ВЛ | 18-ти кръг | Стоук Сити - Манчестър Юнайтед 2:0
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: ВЛ | 18-ти кръг | Стоук Сити - Манчестър Юнайтед
Добре де не знам до кога,ще търпят това шефовете на Юнайтед този позор.Вижда се,че потъваме защо не се взимат мерки.

- MapTo_D
- Контакти:
Аз само не разбирам, вие защо си разваляте празника гледайки Юнайтед на Ван ГОл? Дори и не ми хрумна, че мога да ги зяпам покрай Коледа и Нова година, след това с друг треньор и ако има промяна в играта и нагласата - пак ще имат честта да ги погледам.
А питбула няма да бъде уволнен, ще мине сигурно и мача с Челси и тогава, а че и там ще ядем дървото също е ясно. Весели празници.
MapTo_D написа:Аз само не разбирам, вие защо си разваляте празника гледайки Юнайтед на Ван ГОл? Дори и не ми хрумна, че мога да ги зяпам покрай Коледа и Нова година, след това с друг треньор и ако има промяна в играта и нагласата - пак ще имат честта да ги погледам.![]()
А питбула няма да бъде уволнен, ще мине сигурно и мача с Челси и тогава, а че и там ще ядем дървото също е ясно. Весели празници.
Е ние се надяваме след този мач да му бият суша.

Що стана бре
Намирисва ми на нов мениджър 
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
MapTo_D написа:Аз само не разбирам, вие защо си разваляте празника гледайки Юнайтед на Ван ГОл? Дори и не ми хрумна, че мога да ги зяпам покрай Коледа и Нова година, след това с друг треньор и ако има промяна в играта и нагласата - пак ще имат честта да ги погледам.![]()
Защото да си фен значи да подкрепяш отбора както в добро, така и в лошо, а не както ти е удобно.
-
prazen_hladilnik
- Контакти:
И според мен вече след този двубой трябва да го махнат .Даже още ей сега по време на почивката Рунката да му хвърли един бой

Аз спирам да гледам това не се издържа.Толкова слаб и безидеен Юнайтед едвали съм гледал.Весели празници на всички.

prazen_hladilnik написа:И според мен вече след този двубой трябва да го махнат .Даже още ей сега по време на почивката Рунката да му хвърли един бой![]()
ХАХАХАХАХАХАХА

- Paul Scholes
- Контакти:
Треньора разбирам да го обиждате... ама играчите,които носят фанелката...аре някои са за линчуване, ама не всички. Чудя им се на някои хора тук какви фенове са изобщо, ако мога да ги нарека такива.
Здраейти
MASTER_COOL написа:Точно. Мензиси, Марсианци, Блиндари, Ереровци, Абе всички Вънка !
Най-срамното петно в историята на клуба се нанася сега. Явен и позорен бойкот, потресаваща анархия.
Марсиал и Ерера пък какво ? Блинд ??
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта