PSvilenov написа:gogovcite написа:Тук ме изпревари. Тъкмо щях да пиша, че след като Богдан игра толкова слабо във ВЛ Миноле ми се струва много стабилен. Не знам дали заради сравнението между двамата, но съм много по-спокоен, когато Миноле е на вратата.
Спирам дискусията да не досаждаме на останалите. Ясно е, че имаме различни гледни точки за повечето теми с отбора.
Бентеке пропусна. Не си капо
Не е смешно . Трагично е . Нито се бия в гърдите , нито се правя вижте ме чуйте ме . Още като му разбрах трансферната сума се отказах от този . Статистиките не ме интересуват . Вкарвал е за Вила , вкарва и за нас от време на време , но не играе с отбора . Стилът му на игра е от където и да го погледнеш дърварски . Не на таран, а дърварски . Има разлика
Следващите шефове на Роджърс да си вземат поука и да му дават жълти стотинки за трансфери на тоя слабоумник
Хайде и ти пак почна, сумата та сумата!? Ти ли я даде или? 50 млн. за Керъл дадохме и още го защитаваш, а Бентеке за половин сезом и 32 млн. го изпревари по голове за отбора. Да има още много какво още да се иска от него, но днес се бори, откриваше, вкара и си личи, че разговора с Клоп го е взел на сериозно. Да изпусна накрая, но преди това и Айб изпусне не по-малко чисто положение, важното е, че бихме и всички играха с желание и себераздаване до последно, а това е пътя към успеха.
И най-вече имайте вяра в Клоп и отбора!
Честита победа и весело посрещане на новата година на всички!