Кой да носи лентата през 2010?
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Кой да носи лентата през 2010?
Седрик Бардон
1.Бардон
2.Живко Миланов
3.Топчо
2.Живко Миланов
3.Топчо
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!А аз мразя тази грешка цска!
- Lieutenant Randall
- Контакти:
Моето лично мнение е, че играчите а не треньорът трябва да определят капитана на отбора. Смятам, че Гошо Петков си е заслужил лентата. Резервни варианти (ако Петков не е в игра): Бардон или Топчо 
6:3, 7:2, 7:1, 5:0 ...... To be continued!
- анто маина
Аз смятам че който има най много мачове ,той трябва да е капитан,същото се отнася и за национала, а и за всички отбори.
анто маина написа:Аз смятам че който има най много мачове ,той трябва да е капитан,същото се отнася и за национала, а и за всички отбори.
Това ,че играеш в много мачове не те прави лидера на отбора.Капитан трябва да е човек със силен характер.Човек който да поведе останалите към победата.Човек който да ги нахъса.Според мен това в този момент е Бардон.Но ако капитан е Петков или Топчо няма да е грешка.
- анто маина
ЕМИЛ написа:анто маина написа:Аз смятам че който има най много мачове ,той трябва да е капитан,същото се отнася и за национала, а и за всички отбори.
Това ,че играеш в много мачове не те прави лидера на отбора.Капитан трябва да е човек със силен характер.Човек който да поведе останалите към победата.Човек който да ги нахъса.Според мен това в този момент е Бардон.Но ако капитан е Петков или Топчо няма да е грешка.
Прав си но в БГ ,който има най-много мачове той може да нахъсва другите ,затова ми е такова мнението.
Според мен само 2-ма имат хъса да носят тази лента Топчо и Седрик
110 години любов!
- JohnnieWalker
- Контакти:
Гаджев !
- metodito
- Контакти:
Според мен най-важният човек е вратаря. Ако се представя добре - той да е капитана, т.е. Петков. Топчо и Живко са готови да изядат тревата, но отбора да не загуби. Бардон е голям човек. Като футболист - не разбирам. Според мен е много добър футболист. Но като спортист, като част от отбора е истински лидер. Хм, доста интересен въпрос наистина. Мисля, че който от тези четирима да изберат няма да сбъркат. Важното е да няма дрязга за лентата.
- unist_gp
- Контакти:
христо Йовов разбира се