Феновете на ЦСКА и Левски впечатлиха Европа и света

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Re: Феновете на ЦСКА и Левски впечатлиха Европа и света

Мнениеот DrAvalanche » 29 дек 2015 20:03

Кашчей написа:Любопитно ми е, ако бъде тотално забранено пирото по стадионите, с какви постижения ще се хвалят феновете на ЦСКА и Левски, може би с полупразните стадиони на домакински мач :roll: или с битките помежду си :roll:

Любопитно ми е, ако ги няма Левски и ЦСКА за колко време ще се споминеш? Колко ли ще издържи нещастната ти комплексарска душица, ако няма с кого да се заяждаш и да се правиш на интересен?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 29 дек 2015 20:06

Кашчей написа:Любопитно ми е, ако бъде тотално забранено пирото по стадионите, с какви постижения ще се хвалят феновете на ЦСКА и Левски, може би с полупразните стадиони на домакински мач :roll: или с битките помежду си :roll:

Kakво ти пука за феновете на сини и червени !!! Поне си трай ! Бъди БЪЛГАРИН и не злобей ! Знам,че ако не си добре искаш и на другите да им е зле,но бъди по-широко скроен !!!
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2015 20:17

DrAvalanche написа:

Любопитно ми е, ако ги няма Левски и ЦСКА за колко време ще се споминеш? Колко ли ще издържи нещастната ти комплексарска душица, ако няма с кого да се заяждаш и да се правиш на интересен?

Залепям се под твоя пост, но и мен нещо ме зачовърка-ако не коментирате личния живот и качества на този, чийто пост не ви харесва, какво ще коментирате?!

А ако ги няма Левски и ЦСКА ще "настане такъв живот, че само си викам: Дано! Дано! Дано!" :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 29 дек 2015 20:25

Кашчей написа:
DrAvalanche написа:

Залепям се под твоя пост, но и мен нещо ме зачовърка-ако не коментирате личния живот и качества на този, чийто пост не ви харесва, какво ще коментирате?!

А ако ги няма Левски и ЦСКА ще "настане такъв живот, че само си викам: Дано! Дано! Дано!" :mrgreen:

До всяко добро същество да застане поне още едно !!! Ти не си в тази категория,лъхаш отдалеч на ..........
Е няма да се оправим,видно е :twisted:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2015 20:43

Черният козел написа:
Кашчей написа:
DrAvalanche написа:

До всяко добро същество да застане поне още едно !!! Ти не си в тази категория,лъхаш отдалеч на ..........

Пак лични откровения, но така е при вас, феновете на "грандовете" :lol:
Та да ми споделиш на уше с кое от това, което съм написал за пирото и полупразните стадиони не е вярно?! Като гледам кадри от преди 20 години на мачовете на Левски (ти си левскар) и сега, не виждам с какво съм излъгал в преценката си. И при вас, и при цесекарите, които се барате за по няколко милиона фена у нас, важно е хореото и пирото-това са двете неща, които ви държат на стадиона все още. Вярно, че има и такива, които ходят заради Левски или ЦСКА, но не мисля, че те са преобладаващата част. Не напразно в първият си пост по темата съжалих феновете на Борусия Д, че няма как да впечатлят света, защото светът явно се впечатлява от нощните фойерверки, пушиляци и бомби.
На следващият ви домакински мач може да направите макет на Тауър Бридж, или на Айфеловата кула, да я окичите с лед светлини и да пускате фойерверки, с което да напомните за Новогодишната нощ на тези две места-светът ще е още по-ахнал, вярвай ми!

ПП-Място за макетите ще има и на двата стадиона, та това да не ви притеснява 8-) :lol:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 29 дек 2015 20:47

Кашчей пак избива комплекси на тема ''грандове''... лично той симпатизира на един от тях, ама отказва да си признае!
@ Дай да коментираме феновете на Дунав Русе... как са те, какво правят?

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 29 дек 2015 20:57

Кашчей написа:
Черният козел написа:
Кашчей написа:
DrAvalanche написа:

Пак лични откровения, но така е при вас, феновете на "грандовете" :lol:
Та да ми споделиш на уше с кое от това, което съм написал за пирото и полупразните стадиони не е вярно?! Като гледам кадри от преди 20 години на мачовете на Левски (ти си левскар) и сега, не виждам с какво съм излъгал в преценката си. И при вас, и при цесекарите, които се барате за по няколко милиона фена у нас, важно е хореото и пирото-това са двете неща, които ви държат на стадиона все още. Вярно, че има и такива, които ходят заради Левски или ЦСКА, но не мисля, че те са преобладаващата част. Не напразно в първият си пост по темата съжалих феновете на Борусия Д, че няма как да впечатлят света, защото светът явно се впечатлява от нощните фойерверки, пушиляци и бомби.
На следващият ви домакински мач може да направите макет на Тауър Бридж, или на Айфеловата кула, да я окичите с лед светлини и да пускате фойерверки, с което да напомните за Новогодишната нощ на тези две ме Иста-светът ще е още по-ахнал, вярвай ми!

ПП-Място за макетите ще има и на двата стадиона, та това да не ви притеснява 8-) :lol:

Ами гледай мач преди 35г и ще видиш за какво иде реч !!! Ти обиждаш абсолютно всички и не ти дреме. А лумпените ги има във всяка агитка ! Преди 30г левскари строшиха витрината на пицарията на ул,,Г.С.Раковски" и ,,Гурко" с мен !!! Е,и !!! Да се отрека от любимият си клуб ли, кво ли !!!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2015 20:58

Teo написа:Кашчей пак избива комплекси на тема ''грандове''... лично той симпатизира на един от тях, ама отказва да си признае!
@ Дай да коментираме феновете на Дунав Русе... как са те, какво правят?

Стоят си вкъщи, защото няма мачове. Освен това Дунав не е гранд, а обикновен средняк, та надали ще впечатли света.

ПП-Между другото, освен пирото по стадионите, ми е любопитно какво ще коментират хората с беден речник по форумите, ако ги няма и клишетата. А кое е клише в твоят пост помисли сам!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 29 дек 2015 21:03

Черният козел написа:Ами гледай мач преди 35г и ще видиш за какво иде реч !!! Ти обиждаш абсолютно всички и не ти дреме. А лумпените ги има във всяка агитка ! Преди 30г левскари строшиха витрината на пицарията на ул,,Г.С.Раковски" и ,,Гурко" с мен !!! Е,и !!! Да се отрека от любимият си клуб ли, кво ли !!!

Какво и за кого трябва да ми дреме в един форум?! Мачове съм гледал и преди 35, и преди 45 години и знам много добре какво и как беше тогава. Нямаше пиро, но имаше пълни стадиони и постоянна подкрепа за отбора. Сега има пиро, има мегафони, има наркотици, но има и празни стадиони, а празен стадион с пиро е по-жалък от пълен стадион без пиро.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 29 дек 2015 21:07

Кашчей написа:
Черният козел написа:Ами гледай мач преди 35г и ще видиш за какво иде реч !!! Ти обиждаш абсолютно всички и не ти дреме. А лумпените ги има във всяка агитка ! Преди 30г левскари строшиха витрината на пицарията на ул,,Г.С.Раковски" и ,,Гурко" с мен !!! Е,и !!! Да се отрека от любимият си клуб ли, кво ли !!!

Какво и за кого трябва да ми дреме в един форум?! Мачове съм гледал и преди 35, и преди 45 години и знам много добре какво и как беше тогава. Нямаше пиро, но имаше пълни стадиони и постоянна подкрепа за отбора. Сега има пиро, има мегафони, има наркотици, но има и празни стадиони, а празен стадион с пиро е по-жалък от пълен стадион без пиро.

!!! Давай съвети тогава, не плюй 8-)

Върни се в “Футбол - България”