Трябва ли да бъде сменено мястото на СП 2018?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
locke
Контакти:

Re: Трябва ли да бъде сменено мястото на СП 2018?

Мнениеот locke » 27 дек 2015 17:06

гражданин от село написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
Цецо Чука написа:
CTAHKO написа:
sirakov77 написа:Ако това световно първенство се проведе в Русия, аз предлагам България да го бойкотира и да не участва в него! Другите да се оправят! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ние бойкотираме всяко СП от 1994-та насам 8-)

Това се нарича последователна политика пич.

Само така, никакви компромиси. Да се оправят без България до 2078.

След 2078 Перуци ще събере изпълкома да решат какво ще правим следващите 10-15 СП. :mrgreen:

Видно е, че качеството на футболът без нас пада :lol: Пълен бойкот до дупка на Световни, Европейски, ШЛ, Лига Европа и Евровизия. Нека видят какво изпускат :mrgreen:
ViscaBarca написа:Байерн ще ни пусне аванта...не е в техен интерес да имат враг в наше лице!

kingofpop написа:По-вероятно да изчукам Мис Свят отколкото Челси да елиминират Байерн

smoothc написа:Наполи.
Да си спретнат с Ман Сити един "Небесносин плешив" финал?

:lol: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 27 дек 2015 17:18

SgtLiberty написа:Икономиката им издиша,индустрия нямат,наука нямат изолирани са от целият свят а ми организират СП. Като нищо ще им го вземат както не им дадоха Мистралите и няма и да смеят да се оплачат.

:lol: :lol: :lol:

BETEPOK написа:"Трябва ли да бъде сменено мястото на СП 2018?"

Не! Няма причина!

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 27 дек 2015 17:27

BETEPOK написа:Достатъчно е десетина уважавани държави да повдигнат въпроса за преместването на СП, да обявят, че няма да отидат в терористичната държава, и ще видиш как бързо-бързо ще бъде намерен нов домакин.

Бурмата ти е паднала, наведи се, намери я, пък ако някой афро-американски президент реши да се възползва от позата, стискай зъби и трай!
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Цецо Чука
Контакти:

Мнениеот Цецо Чука » 27 дек 2015 17:49

locke написа:Видно е, че качеството на футболът без нас пада :lol: Пълен бойкот до дупка на Световни, Европейски, ШЛ, Лига Европа и Евровизия. Нека видят какво изпускат :mrgreen:

Съгласен съм.
Санкциите които Боби Михайлов налага на ФИФА може да изглеждат ненужно жестоки, но са напълно заслужени.
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш

Потребителски аватар
HardWork
Контакти:

Мнениеот HardWork » 27 дек 2015 17:52

BETEPOK написа:Според мен това трябва да се направи още в края на тази година. Държави, достойни да организират този голям форум, има предостатъчно - и зад океана, и в Западна Европа. Най-добре е първенството отново да бъде проведено в САЩ, при това тази държава определено ни носи късмет.
Какво е вашето мнение по наболелия проблем? Коя страна би трябвало да е новият домакин на Световното през 2018?
Няма да е зле да тръгне анкета, за да се отчете народният демократичен вот.

Александров сменил си резбата виждам! Сега от евроатлантическия клуб ли ти плащат да тролиш?

Потребителски аватар
Klofrt
Контакти:

Мнениеот Klofrt » 27 дек 2015 18:17

Ветерок ли си какъв си не те знам, обаче си фаворит за трол на 2016. За САЩ които нахлуват в Европа що не кажеш нещо? или Германия, а Англия, Испания и Португалия, Холандия. А отделно е факт че който си плати повече той го получава това домакинство. Та значи когато са следващите избори за домакин на Световно, САЩ да наддават да си платят като хората и може и да спечелят. Верно е това че последните години футбола (сокъра), става много популярен там, и причината са многото емигранти- предимно от Ю. Америка. Пък за Американците съм казвал че са ми най противни на света, по добре на маса с черен или тайванец отколкото с тия с червените лица.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 27 дек 2015 18:20

Просто спрете да пишете в теми на отявлените тролчета и те сами ще си вдигнат чукалата.
Изображение

Потребителски аватар
Klofrt
Контакти:

Мнениеот Klofrt » 27 дек 2015 18:25

SgtLiberty написа:
BETEPOK написа:
SgtLiberty написа:Икономиката им издиша,индустрия нямат,наука нямат изолирани са от целият свят а ми организират СП. Като нищо ще им го вземат както не им дадоха Мистралите и няма и да смеят да се оплачат.

Ще е чудесен подарък за демократичния свят по случай Нова година!

Ако аз бях руснак лих предпочел нови и хубави пътища,сигурност в икономиката за да имам добра работа силна армия ,нулева или поне малка корупция и като вече всичко това е на лице защо не да се нправи и едно световно,но при положение че икономика ти я няма като такава защото разчита само на нефта и няма кьорав завод и наследството на СССР вече се окраде от Путин и върхушката му и вече нищо не остана. И вместо да пръснеш пари за заводи и пътища ти ми правиш стадиони които след световното ще опустеят и няма да са рентабилни и най-вероятно ще си бойкотиран от половината свят. Това ще е все едно сега България да стане домакин на световно или Европейско.

Баце, ти бил ли си в Русия, знаеш ли как са им пътищата? Ей така от любопитсво питам? Ми там където живея икономиката също е изградена само на база нефт, обае хората си организираха Световното първенство за жени и така де. Иначе за някои неща си прав, но това не важи ли за Бълг. в пълна силна? чувам ,че стадиони непрекъснато се правят в некакви малки села? А преди тази изкуствено направена криза руснаците са си били доста добре по доходи чувам от приятели живеещи в Москва.

Потребителски аватар
sirakov77
Контакти:

Мнениеот sirakov77 » 27 дек 2015 18:38

CTAHKO написа:
sirakov77 написа:Ако това световно първенство се проведе в Русия, аз предлагам България да го бойкотира и да не участва в него! Другите да се оправят! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ние бойкотираме всяко СП от 1994-та насам 8-)

Другарю Станко, може ли малко по-сериозно!!! Все пак нашите лъвове не само се класираха за Франция 1998, но и направиха един запомнящ се хикс с колоса Парагвай 0-0 ! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Интересувайте се малко и от футбол другарю, само политика не е достатъчна! :mrgreen:
ivo77 написа:Защо удрят черното тото?! Благодарение на него все още имаме футбол.. :lol:

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 27 дек 2015 18:48

гражданин от село написа:Ама старшинката как ги разбира нещата!Внимавал е в часовете по пропаганда. ;) :lol:

Пак ме произведоха старшина в този форум... 8-) При това без да е необходимо да съм вкарал решителен гол в международен мач, както преди доста години това направи моят познат Никола Радлев, а Добри Джуров го повиши в звание по телефона... :lol: Явно по Коледа всичко е възможно!... :)
П.П. За протокола: По онова време в казармата часовете бяха по политинформация, имаше заместник-командир по политическата част (ЗКПЧ), на когото това му беше работата, ама ти откъде ще знаеш тези неща, момченце!?... :roll: :lol:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Върни се в “Футбол - Свят”