Трябва ли да бъде сменено мястото на СП 2018?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Re: Трябва ли да бъде сменено мястото на СП 2018?

Мнениеот action66 » 28 дек 2015 00:20

BETEPOK написа:Според мен това трябва да се направи още в края на тази година. Държави, достойни да организират този голям форум, има предостатъчно - и зад океана, и в Западна Европа. Най-добре е първенството отново да бъде проведено в САЩ, при това тази държава определено ни носи късмет.
Какво е вашето мнение по наболелия проблем? Коя страна би трябвало да е новият домакин на Световното през 2018?
Няма да е зле да тръгне анкета, за да се отчете народният демократичен вот.

Има си домакини на световните първенства. Те са достойни богати държави,които строят и се готвят с размах. Прекрасно е,че още една велика страна получава право да домакинства на световно първенство.Една футболна страна.От великите сили само Китай все още не са били домакини,време е след Катар да се помисли и за Китай.

Потребителски аватар
action66
Контакти:

Мнениеот action66 » 28 дек 2015 00:29

SgtLiberty написа:Икономиката им издиша,индустрия нямат,наука нямат изолирани са от целият свят а ми организират СП. Като нищо ще им го вземат както не им дадоха Мистралите и няма и да смеят да се оплачат.

1.Мистарлите им ги платиха по завишена тарифа,а после ги продадоха на загуба.
2.Икономиката им е мащабна и ти просто трябва да отидеш,да поживееш и да разбереш.Имат капитали по целия свят.Автомобилостроенето на германия например би рухнало без руските поръчки.Овладяват космоса.Имат всякакви ресурси за десетилетия напред.Поддържат икономически връзки с когото се сетиш и всички чакат руските поръчки.
3.Никой не ги е изолирал.Както виждаш от преговорите за Иран , през проблема със Сирия до глобалния климат,всичко се решава с подписите на 5-те ръководителки на света - Русия,Китай,САЩ,Великобритания и Франция.
4.Науката им е на много високо ниво.Просто не си запознат с образователната система там.С качеството на университетите им.Или си мислиш,че технологии за овладяване на далечния север,пустинните райони и космоса се създават в каква да е държава?
Стига писания на неграмотни и ограничени хора,които познават само 1% от света около себе си.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 28 дек 2015 08:35

James Beattie написа:Е , да ама ... когато беше Олимпиадата в Сочи, времената бяха други ;) Путин още не беше ядосал ИД със самолетчетата си.

Ми къде да е бе? Европейското що не ревете да се разкара от Франция където имаше 2 атентата за по-малко от година, щом викате че сте се насрали от страх от евентуални масови убийства?
Дори в елементарното тролене се осирате тука, я вземете да се пробвате в плетките на 1 кука.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Blue1914
Контакти:

Мнениеот Blue1914 » 28 дек 2015 11:22

locke написа:
гражданин от село написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Цецо Чука написа:
CTAHKO написа:
sirakov77 написа:Ако това световно първенство се проведе в Русия, аз предлагам България да го бойкотира и да не участва в него! Другите да се оправят! :mrgreen:

Ние бойкотираме всяко СП от 1994-та насам 8-)

Това се нарича последователна политика пич.

Само така, никакви компромиси. Да се оправят без България до 2078.

След 2078 Перуци ще събере изпълкома да решат какво ще правим следващите 10-15 СП. :mrgreen:

Видно е, че качеството на футболът без нас пада :lol: Пълен бойкот до дупка на Световни, Европейски, ШЛ, Лига Европа и Евровизия. Нека видят какво изпускат :mrgreen:

дЕца, не че нещо, ама 1998 бяхме на световно :mrgreen: Познайте за сметка на кого :mrgreen: :mrgreen:

По темата: Хайде, това в през 2018 как да е, ама аз ако бях на мястото на футболистите, щях да бойтотирам първенството в Катар. Някакси няма да съм ок с това 4000 души да са измрели в робски труд, строейки местата, където да цъкам футболче... :roll:

Потребителски аватар
Pragmatichen

Мнениеот Pragmatichen » 28 дек 2015 12:32

Blue1914 написа:Ако това световно първенство се проведе в Русия, аз предлагам България да го бойкотира и да не участва в него!

Това се нарича последователна политика пич.

дЕца, не че нещо, ама 1998 бяхме на световно :mrgreen: Познайте за сметка на кого :mrgreen: :mrgreen:

По темата: Хайде, това в през 2018 как да е, ама аз ако бях на мястото на футболистите, щях да бойтотирам първенството в Катар. Някакси няма да съм ок с това 4000 души да са измрели в робски труд, строейки местата, където да цъкам футболче... :roll:[/quote][/quote][/quote]

Когато един футболист като Роналдо, Меси, Рууни и т.н. взема по 15-20 млн евро на година, мислиш ли, че живее в твоя и моя свят?
Те си имат паралелен свят и той няма НИЩО ОБЩО със света и живота на обикновените хора.
Дреме му на Роналдо и Меси, че в Катар са измрели 4000 от робски труд, за да му строят стадионите за СП.
Първо, едва ли и знаят този факт, и второ, футболистите са наемници, където им кажат, там играят, каквито резултати им кажат, такива правят.
Ако аз и ти отидем да берем ягоди в Англия, дали ще ни интересуват социално-битовите проблеми на кралското семейство?
Ние сме там да берем, да ни платят и това е.
Същото е и с футболистите, само, че в по-големи размери.
Освен това, като бойкотират СП, заради жертвите в Катар по строежите на стадионите, какво ще се промени, жертвите ли ще се върнат, ще спре да има бедност ли или какво?
Светът е такъв, такъв е бил и такъв ще бъде, мноооооого бедни и малко богати.
Се ла ви :)
Държава, в която пациентите бият лекарите, не е държава.

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 28 дек 2015 14:25

Не мога да си представя как точно след седем години ще има световно първенство. Как ще се наредят нещата с квалификационния цикъл, с програмите на клубовете и първенствата, настройката на футболисти и фенове да играят и да гледат световно през декември? А кога ще започне цикъла за европейското 2024 след това? Ще има само година и половина до него.... Много сбъркана е цялата работа около СП в Катар през зимата. За Русия нямам нищо против, защото ще е лятото и ще имат финансите да го направят добре. Ще е яко да има в Китай, Канада и Австралия някой ден по същата причина.

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 28 дек 2015 15:24

SgtLiberty написа:Само вижте отварянето на черната кутия на СУ-24 където кутията е непокътната ама съдържанието вътре е на сол защото не е запоено е направено като хората а трябва да непокътнато,просто защото науката както и всичко останало е в трагично състояние там https://www.drive2.ru/b/2615302/ тук има подробно за какво става дума и има снимка на съветски платки от 86г които са от управляем снаряд и изобщо не са предвидени да оцелеят от взрива а са почти непокътнати . Просто хора не бъркайте великият СССР и това жалко подобие на държава което Русия в момента са всеобщо съжаление. Иначе по темата за мен не е нормално народа ти да мизерства а ти вместо да направиш нещо по въпроса тук и сега ти ми правиш СП защото е по-лесно и пиара е по-голям от колкото да направиш 10 завода например. Путин Олимпиада/СП = Боко Магистрали/Рязане на ленти същото е ама мащаба е по-голям.

Много ми харесва препратката. Но твоят кометар към нея е направо глупав. Очевидно през 90-те са имали криза в технологиете, но трябва да се отчете, че тръгват от на практика разорена държава, приела да изплати всички дългове на някогашните СС Републики. Днес тези дългове са изплатени. В същото време, едва ли рецептата, която им препоръчваш, а именно да се отдадат в тотална зависимост от Запада ще донесе по-долбър живот на техния народ. Справка родната България. Между другото препратката показва, че във важна Държавна Руска интитуция цари не-компетентност и не-професионализъм, не-характерни дори за една фирмичка за поддръжка на автомобили. Не е ли същото и в България, пък и във всяка друга държава? И какво общо има това с Футбола?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 дек 2015 16:53

BETEPOK написа:Според мен това трябва да се направи още в края на тази година. Държави, достойни да организират този голям форум, има предостатъчно - и зад океана, и в Западна Европа. Най-добре е първенството отново да бъде проведено в САЩ, при това тази държава определено ни носи късмет.
Какво е вашето мнение по наболелия проблем? Коя страна би трябвало да е новият домакин на Световното през 2018?
Няма да е зле да тръгне анкета, за да се отчете народният демократичен вот.

Ще ни донесе късмет :o !?!!?В коя група сме,че нещо ми се губи!?Или под "нас" имаш предвид друга държава?

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 28 дек 2015 16:58

BETEPOK написа:
Cicero написа:След това, да изпратим снимка с резултатите до УЕФА, с настояване в седемдневен срок, да се определи държавата победител за служебен домакин.
Пий си хапчетата, стига с това коледно вино :twisted:

За твое сведение съм абсолютно трезвен, дори още повече!
Достатъчно е десетина уважавани държави да повдигнат въпроса за преместването на СП, да обявят, че няма да отидат в терористичната държава, и ще видиш как бързо-бързо ще бъде намерен нов домакин.

Кое точно и е терористичното на Русия?

Върни се в “Футбол - Свят”