Съндърланд - Ливърпул 30.12.2015 |21:45| 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Re: Съндърланд - Ливърпул 30.12.2015 |21:45|

Мнениеот Jürgen » 31 дек 2015 00:15

PSvilenov написа:Интересно ми е два подобни пропуска на Бентеке като тези срещу Лестър или днес като ги направи пак след някоя и друга седмица, но сме в изоставаща позиция дали още ще има подобни коментари.

Дай да гледаме реално на нещата. Бентеке освен пропуска вкара и гол. Освен минус има и плюс 8-). Нормално е такива пропуски да носят критики, независимо дали водиш с 1:0 или с 4:0, или пък губиш. Но когато се справи заслужава да му се признае, не само да търпи критики. Това не важи само за Бентеке, а по принцип.
Лека нощ от мен ;) !

Потребителски аватар
VDP
Контакти:

Мнениеот VDP » 31 дек 2015 00:35

PSvilenov написа:Дали имам проблем с пропуска на Айб? Не , нямам . Айб влезна като резерва в моментна нагласа пазене на резултата. Айб не е централна фигура в отборът . Айб е млад . Айб изигра ситуацията правилно и техниката на изстрела му изневери . Тоест момчето още преди да играе с топката знае какво иска да направи . Айб мисли и има футболен интелект .

Факт! Айб е млад. Айб мисли и има футболен интелект, но и Айб изпуска или защото за него не са дадени 32 млн. може?
Айб си е наше момче и аз също страшно му симпатизирам (и го дадох за пример само зашото изпусна и той днеска). Като говорим за млади, за теб белгиеца стар ли е на 25? И за него се дадоха тези пари за да решава мачове с головете си. Да изпуска положения, но докато прави това за което е на терена. т.е. решава ти втори труден мач с головете си, не мисля, че си обективен в критиката си.
PSvilenov написа:Интересно ми е два подобни пропуска на Бентеке като тези срещу Лестър или днес като ги направи пак след някоя и друга седмица, но сме в изоставаща позиция дали още ще има подобни коментари.

Да ако направи такъв пропуск при негативен резултат и аз бих му сипал. Но когато преди това е отбелязъл и измъква мачове, и то срещу затворени отбори срещу който не знаем как ще им вкараме гол, бих му простил пропуска и ще се въздържам от критика. ;)
Аз за разлика от теб не харесвам, но и не мразя Бентеке! И му се радвам когато носи победи на отбора! А при теб нещата са едностранчеви и би казал на бялото черно, стига за това да изкараш виновен белгиеца.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 31 дек 2015 01:11

Не мразя Бентеке , целият форум ли си мисли че имам някаква мъст към този човек ? Единственият футболист дето наистина мразя е Патрис Евра. Тоя се разкри що за леке и боклук е след историята със Суарес.

Теорията, че Бентеке сам на гръб ни е спечелил 9 точки с три пъти по 1;0 е несериозна . Две от тях станаха при Клоп и видно затваряхме мача след като поведохме . Отзад Ловрен и Сако са безгрешни . Клайн и Морено превключват от едното наказателно до другото под 10 секунди с тия техните спринтове . Играта придобива друг вид след като излезем начело в мача.
Когато белгиецът беше закупен много от вас сияеха от щастие, че сме си решили проблемите в атака . Определяха го мнозинството като световно класен нападател . Аз бях против подобен трансфер , исках да вземем някой като Ингс или Лаказет като стил на игра , но аз не решавам подобни казуси тъй като съм простичък фен дето си чеша клавиатурата тук . Все пак с тая нагласа Бентеке не ми допадаше , като разбрах цената му ми стана антипатичен . Прегледах му головете за Вила , който не бях виждал досега и не намерих нищо специално в него . Дори ролята му на таран е колеблива . При нас показва същото каквото показваше и преди във ВЛ . Ясно е и на слепец, че Вила ни ограбиха това лято . Ако оставим цената настрана , Бентеке не е толкова лош нападател . Обаче тоя дърварски футбол дето е свикнал да играе няма да я бъде тука. Хендерсън , Коутиньо , Фирмино , понякога и Джан и Лалана играят бърз , динамичен , с едно докосване , техничен футбол и изведнъж се подава на Бентеке който - А) пресичат му калпавият бас и става контра Б) връща топката рязко към Сако или Ловрен . Понякога прави опит да пропусне топката , най често с адресат Фирмино който остава неразбран за никой от 21те играча на терена . Играта с глава ? Че той не помня кога е свалил топката успешно към някой фланг ? Колко пъти играчи затръгват зад него и той отиграва топката балонно отивайки в ръцете на вратаря . Техниката му е нулева, позиционирането му е кошмарно и винаги е закъснял за центрирането независимо по земя или високо . Морено и Клайн не ги правят тия центрирания нон стоп случайно . Играта му на двоен пас е скандално слаба, макар че днес с Коутиньо направиха 2-3 нелоши взаимодействия . Също така от всички мачове не мога да си спомня и веднъж той да е тръгнал да играе на двоен с някой съотборник .
Та на мен това ми е проблемът с него . Не се вписва изобщо в играта . Пропуск 1 на 1 срещу Сити , срещу Арсенал с пенсионерското му докосване през първото полувреме , на празна врата оня ден или днес лесно ще ги преглътна . Това е нищо , проблемът ми е цялостният му принос отпред. Аз имам чувството че сме с 10 човека през повечето време . И вече на 25 години човек да искаш да промени всичко това в играта си е смешно . Няма как да стане , а дори да може ще отнеме много време и много воля . Той е усъвършенстван да играе неговата си игра вече , не е юноша на който да му изтъкнеш грешките и да се старае да се развива с мисълта да ги поправи

Весела Нова Година на всички и приятно изкарване на празниците !

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 31 дек 2015 03:11

James Pearce ‏@JamesPearceEcho 6h6 hours ago

Joe Allen travelled to the North East but was sent home due to a virus. Hence the midfielder's absence from the #LFC squad tonight.

Our attack is really not cohesive. Benteke static and isolated, Coutinho aimlessly shooting, Firmino casual and Lallana anonymous.

It's hard for our players to get genuine assists, when our attackers miss so many easy chances. Firmino should have had two in 5 minutes.

Benteke is just one of those players who can score in every game and still leave you thoroughly disapppointed with his performance.

5 clean sheets in 7 games for Sakho and Lovren.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 31 дек 2015 04:02

PSvilenov написа:Не мразя Бентеке , целият форум ли си мисли че имам някаква мъст към този човек ? Единственият футболист дето наистина мразя е Патрис Евра. Тоя се разкри що за леке и боклук е след историята със Суарес.

[offtopic]Ей, братче, все си казвам, че няма да се занимавам, ама не се издържа. Ако ще и десет аватара с Клоп да си сложиш, ако ще да си го татуираш, пак тотално няма да схванеш за какво иде реч. Ти, пич, не гледаш мачове на Ливърпул, ти поглеждаш 10 минутки, чудиш се за какво да се хванеш и я "зачесваш" клавиатурата. Помня много добре как обяви 20 годишния Ориги за тотално дърво след десет минути в дебюта му и после се сърдеше, че не ти отговарях по време на мача. В който впрочем Ориги вкара гол и удари две греди, доколкото си спомням. Не виждам как можеш да анализираш играта на Бентеке, тъй като ти очевидно не следиш играта, а само бълваш хейт. Замисли се ти защо целия форум мисли, че го мразиш. И тук идва любимия ми цитат: "Като видях колко струва, веднага ми стана антипатичен". Е как ще ти стане антипатичен, бе, пич? Да не я определя той този цена? Това просто показва за пореден път за какви предразсъдъци говорим. Аз също не бях особено ентусиазиран от покупката на Бентеке, но момчето се старае, свиква с отбора и подобрява играта си. Не ми пука колко са платили за него. Пука ми, че носи фланелката на Ливърпул и дава всичко от себе си. И ще го подкрепям. Днес движението му беше доста по-добро, взаимодействието с другите - също. Отбеляза ли това? Не. Пускаш пак някакви всеобщи критики, които нямат общо с представянето му днес. Тук всеки се чувства голям разбирко, само ако критикува, плюе и измисля унизителни прякори. А това е точно обратно на това, което Клоп се опитва да постигне - позитивна нагласа и вяра в отбора. За това го обичат навсякъде. Хареса ми като каза, че му се струва, че сякаш всички в Англия вярват само в трансферите - а той вярва в тренировките. И резултата - можете ли да познаете Деян Ловрен? Аз не. Сигурен съм, че и Бентеке ще започне да носи повече голове и радост. Сигурен съм, че и Фирмино ще намери своята игра. Миньоле също "много обичан" от форумните герои завършва годината с най-много сухи мрежи - и то при условие, че защитата пред него не е точно най-стабилната. Или и това няма значение? Нали е "шаран". Отпред пък си имаме "пъпеш". Някой искаше пък да намалява заплатата на Стъридж. Въобще, какво да кажа повече...[/offtopic]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 31 дек 2015 15:03

d1mitar написа:7 метра врата и пак оцели вратаря... никакво самочувстие и увереност в бентеке, добре че не трябваша да я мисли при гола :D
@iliev -> liverpool/viewtopic.php?f=24&t=88683&p=7078642#p7078642

Не е лошо това да го преведеш за вълка , че явно английският му куца и то сериозно. Както казах и преди само пропуска на празна врата втори пореден мач ме дразни.
Тези положение Бентеке трябва да ги вкарва ако иска да бъде титуляр. Относно тичането , пресирането и т.н. имай кой да го следи и ще му обърнат внимание.
Нямам нищо против Бентеке стига тези положения да вземе да почне да ги вкарва. Поне за мен щом играе на върха на атаката тези положение трябва да ги вкарва дори да го бутнеш от сън. И ако ги беше вкарал и двете щеше да затвори точно на време и 2 мача и всички щяхме да сме доволни и едва ли някой щеше да го критикува.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Ливърпул”