PSvilenov написа:Не мразя Бентеке , целият форум ли си мисли че имам някаква мъст към този човек ? Единственият футболист дето наистина мразя е Патрис Евра. Тоя се разкри що за леке и боклук е след историята със Суарес.
[offtopic]Ей, братче, все си казвам, че няма да се занимавам, ама не се издържа. Ако ще и десет аватара с Клоп да си сложиш, ако ще да си го татуираш, пак тотално няма да схванеш за какво иде реч. Ти, пич, не гледаш мачове на Ливърпул, ти поглеждаш 10 минутки, чудиш се за какво да се хванеш и я "зачесваш" клавиатурата. Помня много добре как обяви 20 годишния Ориги за тотално дърво след десет минути в дебюта му и после се сърдеше, че не ти отговарях по време на мача. В който впрочем Ориги вкара гол и удари две греди, доколкото си спомням. Не виждам как можеш да анализираш играта на Бентеке, тъй като ти очевидно не следиш играта, а само бълваш хейт. Замисли се ти защо целия форум мисли, че го мразиш. И тук идва любимия ми цитат: "Като видях колко струва, веднага ми стана антипатичен". Е как ще ти стане антипатичен, бе, пич? Да не я определя той този цена? Това просто показва за пореден път за какви предразсъдъци говорим. Аз също не бях особено ентусиазиран от покупката на Бентеке, но момчето се старае, свиква с отбора и подобрява играта си. Не ми пука колко са платили за него. Пука ми, че носи фланелката на Ливърпул и дава всичко от себе си. И ще го подкрепям. Днес движението му беше доста по-добро, взаимодействието с другите - също. Отбеляза ли това? Не. Пускаш пак някакви всеобщи критики, които нямат общо с представянето му днес. Тук всеки се чувства голям разбирко, само ако критикува, плюе и измисля унизителни прякори. А това е точно обратно на това, което Клоп се опитва да постигне - позитивна нагласа и вяра в отбора. За това го обичат навсякъде. Хареса ми като каза, че му се струва, че сякаш всички в Англия вярват само в трансферите - а той вярва в тренировките. И резултата - можете ли да познаете Деян Ловрен? Аз не. Сигурен съм, че и Бентеке ще започне да носи повече голове и радост. Сигурен съм, че и Фирмино ще намери своята игра. Миньоле също "много обичан" от форумните герои завършва годината с най-много сухи мрежи - и то при условие, че защитата пред него не е точно най-стабилната. Или и това няма значение? Нали е "шаран". Отпред пък си имаме "пъпеш". Някой искаше пък да намалява заплатата на Стъридж. Въобще, какво да кажа повече...[/offtopic]