де Коща,Бадема има и мн.други.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 дек 2015 12:22

Пели, направо ме разплака от умиление, след като разбрах, че Костов не е отишъл в Левски само заради комисионната на Наков, но е отишъл в ЦСКА заради благородството на Байкушев. И колко му платихте, ако смея да попитам? Пирин видяха ли нещо от тези пари?!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
obi4am_pirin
Контакти:

Мнениеот obi4am_pirin » 31 дек 2015 12:38

Комисионни,подаръци,школи...пишете всевъзможни олигофрении,но в крайна сметка трябва да е ясно,че школата на Пирин е най-добрата в България.Най-добрият футболист е продукт на тази школа...Това е.Знам, че е тъпо и гадно,но това е истината.Школите ви не работят...може би заради бездарни треньори,може би материала в София е некачествен. :lol:
damyanov1963:

Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 дек 2015 13:11

Кашчей написа:Пели, направо ме разплака от умиление, след като разбрах, че Костов не е отишъл в Левски само заради комисионната на Наков, но е отишъл в ЦСКА заради благородството на Байкушев. И колко му платихте, ако смея да попитам? Пирин видяха ли нещо от тези пари?!

Не плачи ,а мисли,написах ти че Костов преминава в ЦСКА заради това че не е получил 5 заплати,а Байкушев му е роднина и е избрал най-доброто за него.За тебе ЦСКА като му крадат футболисти заради две неполучени заплати е нормално,но ако не дай си боже ЦСКА вземе някой футболист по същата причина са престъпници.Що се отнася до школата на Пирин ,наистина е много добра,жалкото е че по финансови причини най-добрите от тази школа не могат да останат в Благоевград.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 31 дек 2015 13:16

peliforewer написа:
Кашчей написа:Пели, направо ме разплака от умиление, след като разбрах, че Костов не е отишъл в Левски само заради комисионната на Наков, но е отишъл в ЦСКА заради благородството на Байкушев. И колко му платихте, ако смея да попитам? Пирин видяха ли нещо от тези пари?!

Не плачи ,а мисли,написах ти че Костов преминава в ЦСКА заради това че не е получил 5 заплати,а Байкушев му е роднина и е избрал най-доброто за него.За тебе ЦСКА като му крадат футболисти заради две неполучени заплати е нормално,но ако не дай си боже ЦСКА вземе някой футболист по същата причина са престъпници.Що се отнася до школата на Пирин ,наистина е много добра,жалкото е че по финансови причини най-добрите от тази школа не могат да останат в Благоевград.

Аха, заради 5 неполучени заплати в ЦСКА, а в изказването на Наков за Левски, с колко неполучени заплати е щял да разтрогне Костов? След като ЦСКА е бил най-добрият вариант (ЦСКА на ТИТАН 8-) ), защо остава само една година при вас?!
Между другото, този младеж за 5 години сменя 4 отбора, което не говори добре за нещо, но не се наемам да твърдя какво точно.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 31 дек 2015 13:48

В ЦСКА трябва да се докажеш,ако ставаш ,оставаш,ако не, пробваш другаде.За доста млади надежди ЦСКА е висока летва и въпреки че феновете се сърдят на треньорите че не им дават достатъчно игрово време,нямам спомен на освободен млад футболист от ЦСКА да е впечатлил в друг отбор.
W84me ( Блатер) ..

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 31 дек 2015 14:45

Интересни разкрития направи наставникът на Пирин Наджи Шенсой пред авторитетния турски вестник "Хюриет". Той направи равносметка на работата си с "орлетата" и разкри, че дори са били пращани допинг-ченгета да правят проверки на играчите му. "Поех отбора в много тежък момент, все още не беше записал победа и беше на дъното. Върнах увереността на момчетата, те си повярваха и започнаха да бият. Аз говорех за морален стимул за момчетата и явно са ме разбрали погрешно, защото ни пратиха проверка за допинг", сподели Шенсой в интервюто за вестника. Той говори и за плановете си за бъдещата кариера. Къде на шега, къде наистина, той сподели, че мечтата му е да води националния отбор на Турция, но сам знае, че това е трудно постижимо и се е концентрирал върху кариерата си извън страната. .. "Мечтата ми е да водя националния отбор (смее се). Но най-важното е да водя със страст отборите, на които съм начело", сподели още роденият в Косово специалист, който има турско гражданство.

http://www.blitz.bg/sport/article/303569

Очевидно най-добрият разказвач на вицове сред футболните треньори и най-добрият футболен треньор сред разказвачите на вицове отново е бил на висота, достойна за храна на жълтите медии и на балъците у нас... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 31 дек 2015 16:37

obi4am_pirin написа:може би материала в София е некачествен.

По мача със Славия ли съдиш?! :oops: :oops: :oops:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
slavia_forever
Контакти:

Мнениеот slavia_forever » 31 дек 2015 16:48

Captain Stottlemeyer написа: Аз говорех за морален стимул за момчетата и явно са ме разбрали погрешно, защото ни пратиха проверка за допинг", сподели Шенсой в интервюто за вестника.

Хубаво, че се е изяснил за стимулите, макар и вероятно вече да е без значение. :lol:
Защо ги мачкат "орлетата" по този начин като ги проверяват за допинг - това си е абсурд и несправедливост?! :?:
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]

Върни се в “Пирин”