Трябва ли да бъде сменено мястото на СП 2018?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

sandi74

Re: Трябва ли да бъде сменено мястото на СП 2018?

Мнениеот sandi74 » 27 дек 2015 13:23

Клетите американчета и пропадналите западнячета само могат да гледат и да се учат как ще се проведе първенството в Матушка РОССИЯ.ФАКТ :idea: :!:

BETEPOK

Мнениеот BETEPOK » 27 дек 2015 13:29

SgtLiberty написа:
BETEPOK написа:
SgtLiberty написа:Икономиката им издиша,индустрия нямат,наука нямат изолирани са от целият свят а ми организират СП. Като нищо ще им го вземат както не им дадоха Мистралите и няма и да смеят да се оплачат.

Ще е чудесен подарък за демократичния свят по случай Нова година!

Ако аз бях руснак лих предпочел нови и хубави пътища,сигурност в икономиката за да имам добра работа силна армия ,нулева или поне малка корупция и като вече всичко това е на лице защо не да се нправи и едно световно,но при положение че икономика ти я няма като такава защото разчита само на нефта и няма кьорав завод и наследството на СССР вече се окраде от Путин и върхушката му и вече нищо не остана. И вместо да пръснеш пари за заводи и пътища ти ми правиш стадиони които след световното ще опустеят и няма да са рентабилни и най-вероятно ще си бойкотиран от половината свят. Това ще е все едно сега България да стане домакин на световно или Европейско.

А ако аз бях руснак, досега да съм емигрирал в демократичния свят!
Бойкот до дупка на Световното, ако не бъде преместено!
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 27 дек 2015 13:30

BETEPOK написа:Според мен това трябва да се направи още в края на тази година. Държави, достойни да организират този голям форум, има предостатъчно - и зад океана, и в Западна Европа. Най-добре е първенството отново да бъде проведено в САЩ, при това тази държава определено ни носи късмет.
Какво е вашето мнение по наболелия проблем? Коя страна би трябвало да е новият домакин на Световното през 2018?
Няма да е зле да тръгне анкета, за да се отчете народният демократичен вот.

ти пък какъв си ,че ще казваш да се сменя първенството, не искаш ли в твойта родина Турция да се проведе и Доган да ти е треньор !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

habarovsk

Мнениеот habarovsk » 27 дек 2015 13:30

Категорично НЕ!
В САЩ липсва сигурност, там се стрелят за добър ден , докато в Западна Европа престъпността нараства с всеки изминал ден покрай кризата с имигрантите от Африка и Азия и там също е несигурно!
Най-правилният вариант е в Русия , защото тук има сигурност, спокойстие , стадионите за световното са почти готови, икономиката им започна отново да върви напред! Имат си силни съюзници като Китай, Иран, Индия!
А и цивилизацията, и просперитетът се намират в Русия!
А колкото до авторът на темата , подозирам много, че взима грантове от фондацията "Америка за България"!
Последна промяна от habarovsk на 27 дек 2015 13:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
SgtLiberty
Контакти:

Мнениеот SgtLiberty » 27 дек 2015 13:31

Само вижте отварянето на черната кутия на СУ-24 където кутията е непокътната ама съдържанието вътре е на сол защото не е запоено е направено като хората а трябва да непокътнато,просто защото науката както и всичко останало е в трагично състояние там https://www.drive2.ru/b/2615302/ тук има подробно за какво става дума и има снимка на съветски платки от 86г които са от управляем снаряд и изобщо не са предвидени да оцелеят от взрива а са почти непокътнати . Просто хора не бъркайте великият СССР и това жалко подобие на държава което Русия в момента са всеобщо съжаление. Иначе по темата за мен не е нормално народа ти да мизерства а ти вместо да направиш нещо по въпроса тук и сега ти ми правиш СП защото е по-лесно и пиара е по-голям от колкото да направиш 10 завода например. Путин Олимпиада/СП = Боко Магистрали/Рязане на ленти същото е ама мащаба е по-голям.
Изображение[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/ToMjGpCfw8Z8BjKfAxG/giphy.gif[/wrapimg] Изображение

BETEPOK

Мнениеот BETEPOK » 27 дек 2015 13:41

habarovsk написа:Категорично НЕ!
В САЩ липсва сигурност, там се стрелят за добър ден , докато в Западна Европа престъпността нараства с всеки изминал ден покрай кризата с имигрантите от Африка и Азия и там също е несигурно!
Най-правилният вариант е в Русия , защото тук има сигурност, спокойстие , стадионите за световното са почти готови, икономиката им започна отново да върви напред! Имат си силни съюзници като Китай, Иран, Индия!
А колкото до авторът на темата , подозирам много, че взима грантове от фондацията "Америка за България"!

Александров, досега в СССР/Русия не е организирано нито едно печелившо световно или европейско първенство! Факт! Олимпиадата в Сочи в това отношение беше пълен провал! Факт! И съм сигурен, че вече повечето от съоръженията ръждясват.
Не намесвай името на уважаваната фондация в някакъв си спортен сайт - те дават парите си основно за благотворителност и за просперитет на обществото. Това не са ти поездите с руско злато към местните амбасади и оттам към агентите по цял свят!
You will not grasp her with your mind
Or cover with a common label
[offtopic]Ne brosaĭ porosyatam zhemchuzhiny. Ne otsenyat ...[/offtopic]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 дек 2015 13:45

SgtLiberty написа:Само вижте отварянето на черната кутия на СУ-24 където кутията е непокътната ама съдържанието вътре е на сол защото не е запоено е направено като хората а трябва да непокътнато,просто защото науката както и всичко останало е в трагично състояние там https://www.drive2.ru/b/2615302/ тук има подробно за какво става дума и има снимка на съветски платки от 86г които са от управляем снаряд и изобщо не са предвидени да оцелеят от взрива а са почти непокътнати . Просто хора не бъркайте великият СССР и това жалко подобие на държава което Русия в момента са всеобщо съжаление. Иначе по темата за мен не е нормално народа ти да мизерства а ти вместо да направиш нещо по въпроса тук и сега ти ми правиш СП защото е по-лесно и пиара е по-голям от колкото да направиш 10 завода например. Путин Олимпиада/СП = Боко Магистрали/Рязане на ленти същото е ама мащаба е по-голям.

Защо все забравяте римската максима ;) Хляб и зрелища и всичко е ок :) СП 2018 си е зрелище. Виж с хляба може да имат сериозен проблем , но предполагам ще го решат бързо за сметка на Европа и газът който дават на ЕС :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

habarovsk

Мнениеот habarovsk » 27 дек 2015 13:47

BETEPOK написа:

Александров, досега в СССР/Русия не е организирано нито едно печелившо световно или европейско първенство! Факт! Олимпиадата в Сочи в това отношение беше пълен провал! Факт! И съм сигурен, че вече повечето от съоръженията ръждясват.
Не намесвай името на уважаваната фондация в някакъв си спортен сайт - те дават парите си основно за благотворителност и за просперитет на обществото. Това не са ти поездите с руско злато към местните амбасади и оттам към агентите по цял свят!

Отново лъжи!
Олипиадата в Сочи беше отлично проведена и без грешка!Факт!
Стадионите не ръждясват! Факт!
Фондация "Америка за България" е благотворителна? Да не би защото получаваш грантове оттам за пропаганда? :lol:
Иначе съораженията в Русия за световното са почти готови (някои вече са готови) и са си перфектни!Факт! :!:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 27 дек 2015 13:48

BETEPOK написа:

Кефиш ме колко си неграмотен !
Зимната Олимпиада Сочи 2014 е реализирала оперативна печалба от 3.25 милиарда рубли (53.15 милиона долара), съобщи директорът по комуникациите на МОК Марк Адамс.
Разходите за строителство на олимпийски обекти и инфраструктура, както и за провеждането на Олимпийските и Параолимпийските игри, са 214 милиарда рубли. От тях 100 милиарда рубли са осигурени с държавни средства, а 114 милиарда идват от частни инвеститори. МОК ще върне 20% от печалбата на организаторите от Руския олимпийски комитет.

Олимпиадата в Сочи с над 50 милиона долара печалба
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
RealMCF
Контакти:

Мнениеот RealMCF » 27 дек 2015 13:49

BETEPOK написа:Според мен това трябва да се направи още в края на тази година. Държави, достойни да организират този голям форум, има предостатъчно - и зад океана, и в Западна Европа. Най-добре е първенството отново да бъде проведено в САЩ, при това тази държава определено ни носи късмет.
Какво е вашето мнение по наболелия проблем? Коя страна би трябвало да е новият домакин на Световното през 2018?
Няма да е зле да тръгне анкета, за да се отчете народният демократичен вот.

А най-добре е да бъде проведено на майка ти в задния двор, достатъчно широко и разработено място е... Аман от малоумници!
Real Madrid CF - 12 veces Campeon de Europa!

Върни се в “Футбол - Свят”