Класация - "Потребител на годината"
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Класация - "Потребител на годината"
Tommi x 100!!! Направо Томи по сто и вече е номер едно. Правя малко чийт, за да има справедлив, добър и заслужил победител.
@Кировец
Много силен пост Кировец.Респект!
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
И аз като други тук ще гласувам за нашто момче FLANKER , за съжаление рядко посещавам другите подфоруми за да мога да бъда достатъчно обективен.
- GA_ veliki
- Контакти:
Александров77 Велики!Няма друг потребител толкова да обича този форум, те го банват непрекъснато, той без да жали сили пак се регва.Влюбен е във форума.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
GOLEADOR написа:@Кировец
Поздравления за оформлението на темата!

- dreben23
- Контакти:
TEDIMAR99 написа:dreben23
Голям пич,поставя лошите на мястото им и познава футболчето като дланта на ръката си.
Изчервих се, ама според мен е станало време, когато и двете длани требе да почнем да си познаваме, за да надвишим 50-те процента, които съм сигурен, че на боксинг дея ще са около пет. Тъй че още една безпредметна класацийка във форума и всеки си номинира този и с когото си общува бай дъ уей. Но в общи линии е пълно с лоши, така че добрите трябва да се подкрепяме на седане и на ставане. Обикновено ще ни казват, че сме луди, а от техните лиги мед и петифура капе направо шъ знаете. Немаше нужда, лошите са мнозинство!

Накрая на годината ще ви издам една тайна- за себе си бях взел едноличното решение да спечеля няколко класацийки и игрички (за некои неща съм ви споделял, за други не) , не за друго, ами просто да възтържествува един ден и на дела некво умрело добро, затова трябваше да се правя на добър чукундур цяла година, най-лошото беше, че не ми се удава да се правя на чукундур, поне според мен, но пък един човек трябва да дава оценки на себе си само когато стои и се бръсне пред огледалото, ако е от мъжки произход и когато клюкарства с приятелки на кой самец едиколко си му било голямо егото, ако е от женски. Тия от смесените бракове пък други ще трябва да кажат кога трябва и не трябва да си правят оценките- може би след като изпуши единият лулата на мира на другия. Ако ви се струва цинично подобно мнение, ами огледайте се около себе си и ще видите в какъв циничен свят живеем- купен вот за политици, купени игри по форумите, виваком от 14-ти ги чекаме да си доклатят циничните работници и да пуснат нета и тв дето ти е по договор примерно, един ден ги чекаш да ти продадат един телефончек, който пък е по-евтин само щото 3 гб от вътрешната обявена за 4 памет се оказва набутана цинично забележете в системната директория само заради тъпи снимки и клипове, а как се флашва телефон в гаранция още да речем ей ти го цинизъм по-голем и от моя. На мен лично цинизмът ми пречи само ако съм в час, че ще ги шутирам през прозорци и врати, ако ли не, ще съм като бойлер пълен с водна течност само и котлен камък.

Когато един чиляк си остане незабележим, значи си е изпълнил целта т.е. от двата или трите му профила все единият ще е спечелил, а такива забележими като баце ти Таско с един профил може да приличат само на тримата бити сливналии заради борбата им с дървената мафия, които реално са героите в съвременното ни общество, а аз научих за тях едва вчера гледайки обзора, а пък за синчеца от втория ден знам, че не му е единствен този профил, ама просто са ми ясни всичките, дори в начина по който турят една запетайка или интервалче, ама нужда на всеки да му слагаме равното, но пък трябва, за да се убедят всички, че светът е повече от циничен, а форумният ни е направо трагичен!
Едва ли повече от десетина сме успели да се съхраним чисти и неопетнени и през миналата година, айде най-много 20 да сме. Останалото са си пълни откачалки, но те ще покоряват класациите, ние нема, защото са мръсни, подли и са мнозинство, но на баце Таско не му пука за техните класацийки, дано да има пак много точен, за да направят по още два профила, така да влиза точен дано през догодина до амина!

Просто ще видите как се появяват нови и нови лица и все ще го чаткат футболчето повече от нас. Абе ще им се, ама га почнат от 90-то лето!

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
Никнейма може да му е „дребен” , но личността е на исполин .Поклон !
- metodito
- Контакти:
ММ1914 написа:Пичове, моят глас е за Странджата. Винаги умерен, не нарушава добрия тон. Интелигентен човек.
Още един глас за "Странджата" от мен!
Гласувам за брат-дребен23
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- fc_chelsea
- Контакти: