Какво стои зад потребителските ни имена?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- JohnnieWalker
- Контакти:
Re: Потребителски имена
Мойте идва от любимата напитка 

- metodito
- Контакти:
А на мен това ми е името в мрежата
. Понеже не ми се помнят 100 ника, навсякъде почти съм само с този: методито. Отпреди 6-7 години ми е сигурно (първата ми поща) и понеже трябваше да съм metodi еди-колко си реших да си добавя -то. Една мацка ми го измисли. Сега във форума на гонг ми звучи като нещо бразилско
, макар че щеше да е по-добре metodinho
.

моето пък идва от онзи актъор при Славито
Даже си ви пратя последното си парче
http://www.vbox7.com/play:26726266

http://www.vbox7.com/play:26726266
- storm
- Контакти:
Моето ей така си го измислих изневиделица 

[wrapimg=]http://www.forzajuve.ru/images/stories/news17/115.jpg[/wrapimg]
- Sleepwalker
- Контакти:
Аз от край време по форумите съм си така.От една песен на Nightwish тръгна(не че ги харесвам толкоз).Все пак ми харесва как звучи-някакво такова превъзнесено,а всъщност значи не дотам хубаво нещо. 

Taка ме наричаха в училище, а сега и жена ми. А и имах желание да пиша тук, тъй като сродните ми души във форума са много 

- mad butcher
- Контакти:
Моито е свързано с това което работих 10г. Лудият месар.Има една стара банда Destruction те имат такова парче
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".
Моето го избрах просто ей така,исках да е нещо нетрадиционно за никнейм. 

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
envy ми е любимата дума на английски 

Браво на автора, много интересна тема! Аз бях едно време popai, обаче тука имаше един във форума, който като видях как пише и сигурно щяха да ме бият! Фен съм на рока, обичам и унгарския рок, по едни руски форуми се подвизавах като OMEGA, после станах KARTAGO но пропуснах "Н" иначе името на групата е : KARTHAGO, но това пък дава някаква индивидуалност! Май има и някакви марокански авиолинии, но не съм сигурен!