Който има мъжко сърце, българско име - тема за размисъл....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Който има мъжко сърце, българско име - тема за размисъл.
Не се притеснявайте, в НАТО и в ЕС сме. Те защитават членовете си. Нъл тъй ?
Жълто-черен Пловдив написа:PFC Litex написа:Alex написа: Ще се борим допоследно за България! Така се раждат истински мъже!
Любимите ми интернет коментари.
То мускули, то смелост, то мъжество . ..
Притрябвало му е на някой някаква територия, където няма нищо полезно и икономически изгодно.
Грешиш, приятелю.
Неосманизмът не се основава само на преки икономически ползи, а на чувство за величие. Тук има някакъв вид идеология, която не е пряко материалистична. АКо Ердоган мислеше икономически рационално, нямаше да тръгне да си го мери с Путин.
Ей го , мурзилката се издаде. Товарищ Путкин има решение за всеки от нас.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
-
James Beattie
Eminem написа:Не се притеснявайте, в НАТО и в ЕС сме. Те защитават членовете си. Нъл тъй ?
НАТО и ЕС не могат да ни защитят. Той Путин ни атакува чрез радиовълни и други видове облъчване. Русофилите трябва сами да се осъзнаят!
Аз затова си стоя с фолиото на главата, за да не могат да ме облъчат. Ако има останали нормални българи , правете същото. Русофилията е по-коварна болест и от чумата!
Eminem написа:Не се притеснявайте, в НАТО и в ЕС сме. Те защитават членовете си. Нъл тъй ?
Да, ама въпроса е какво ще стане, ако се случи нещо подобно на това в Кипър от 1974 година.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]
HoUs4oOL написа:Eminem написа:Не се притеснявайте, в НАТО и в ЕС сме. Те защитават членовете си. Нъл тъй ?
Да, ама въпроса е какво ще стане, ако се случи нещо подобно на това в Кипър от 1974 година.
ЩЕ ДОЙДАТ "ЗЕЛЕНИТЕ ЧОВЕЧЕТА" И ЩЕ СТАНЕ КАТО В КРИМ МИНАЛАТА ГОДИНА.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !
-
James Beattie
Путин , веднага се появи под мнението ми... Другарю, колкото и да се опитваш, няма да ме русофилизираш! Ходи си играй с Башар Асад на "шах" в палата му.
Жълто-черен Пловдив написа:PFC Litex написа:Alex написа: Ще се борим допоследно за България! Така се раждат истински мъже!
Любимите ми интернет коментари.
То мускули, то смелост, то мъжество . ..
Притрябвало му е на някой някаква територия, където няма нищо полезно и икономически изгодно.
Грешиш, приятелю.
Неосманизмът не се основава само на преки икономически ползи, а на чувство за величие. Тук има някакъв вид идеология, която не е пряко материалистична. АКо Ердоган мислеше икономически рационално, нямаше да тръгне да си го мери с Путин.
Всичко на този свят се върти около парите и жените, тези идеологии отдавна умряха.

irradeum написа:Вал написа:irradeum написа:ММ1914 написа:irradeum написа:Няколко пъпчиви юноши се правят на кръвожадни , след като само са виждали стрелба и смърт във Counter Strike и Call of duty. Други призовават да се върне казармата, но не са чували гърмеж на друго , освен пиратка, докато майките им ги будят по обяд да стават да закусят. Чудя се да се смея ли или да плача ?![]()
![]()
Пич, казармата трябва да се върне. Не е задължително да е 2 години. Но трябва да се има елементарна култура на боравене с оръжие, да имат елементарна ФП.
Явно не си бил редник в социалистическа казарма. Нямаш и понятие за какво иде реч и за това ти е простено. Няма как 150 килограмов фелдфебел да те научи на ФП . Апропо , има безброй начини да понаучиш нещо за боравенето с оръжие и без да чистиш кенефи или да строиш вила за Началник щаба.
А ти бил ли си? Аз съм бил и не ме е учел на ФП 150 кг фелтфебел. Даже и фелтфебели нямаше. Няма кой друг да ти чисти кенефите, освен самия ти. Все пак се научаваш да си чистиш лайната. Ако ти си строил вила за да се натягаш, това си е твой проблем. А че си е губене на време и живот е друг въпрос. Но друго си е всеки да може да троши мишените от 350 м и комшиите те уважават. Сега имаме армия в Афганистан, Ирак, а 20 000 свободно преминаха границата. Че това е повече от нашата армия бе!
Бил си писар или готвач. Едно е сигурно - нямаш си понятие и се правиш на герой. Трошил си моливи в острилките или най много леглото в някое мърляво караулно.Ако си изстрелял повече от 100 патрона за цялата си служба,сигурно половината са били халосни.. НИКОЙ НИКОГА НЕ НИ Е УВАЖАВАЛ КАТО ВОЕННА СИЛА В ПОСЛЕДНИТЕ 70 години, защото не бяхме такава , а разчитахме на помощ от руснаците, а сега от НАТО. Армия се прави с много пари и с патриоти. За съжаление нямаме нито едното , нито другото , а и едва ли скоро ще имаме .
Ако не си патриот си е жалко за тебе.
HoUs4oOL написа:Eminem написа:Не се притеснявайте, в НАТО и в ЕС сме. Те защитават членовете си. Нъл тъй ?
Турция ще каже, че тази територия е тяхна, а НАТО(САЩ) ще каже, че сме терорист номер 10 в света и ще помогнат на Турция, за да изградят заедно демокрация тук. В този момент от небето ще започнат да падат бомби..ъъъъ шоколадови боМбони исках да кажа.
Вал написа:irradeum написа:Вал написа:irradeum написа:ММ1914 написа:irradeum написа:Няколко пъпчиви юноши се правят на кръвожадни , след като само са виждали стрелба и смърт във Counter Strike и Call of duty. Други призовават да се върне казармата, но не са чували гърмеж на друго , освен пиратка, докато майките им ги будят по обяд да стават да закусят. Чудя се да се смея ли или да плача ?![]()
![]()
Пич, казармата трябва да се върне. Не е задължително да е 2 години. Но трябва да се има елементарна култура на боравене с оръжие, да имат елементарна ФП.
Явно не си бил редник в социалистическа казарма. Нямаш и понятие за какво иде реч и за това ти е простено. Няма как 150 килограмов фелдфебел да те научи на ФП . Апропо , има безброй начини да понаучиш нещо за боравенето с оръжие и без да чистиш кенефи или да строиш вила за Началник щаба.
А ти бил ли си? Аз съм бил и не ме е учел на ФП 150 кг фелтфебел. Даже и фелтфебели нямаше. Няма кой друг да ти чисти кенефите, освен самия ти. Все пак се научаваш да си чистиш лайната. Ако ти си строил вила за да се натягаш, това си е твой проблем. А че си е губене на време и живот е друг въпрос. Но друго си е всеки да може да троши мишените от 350 м и комшиите те уважават. Сега имаме армия в Афганистан, Ирак, а 20 000 свободно преминаха границата. Че това е повече от нашата армия бе!
Бил си писар или готвач. Едно е сигурно - нямаш си понятие и се правиш на герой. Трошил си моливи в острилките или най много леглото в някое мърляво караулно.Ако си изстрелял повече от 100 патрона за цялата си служба,сигурно половината са били халосни.. НИКОЙ НИКОГА НЕ НИ Е УВАЖАВАЛ КАТО ВОЕННА СИЛА В ПОСЛЕДНИТЕ 70 години, защото не бяхме такава , а разчитахме на помощ от руснаците, а сега от НАТО. Армия се прави с много пари и с патриоти. За съжаление нямаме нито едното , нито другото , а и едва ли скоро ще имаме .
Ако не си патриот си е жалко за тебе.
Ако за тебе да си патриот е да гледаш нон стоп телевизии "Алфа" и "Скат" значи не съм такъв.