Alex написа:Финголфин написа:Alex написа:И братята руси ще ни подкрепят, както винаги са го правили! Сърбите и те, щото са братя славяни и хриситянска Гърция е зад нас!!!

edit: а после като си сближим отново с Русия за нас ще има и евтин газ, огромни пазари, много туристи, ще процъфтим и пак ще станем мощна икономика като през 80-те!!!
Историята показва как православните ни "братя" са ни "подкрепяли". Имам предвид Гърция, Сърбия и Румъния. От тях може да окачваш само нож в гърба.
Ходи си в НАТО там да видиш какво те чака!Много сте глупави всички - ще Ви направят децата гейове! Православието винаги е било зад нас и в тия държави ни тачат и ни уважават, а на запад на никой не му пука за нас! КОй мислиш ни е спасил от турското робство, а? И всичко това от благодарност, че сме дарили на братска Русия език и религия, те и до ден днешен всичко дават за България - не четеш ли на Путин изказванията по фейсбук, даже и с на Бойко кучето се беше снимал за новия календар, да видим ,че пак ни е протегнал ръка, и енергийни проекти правят специлано за нас: да ни помогнат финансово да се измъкнем от дупката. Виж какво стана с Южен Поток, опитаха тактично да ни дадат едни пари, ама ние пак ги предадохме! И да са ни забивали нож в гърба в няколко войни (например при Сливница, когато тъкмо тръгваме да се освобождаваме или жестокия геноцид срещу Българите в Югославия, или отнемането на Македония и кланете срещу Българи там, или опита на Гърция да почне война за да си вземе обратно Петрич в началото на миналия век, и още няколко случая) това все пак са незначими неща на фона на голяма помощ и подкрепа, която получаваме от тях!
Въставайте Българи, търците ще ни завладеят пак!
Ами, те гърците са в НАТО. Ако си говорим за чисто военна интервенция, което ми се струва нереално, то ние нямаме абсолютно никакъв шанс. Модернизации, мобилизации, нищо няма да свърши работа. Само като им погледнеш авиацията, ще ни трябват милиарди, за да имаме някаква минимална възможност да им се противопоставим. Но това е в сферата на фантастиката... Една хибридна война - провокации, митинги, пропагандни филми, от друга страна ми се вижда възможна. Но и затова не сме готови.