Onq написа:moreto vn написа:ShooterMan написа:ЧЕСТИТО МОРЯЦИИИИИИ! Онова леке дето плю СПАСОВ къде ли се скри? Ще се пукна от яд, че не можах да видя ПОРЕДНИЯ трофей спечелен от този ЛЕГЕНДАРЕН Черно Море воден от НАЙ-ВЕЛИКИЯ ни треньор в историята! Работа, няма как, вижам и доста други колеги тука ридаят и псуват работодателите, но вжното е, че трофея е във Варна. Бях абсолютно убеден, че АДМИРАЛА отдавна планира в адмиралтейството да преметне тоя физкултурник Рибейро, което се и случи. Абсолютно нищо общо с играта от мача с подуенци! Правилно усилията се насочиха към трофея, отколкото в някакъв ИЗМИСЛЕН мач с ДЪРВОДЕЛЦИ, сега ако ги хванем не 3, а 5:0 ще ги бием и то ще се случи де, но ВАЖЕН Е ТРОФЕЯ, подуенци това не го проумяха и затова се кефят на ИЗМИСЛЕНИ мачлета и....целуват КАЛЪФКИТЕ
. Фамозен БУРАБИЯ, абсолютен маестро. С ЕРНАНДЕС двамата ще вършеят наред, идеи, пасове, игра. АБсолютно целия отбор - безгрешни! Страхотен КИТАНОВ на вратата, извади почти невъзможен гол! Петев... да гледа, не да му пуска някакви НИЩОЖЕСТВА на вратата на България...тука е най-добрия млад вратар на Европа! Капитан ВЕНКОВ - безупречен, цялата защита - супер, дори КУЛИБАЛИ....а ЖИНЬО? Нищо общо с видяното дотук, доказа класата си. СТЕНИО и КЛОК за мене след БУРАБИЯ са играчите на мача! Абсолютно смазаха превъзнесените бразилци на Лудогорец! ВАСЕВ загатна за голям потенциал....всички, всички, отборна победа! ПОКЛОН ПРЕД СПАСОВ!!! Оня Капацитета...ИДИ ДА МУ НОСИШ ВЕСТНИКА И КАФЕТО, ЧУВАШ ЛИ, ДУМА ДА НЕ СИ КАЗАЛ СРЕЩУ СПАСОВ, НЕКЪДЪРНИК ТАКЪВ!!!
Шутърмен може ли да коментираш този си пост?
Аз ще коментирам вместо него,ако може. Той е болен,не му се подигравайте.Момчето живее по форумите от 15 години.Още от началото беше пълен олигофрен.Надявам се поне да има кой да му дава хапчетата.Не се обиждай Гошко ,но сам знаеш,че си такъв.Благодаря за вниманието!
Единственият по добър от Гошо от почивка е гошо -шута мен