Съндърланд - Ливърпул 30.12.2015 |21:45| 0-1 FT

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
VDP
Контакти:

Re: Съндърланд - Ливърпул 30.12.2015 |21:45|

Мнениеот VDP » 30 дек 2015 23:47

PSvilenov написа:
gogovcite написа:Тук ме изпревари. Тъкмо щях да пиша, че след като Богдан игра толкова слабо във ВЛ Миноле ми се струва много стабилен. Не знам дали заради сравнението между двамата, но съм много по-спокоен, когато Миноле е на вратата.
Спирам дискусията да не досаждаме на останалите. Ясно е, че имаме различни гледни точки за повечето теми с отбора.
Бентеке пропусна :mrgreen:. Не си капо :mrgreen:

Не е смешно . Трагично е . Нито се бия в гърдите , нито се правя вижте ме чуйте ме . Още като му разбрах трансферната сума се отказах от този . Статистиките не ме интересуват . Вкарвал е за Вила , вкарва и за нас от време на време , но не играе с отбора . Стилът му на игра е от където и да го погледнеш дърварски . Не на таран, а дърварски . Има разлика

Следващите шефове на Роджърс да си вземат поука и да му дават жълти стотинки за трансфери на тоя слабоумник

Хайде и ти пак почна, сумата та сумата!? Ти ли я даде или? 50 млн. за Керъл дадохме и още го защитаваш, а Бентеке за половин сезом и 32 млн. го изпревари по голове за отбора. Да има още много какво още да се иска от него, но днес се бори, откриваше, вкара и си личи, че разговора с Клоп го е взел на сериозно. Да изпусна накрая, но преди това и Айб изпусне не по-малко чисто положение, важното е, че бихме и всички играха с желание и себераздаване до последно, а това е пътя към успеха.
И най-вече имайте вяра в Клоп и отбора!
Честита победа и весело посрещане на новата година на всички!

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 30 дек 2015 23:48

Миньоле е вратаря с най - много чисти мрежи за 2015 година :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 30 дек 2015 23:48

Аз си мисля, че Бентеке има някакъв проблем с увереността.... Днес специално се стара, а накрая изглеждаше доста разочарован, въпреки, че той донесе победата. Надявам се заедно с Клоп да преодолеят проблема за доброто на всички ;).
Честита победа, момчета! :)

Потребителски аватар
lyubomir_v
Контакти:

Мнениеот lyubomir_v » 30 дек 2015 23:49

Свиленов, ще спиш спокойно, Бентеке пак пропусна :) Но наистина, такива положения не се пропускат, особено когато водиш само с 1-0 и те очакват центрирания, сигурен съм че Миноле му е бил най-сърдит :) така че му пишем още една черна точка на черньото
Днес надиграхме "котките", но направихме доста аристократични пропуски, добре че те са гола-вода и нямат високи нападатели за игра с глава, че щяхме да потреперим накрая. Коутиньо - слаб, загуби си самочувствието това момче. Фирмино днес игра по-добре от предните мачове, има надежда за него. За мен играч на мача е Емре Джан, отлична игра в полузащитата.
Изпратихме годината с победа, дано така и да я започнем. In Kloppo we trust ! YNWA

sonor
Контакти:

Мнениеот sonor » 30 дек 2015 23:50

Стига сте се нахвърляли върху Бентеке. Момчето вкарва и се старае, няма как да го сравняваме със супер класа, като Суарез, който щеше да вкара тези голове накрая на миналия и сегашния мач.
Има хляб в Бен, мисля, че ще се развие нагоре с участието на хер Клоп. Личи си липсата на Милнър, дано скоро се върне в игра.

sokolche1
Контакти:

Мнениеот sokolche1 » 30 дек 2015 23:50

Със тая игра колко главоболия ни чакат, а след 2 дена ни чака нов мач.Капнахме второто полувреме и бяхме на косъм от изненадата.Да треперя с/у най-бездарния отбор в лигата.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 30 дек 2015 23:54

VDP написа:
PSvilenov написа:
gogovcite написа:Тук ме изпревари. Тъкмо щях да пиша, че след като Богдан игра толкова слабо във ВЛ Миноле ми се струва много стабилен. Не знам дали заради сравнението между двамата, но съм много по-спокоен, когато Миноле е на вратата.
Спирам дискусията да не досаждаме на останалите. Ясно е, че имаме различни гледни точки за повечето теми с отбора.
Бентеке пропусна :mrgreen:. Не си капо :mrgreen:

Не е смешно . Трагично е . Нито се бия в гърдите , нито се правя вижте ме чуйте ме . Още като му разбрах трансферната сума се отказах от този . Статистиките не ме интересуват . Вкарвал е за Вила , вкарва и за нас от време на време , но не играе с отбора . Стилът му на игра е от където и да го погледнеш дърварски . Не на таран, а дърварски . Има разлика

Следващите шефове на Роджърс да си вземат поука и да му дават жълти стотинки за трансфери на тоя слабоумник

Хайде и ти пак почна, сумата та сумата!? Ти ли я даде или? 50 млн. за Керъл дадохме и още го защитаваш, а Бентеке за половин сезом и 32 млн. го изпревари по голове за отбора. Да има още много какво още да се иска от него, но днес се бори, откриваше, вкара и си личи, че разговора с Клоп го е взел на сериозно. Да изпусна накрая, но преди това и Айб изпусне не по-малко чисто положение, важното е, че бихме и всички играха с желание и себераздаване до последно, а това е пътя към успеха.
И най-вече имайте вяра в Клоп и отбора!
Честита победа и весело посрещане на новата година на всички!

Най- мразя пък некой да ми каже ти ли ги плащаш тия пари . Няма да се повтарям защо 33 милиона за тоя , 35 за Керъл и други знайни и не знайни издънки са ми голям проблем. Не съм оня психар тука с дългите еднакви постове . Провери назад ако те интересува и ще разбереш .

Дали имам проблем с пропуска на Айб? Не , нямам . Айб влезна като резерва в моментна нагласа пазене на резултата. Айб не е централна фигура в отборът . Айб е млад . Айб изигра ситуацията правилно и техниката на изстрела му изневери . Тоест момчето още преди да играе с топката знае какво иска да направи . Айб мисли и има футболен интелект .

Интересно ми е два подобни пропуска на Бентеке като тези срещу Лестър или днес като ги направи пак след някоя и друга седмица, но сме в изоставаща позиция дали още ще има подобни коментари.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 30 дек 2015 23:55

Честита победа на всички фенове на Ливърпул и не само да сте живи и здрави хора и нека новата година ни донесе много успехи на любимия отбор и лични също ;)
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

d1mitar
Контакти:

Мнениеот d1mitar » 30 дек 2015 23:57

7 метра врата и пак оцели вратаря... никакво самочувстие и увереност в бентеке, добре че не трябваша да я мисли при гола :D

@iliev -> liverpool/viewtopic.php?f=24&t=88683&p=7078642#p7078642

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 31 дек 2015 00:09

Честита победа, не я постигнахме както се надявах, но най-важното са трите точки и начина, по който изпращаме 2015. Аз лично се надявам новата 2016 да ни върне футбола от ШЛ на Анфийлд, както и да се направят доста промени в състава през лятото, защото имаме крещяща нужда от класа в отбора. Аз вярвам във Фирмино, класен футболист е, на който му е още трудно да свикне в Англия, но още напролет вярвам, че ще е по-добър от това, което показва до момента. Днес имаше огромният малшанс да не се разпише, пожелавам му го срещу Уест Хам, защото го заслужава. Така като гледам претендентите ни за Топ 4, нито взимам на сериозно Кристъл Палас, нито дори Лестър, които според мен ще паднат доста в класирането до края на сезона. Шансове си има, зависи от нас дали ще се преборим с МЮ, защото Тотнъм все повече изглежда като третият сигурен участник в ШЛ догодина. :P
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”